29 / 03 / 2024

Şanlıurfa yatırım miktarı

Şanlıurfa yatırım miktarı

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı İhsan Şener, Şanlıurfa'ya 12 yılda 18 Milyar liralık yatırım yapıldığını bu yatırımların Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'ye kazandırdığı iş ahlakı ile gerçekleştiğini söyledi.

Altının efendisi İslam Memiş yatırımcıları baştan uyardı! Buna yatırım yapan servet sahibi olacak! 

Altının efendisi İslam Memiş, bir miktar parası olan ve yatırım arayışında olan yatırımcıları baştan uyardı. Buna yatırım yapan sertvet sahibi olacak.

İslam Memiş servetinize servet katacak yatırım aracını açıkladı!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, elinde bir miktar birikmiş parası olanlar için servetinize servet katacak yatırım aracını açıkladı.

Bir ilimize resmen talih kuşu kondu! Yapılan yatırımın miktarı tam 2 milyar 826 milyon lira

Bir ilimize resmen tarlih kuşu kondu. İlimize yapılan yatırım miktarı toplamda 2 milyar 826 milyon lira oldu. İşte haberle ilgili tüm detaylar...

Konut yatırımı mı arsa yatırımı mı daha mantıklı?

Posta Gazetesi köşe yazarı Özlem Denizmen'e gelen soruda, kendi evinde oturduğunu belirten okuyucu, elinde bir miktar para bulunduğunu, bu para ile yatırım amaçlı yeni bir konut mu yoksa arsa mı almasının mantıklı olduğunu sordu.

Yatırım tercihleri konuttan yana!

Vatandaş yatırımını konuta yapıyor. 100 metrekare ortalama ikinci el bir konutun fiyatı İstanbul'da 386 bin TL olurken, en ucuz ikinci el konut ise 194 bin TL ile Şanlıurfa'da bulunuyor. 

Halfeti'ye 20 milyon TL'lik yatırım!

Tarihi ve doğal güzellikleriyle her yıl çok sayıda yerli ve yabancı ziyaretçiyi ağırlayan Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesi, yatırım çalışmalarıyla yeni bir çehreye kavuştu.

Körfez ülkelerinden Türkiye'ye yatırım 5 yılda 2,5 milyar doları buldu!

A-S Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Akkuş, yaptığı açıklamada 2015-2019 döneminde Körfez ülkelerinden Türkiye’ye gelen doğrudan yatırım miktarının 2,5 milyar dolara ulaştığını dile getirdi.

İbrahim Tatlıses'ten Şanlıurfa'ya yatırım çağrısı!

Şanlıurfa'yı ziyaret eden İbrahim Tatlıses burada iş insanlarına çağrıda bulundu. Tatlıses, "Karlı bir yatırım yapmak isteyen tüm iş insanlarını Şanlıurfa'ya davet ediyorum" diye konuştu.

Şanlıurfa'ya 17 yılda 45 katrilyon yatırım yapıldı!

Şanlıurfa mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Şanlıurfa'ya 17 yılda 45 katrilyon yatırım yaptık'' dedi.

Türkiye'de 34 projeye 1 milyar euro yatırım yapıldı!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası tarafından 2018 yılında Türkiye'de toplam 34 projeye 1 milyar Euro yatırım yapıldığı ve Türk lirasıyla sağlanan finansman desteklerinin miktarının artırıldığı açıklandı. 

Şanlıurfa Göbeklitepe'ye otel yatırımı bekleniyor!

UNESCO Dünya Miras Listesi'ne alınan Şanlıurfa'nın Göbeklitepe bölgesinde konaklama sıkıntısı yaşanıyor. Şehre büyük firmaların otel yatırımı yapması bekleniyor.

Spor Toto'dan Şanlıurfa'ya 17 milyon TL'lik yatırım!

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı, Şanlıurfa'ya son 5 yılda 17 milyon TL'lik yatırım yaptı. 

Hatay'a 15 yılda 3.2 milyar TL'lik yatırım yapıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Hatay'da 15 yılda yapılan yatırım miktarının 3 milyar 200 milyon TL'ye ulaştığını söyledi.

Şanlıurfa yatırım miktarı Haberi

Şanlıurfa yatırım miktarı


AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı İhsan Şener, Şanlıurfa'ya 12 yılda 18 Milyar liralık yatırım yapıldığını bu yatırımların Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'ye kazandırdığı iş ahlakı ile gerçekleştiğini söyledi.


Şener, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Şanlıurfa'da düzenlenecek miting de halka sesleneceğini ardından ise Rabia meydanında Büyükşehir, Maliliye Eyyiibiyc ve Karaköprü Belediyelerinin ortaklaşa düzenleyeceği İftar programına katılacağını belirtti. • Peygamberler şehri Şanlıurfa'nın Başbakan Erdoğan'ın gönlünde farklı bir yeri olduğunu ifade eden Şener, Ulaştırma, Eğitim, Sağlık, Adalet, Orman ve Su işleri, Enerji, Tarım ve Hayvancılık, Konut, Köydeş, Spor, Turizm ve bir çok alanda 12 yılda 18 Milyar liranın üzerinde yatırım gerçekleştirildiğini anımsattı. 


GAP İLE ŞANLIURFA KAZANDI

 2002 yılından bu yana uygulamada olan Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP) eylem planıyla Şanlıurfa'!ı üreticilerinde kazandığını söyleyen Şener, "Dünya'nın...