19 / 04 / 2024

Şanlıurfa yol asfalt çalışmaları

Şanlıurfa yol asfalt çalışmaları

ŞANLIURFA’da, büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından merkez ve ilçelerde asfalt çalışması başlatıldı. Karaköprü İlçesi’nde Balıkayağı Bulvarı’nda asfalt çalışmaları sürüyor.

Adıyaman ve Şanlıurfa'da sel felaketi: Caddeler göle döndü, ölü sayısı 5'e yükseldi!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma yol açtığı Adıyaman ve Şanlıurfa'da şimdi de sel felaketi yaşanıyor. Caddelerin göle döndüğü sel felaketinde Şanlıurfa'da 4 kişi, Adıyaman'da 1 kişi hayatını kaybetti...

Şanlıurfa'da cephe iyileştirme çalışmaları başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin en işlek caddesi olan Divanyolu Caddesi ile Balıklıgöl arasındaki yol güzergahında cephe iyileştirme çalışması yapacak.

Şanlıurfa Viranşehir yeni yollarına kavuşuyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kırsaldaki stabilize yol, sathi asfaltlama, büz boru, reglaj, beton yol, Rotmix yama asfalt ve beton parke çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Şanlıurfa'nın 13 ilçesine yeni bulvar!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kentin 13 ilçesinde yeni cadde ve bulvarlar açıyor.

Şanlıurfa'ya 5 yeni bulvar!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Karaköprü'deki yol yapım ve bulvar çalışmaları son sürat sürüyor. Karaköprü'de vatandaşlar yapılan çalışmalardan oldukça memnun.

Şanlıurfa Haliliye'de yollara beton parke döşeniyor!

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi, ilçe genelinde vatandaşların yol ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor. Merkez ve kırsalda çalışmalar yapan belediye Karşıyaka Mahallesinde de kilitli beton parke döşeme çalışmaları yürütüyor.

Şanlıurfa Eyyübiye yeni yollarına kavuşuyor!

Şehir merkezi ve ilçelerinde yeni caddeler ve bulvarlar açan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi aynı zamanda yol yenileme çalışmalarını da sürdürüyor

Şanlıurfa'nın yol ağı genişliyor!

Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde yaşanan trafik yoğunluğunu en aza indirmek amacıyla yatırımlarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, şehrin yol ağını da genişletiyor.

Şanlıurfa Birecik OSB altyapı ihalesi 14 Mart'ta!

Şanlıurfa Birecik Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, OSB alanına ait yol, atıksu, yağmursuyu, içmesuyu, telekom, kamera sistemi ve menfez inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek.

Şanlıurfa Akçakale'de yeni yollar yapılıyor!

Şanlıurfa’nın Akçakale İlçe Belediyesi, kırsalda yol çalışmalarını yoğunlaştırdı. Akçakale Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekibi, Büyüktokaç Mahallesi Çobanlar Sokak ile Berdi Sokakta stabilize ve dolgu çalışmaları yapıyor.

Şanlıurfa Eyyübiye'ye nefes aldıracak bulvar!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Eyyübiye'deki Selçuklu Mahallesinde 30 ev 1 işyerini kamulaştırma yaparak açtığı 30 metrelik bulvarın asfaltını tamamladı.

Şanlıurfa Haliliye'de 40 yıllık yol sorunu çözüldü!

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi, Yıldız Mahallesinin yol sorununu çözdü. 40 yıldır yol ihtiyacı giderilmeyen Yıldız Mahallesi'nin yolları yenilendi.

Şanlıurfa Maşuk Yolu'nun altyapısı tamamlanıyor!

Maşuk bölgesine yeni yol çalışması başlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bir yandan da bölgedeki alt yapı çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa yol asfalt çalışmaları Haberi

Şanlıurfa yol asfalt çalışmaları

ŞANLIURFA’da, büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından merkez ve ilçelerde asfalt çalışması başlatıldı.


Kent estetiğini yenilemek adına ve deforme olan işlek caddelerde planlı bir şekilde çalışmalarını yürüten ekipler, bölgede vatandaşların ve esnafın mağdur olmaması için en sakin zamanlarda revize çalışmalarını sürdürüyor.


Karaköprü İlçesi’nde Balıkayağı Bulvarı’nda Diyarbakır Karayolu bağlantısı ile Akpınar Parkı-Köprü arası 2 şeritli yolda güçlendirme çalışması yürüten ekipler asfalt çalışmasını...