29 / 03 / 2024

şanlıurfa Suruç Semt Pazarı

şanlıurfa Suruç Semt Pazarı

Şanlıurfa'da vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Suruç'a yaptırdığı semt pazarının açılışını gerçekleştirdi.

Şanlıurfa'da arazi kavgası! 8 yaralı!

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 8 kişi yaralandı.

Şanlıurfa'da inşaatın 3. katından düşen işçi yaşamını yitirdi!

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde çalıştığı inşaatın 3. kattaki penceresinden düşen işçi yaşamını yitirdi...

Şanlıurfa'da arsa kavgası: 1 ölü!

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde amca çocukları arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga çıktı. Çıkan kavga sonrasında 1 kişi hayatını kaybetti.

2018 Şanlıurfa Harran'ın yatırım yılı olacak!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Harran’da hayata geçirilen kültür merkezi, otogar, semt pazarı ve otopark projelerinde incelemelerde bulundu.

Şanlıurfa Şair Nabi Mahallesi'ne modern semt pazarı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şair Nabi mahallesinde hayata geçirilen semt pazarı inşaatını inceledi.

Şanlıurfa Haliliye'ye semt pazarı inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haliliye İlçesi Şair Nabi Mahallesi’ne kapalı semt pazarı inşa ediyor

Şanlıurfa Akçakale Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa´da vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Akçakale´de hayata geçirdiği semt pazarının açılışını gerçekleştirdi.

Şanlıurfa Birecik Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Birecik´te hayata geçirdiği semt pazarının açılışını gerçekleştirdi.

Şanlıurfa Suruç'a yeni altyapı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Suruç'ta yapımı devam eden Devlet Hastanesinin kanalizasyon ve içme suyu hat döşeme çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a modern semt pazarı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kentteki ilçelerde başlattığı eşit hizmet atağını Ceylanpınar'da devam ediyor.

Şanlıurfa Birecik Semt Pazarı'nda sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelerde olduğu gibi Birecik'te de gerek altyapı gerekse üstyapı hizmetlerinde yatırımlarını sürdürüyor. İlçe merkezi ile kırsalda yürütülen çalışmalarla Birecikliler hak ettikleri hizmetlere kavuşuyor.

Suruç Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa'da vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Suruç'a yaptırdığı semt pazarının açılışını gerçekleştirdi.

Şanlıurfa Eyyübiye'ye modern semt pazarı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin 'Her İlçeye Modern Semt Pazarı' projesi kapsamında Eyyübiye'nin Yenice Mahallesinde kapalı semt pazarı inşa ediliyor.

şanlıurfa Suruç Semt Pazarı Haberi

şanlıurfa Suruç Semt Pazarı


Semt pazarları şehirler için bir kültür olduğunun altını çizen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi; "Her ilçede başlatmış olduğumuz kapalı semt pazarı projemiz kapsamında Suruç ilçesinde yaptırdığımız semt pazarını açıyoruz. Büyükşehir Belediyesi ilçelere adalet içersinde yaklaşıyor. Bu adalet anlayışıyla her ilçeye hizmet kalitesini yansıtmak istiyoruz. Bu anlamada çalışıyoruz. Kadrosu, vizyonu olan bir şekilde hayali değil icraatı  gerçekleştiriyoruz" diyerek esnafa ve Suruçlululara hayırlı olmasını diledi.


BAŞKAN ÇİFTÇİ: SURUÇ'TA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR


Suruç'ta Büyükşehir Belediyesinin yaptıklarını anlatan Başkan Çiftçi: "Suruç büyük bir ilçemizdir. Bu hizmetlerin aslında çok önce yapılması gerekiyordu. Prestij cadde uygulaması her ilçede olduğu gibi Suruç'ta ta başladı. İlçe belediyesi maalesef yağmur drenajı olmayan bir alt yapıya sahip. İçme suyu ve kanalizasyonu yetersiz bir alt yapıya sahip. Çalışma yaptığımız caddelere...