26 / 04 / 2024

Şanlıurfa yeşil alan

Şanlıurfa yeşil alan

Şanlıurfa’da Haliliye Belediyesi Atatürk Mahallesinde bulunan 2 yapıyı yeşil alana dönüştürmek için yıkımını gerçekleştirdi.

Şanlıurfa’da park ve yeşil alan çalışması yapılıyor!

Şanlıurfa’yı yeşillendirmek adına kent merkezi ve ilçelerde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Ceylanpınar ve Maşuk TOKİ’deki başlamış olduğu peyzaj, ağaç dikimi ve park çalışmalarında sona geldi.

Şanlıurfa'da 25 adet imarlı arsa satılıyor! İhalesi 4 Mayıs'ta!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa ili, Karaköprü ilçesi, Kızlar ilçesinde yer alan 24 adet imarlı arsayı satıyor. Peki Şanlıurfa'da yer alan arsaların fiyatları kaç lira? 

Şanlıurfa'da 39.5 milyon TL'ye satılık 16 gayrimenkul!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa'da yer alan 16 adet gayrimenkulü 39 milyon 479 bin 876 TL bedelle satışa çıkardı.

Şanlıurfa'da 98.2 milyon TL'ye satılık 10 arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa'da yer alan 10 adet arsayı 98 milyon 176 bin 506 TL bedelle satışa çıkardı.

Şanlıurfa'da 17.2 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Karaköprü Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa'da yer alan 3 adet arsayı 17 milyon 252 bin 226 TL bedelle satışa çıkardı.

Şanlıurfa'da 66.4 milyon TL'ye satılık 22 gayrimenkul!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa'da yer alan 22 adet gayrimenkulü 66 milyon 385 bin 630 TL bedelle satışa çıkardı.

Yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın yerine yeşil alan düzenlemesi!

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın yerinde yeşil alan düzenlemesi yapılacağını söyleyen Bakan Kurum, depremde yaşamını yitirenlerin hatıralarının yaşatılacağı bir mekan inşa edileceğini açıkladı.

RTÜK'ün Adana'da satışa çıkardığı arazi için yeşil alan talebi!

RTÜK'ün Adana Seyhan'da 27 milyon TL bedelle satışa çıkardığı arsa tepkilere neden oldu. Adana kamuoyu 27 milyon TL muhammen bedelle ihaleye çıkarılan arsanın yeşil alan yapılmasını talep ediyor.

Şehir Dışına Taşınacak Askeri Kışlaların Arazilerinin Yeşil Alan İlan Edilmesine Dair Kanun Teklifi!

Kapatılan Askeri Harp Akademileri, Askeri Liseler ve Astsubay Hazırlama Okullarının Taşınmazları ve Arazileri ile Kapatılacak veya Şehir Dışına Taşınacak Olan Askeri Kışlaların Arazilerinin Yeşil Alan İlan Edilmesine Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

Şanlıurfa Yeşildirek'te kentsel dönüşüm başlıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile 270 bin metrekare alanda yapılacak olan Yeşildirek Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 40 bin metrekarelik birinci etabında çalışmalar başladı.

Antalya’da yeşil alan olması için TOKİ’ye verilen arazide rezidans mı yapılıyor?

Antalya’da yeşil alan olması için TOKİ’ye verilen arazide inşaat yapıldığı ileri sürüldü. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, sorularının cevaplanması istemiyle bir önerge sundu.

Albatros Parkı yeşil alan oldu!

İmarı senelerdir tartışılan Büyükçekmece'deki Albatros Parkı yeşil alan ilan edildi...

SGK Şanlıurfa'daki 40 gayrimenkulü 42.4 milyon TL'ye satıyor!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Şanlıurfa'da yer alan 40 adet gayrimenkulü 42 milyon 396 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Uşak'ta yeşil alan yapılacak yerin imar planı değişti!

Uşak’ta 1.5 yıl önce pazarlanan TOKİ konutlarının ortasında kalan 4 futbol sahası genişliğindeki boş arazi, yeşil alan olacaktı. Bir imar değişikliği ile ‘yeşil otel’ yapıldı.

Şanlıurfa yeşil alan Haberi

Şanlıurfa yeşil alan

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi daha yeşillikli ve yaşanabilir bir ilçe için çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor.  Atatürk Mahallesinde yeşil alana dönüştürülmek üzere istimlak edilen 2 yapının yıkımı tamamlandı. Ekipler tarafından yapılan yıkıma Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, mahalle muhtarları, birim amirleri ve teknik heyet katılım sağladı.

Bursa’da Bugün’de yer alan habere göre; Yıkım alanında incelemeler yaptıktan sonra açıklama yapan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, daha yeşil bir Haliliye için çalışmaların hızlıca devam ettiğini belirti. Mehmet Canpolat, "Şanlıurfa ve Haliliye'deki yeşil alanların artırılması adına şuan yıkımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Burada bize destek veren başta büyükşehir belediye başkanımız, muhtarlarımız, mahalle sakinlerimize ve teknik ekibimize teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül yaptığı açıklamada "İnsanlarımız diyor ki yeri beton yapmayın...