18 / 04 / 2024

şanlıurfa yatırım

şanlıurfa yatırım

Suriyeli işadamları, Şanlıurfa´da yatırım atağına geçti. Bölgede 40 milyon dolara 'Silver Nano Particles' teknolojisiyle organik gübre üretim tesisi kuruldu.

Şanlıurfa'ya 35 milyar liralık yatırım!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde düzenlenen kardeşlik sofrası iftar programına katıldı. Programda, Şanlıurfa'ya yapılan yatırımların toplam değerinin 35 milyar liraya ulaştığı açıklandı.

Çinli ayakkabı devinden Şanlıurfa’ya yatırım!

Ziylan Grup’un Başkanı Mehmet Ziylan, mal aldığımız 327 yerli ve 200 yabancı üreticiye Şanlıurfa’da yatırım çağrısı yaptıklarını, ilk Çinli bir firmadan olumlu yanıt geldiğini açıkladı.

Çinli ayakkabı devi Şanlıurfa’ya yatırım yapacak!

Ziylan Grup’un Başkanı Mehmet Ziylan, mal aldığımız 327 yerli ve 200 yabancı üreticiye Şanlıurfa’da yatırım çağrısı yaptıklarını, ilk Çinli bir firmadan olumlu yanıt geldiğini açıkladı.

İlhan Karakoyun: Diyarbakır ve Şanlıurfa, Ortadoğu'nun sanayi ve turizm merkezi olabilir!

İlhan Karakoyun: "Potansiyel ve fırsatlar iyi değerlendirildiği takdirde, Diyarbakır ve Şanlıurfa'nın hızla büyümesi ve gelişmesi ile gerek GAP bölgesinin ve gerekse Ortadoğu'nun sanayi, ticaret, kültür ve turizm merkezleri olması mümkündür"

Şanlıurfa yatırımcı avında!

Şanlıurfa Tüm Emlakçılar Esnaf Odası, kente yatırım yapacak yerli ve yabancı yatırımcılara yardımcı olacağını açıkladı.

Yatırım tercihleri konuttan yana!

Vatandaş yatırımını konuta yapıyor. 100 metrekare ortalama ikinci el bir konutun fiyatı İstanbul'da 386 bin TL olurken, en ucuz ikinci el konut ise 194 bin TL ile Şanlıurfa'da bulunuyor. 

Halfeti'ye 20 milyon TL'lik yatırım!

Tarihi ve doğal güzellikleriyle her yıl çok sayıda yerli ve yabancı ziyaretçiyi ağırlayan Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesi, yatırım çalışmalarıyla yeni bir çehreye kavuştu.

İbrahim Tatlıses'ten Şanlıurfa'ya yatırım çağrısı!

Şanlıurfa'yı ziyaret eden İbrahim Tatlıses burada iş insanlarına çağrıda bulundu. Tatlıses, "Karlı bir yatırım yapmak isteyen tüm iş insanlarını Şanlıurfa'ya davet ediyorum" diye konuştu.

Şanlıurfa'ya 17 yılda 45 katrilyon yatırım yapıldı!

Şanlıurfa mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Şanlıurfa'ya 17 yılda 45 katrilyon yatırım yaptık'' dedi.

Şanlıurfa Göbeklitepe'ye otel yatırımı bekleniyor!

UNESCO Dünya Miras Listesi'ne alınan Şanlıurfa'nın Göbeklitepe bölgesinde konaklama sıkıntısı yaşanıyor. Şehre büyük firmaların otel yatırımı yapması bekleniyor.

Spor Toto'dan Şanlıurfa'ya 17 milyon TL'lik yatırım!

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı, Şanlıurfa'ya son 5 yılda 17 milyon TL'lik yatırım yaptı. 

Şanlıurfa'ya 3,5 katrilyon lira yatırım yapıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Bundan 15 sene önce IMF kapılarında '100 milyon, 200 milyon dolar borç bulabilir miyiz' diye, el pençe divan durduğumuz bir dönemden, sadece Şanlıurfa'ya 3,5 katrilyon lira yatırım yapan bir döneme geldik." dedi.

Suriyeli işadamlarından Şanlıurfa'ya 40 milyon dolarlık yatırım!

Suriyeli işadamları, Şanlıurfa´da yatırım atağına geçti. Bölgede 40 milyon dolara 'Silver Nano Particles' teknolojisiyle organik gübre üretim tesisi kuruldu.

Cazibe Merkezleri'ne 82 milyar liralık yatırım başvurusu yapıldı!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Cazibe Merkezleri'ne 82 milyar liralık yatırım başvurusu yapıldığını bildirdi. Elvan, taleplerin Malatya, Elazığ, Şanlıurfa, Diyarbakır'da yoğun olduğunu söyledi.

Şanlıurfa, dev holdinglerin yatırım radarına girdi!

Şanlıurfa, ‘Cazibe Merkezleri Programı' kapsamında 1 ay içinde 110 yatırım başvuru aldı. Zorlu Holding, Esas Holding, Emine Sabancı Kamışlı ve Nobel İlaç'ın arasında bulunduğu dev holdingler Şanlıurfa'da yatırıma hazırlanıyor.

Şanlıurfa Anadolu'nun yatırım üssü olacak!

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, bölgedeki yatırım ve projeleri anlattı. Tuna, 'Doğu ve Güneydoğu'nun yatırım üssü Şanlıurfa olacak' diye konuştu.

Güngör Azim Tuna'dan Suriyeli iş adamlarına yatırım çağrısı!

Suriyeli iş insanlarını illerine yatırım yapmaya davet eden Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, yatırım noktasında ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

Şanlıurfa'ya 3 milyon TL'lik yatırım talebi geldi!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Cazibe Merkezleri Programı kapsamında Şanlıurfa’da kısa sürede 3 Milyar TL’lik yatırım talebi geldiğini söyledi.

şanlıurfa yatırım Haberi

şanlıurfa yatırım

Suriyeli işadamları tarafından Şanlıurfa- Mardin karayolunun üzerin 'Silver Nano Particles' teknolojisiyle organik gübre üretim tesisi inşa edildi. 230 dönümlük alana 40 milyon dolarlık yatırım yapıldı.


Katar destekli Suriyeli işadamları tarafından büyük bir bölümü tamamlanan tesisin 4 ay faaliyete girmesi bekleniyor. Tesis, 150 kişiye istihdam sağlayacak.






Genel Müdür Yardımcısı Suriyeli Gassan Hitto, Türkiye´de ilk defa ‘Silver Nano Particles’ teknolojisiyle üretimin yapılacağı gübre tesisinde elde edilen organik gübrenin bitki ve hayvanlara kesinlikle zarar vermediğini söyledi. Hitto, “Türkiye besicilikte önemli bir ülkedir. Bizler de güvenilir olan bu ülkede ilk etapta 40 milyon dolarlık bir yatırım yapma kararını aldık. Bunun için Şanlıurfa´yı seçtik. Burada hayvansal organik...