18 / 04 / 2024

Şanlıurfada meslek siteleri

Şanlıurfada meslek siteleri

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, çeşitli meslek gruplarının yer aldığı işyeri sitelerine ulaşım sorununu yeni yollar açarak, çözüme kavuşturuyor.

Şanlıurfa'da meslek siteleri yeni yerlerine taşındı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, şehirde bulunan meslek sitelerinin yeni yerlerine taşınması için çalışmalarını hızlandırdı. 

Kütahya Tavşanlı Belediyesi'nin alt yapı çalışmaları hız kesmiyor!

Tavşanlı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Moymul Mahallesindeki Ticaret Meslek Lisesi ile Dağçeşme Camii arasındaki Muhsin Yazıcıoğlu caddesindeki yıpranan yol ve kaldırım söküldükten sonra yeniden yapıyor.

Şanlıurfa'da meslek sitelerinin yol sorununu çözüyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, çeşitli meslek gruplarının yer aldığı işyeri sitelerine ulaşım sorununu yeni yollar açarak, çözüme kavuşturuyor.

Şanlıurfa Meslek Siteleri'nin yol sorunu çözülüyor!

Gıda Toptancıları, Mermerciler, Briketçiler, Hurdacılar ve diğer meslek gruplarına yönelik inşa edilen meslek sitelerinin yol sorununu çözüme kavuşturan Büyükşehir Belediyesi, kent ekonomisi ve sanayisine destek oluyor.

Özel Erkan Teknik Meslek Lisesi, Şanlıurfa OSB'de açıldı!

Güneydoğu Bölgesi’nin en büyük teknik meslek lisesi olarak, çağın gereklerine uygun eğitimin yanı sıra sanayinin nitelikli eleman ihtiyacı talebine yanıt verecek Özel Erkan Teknik Meslek Lisesi Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi’nde açıldı.

Şanlıurfa'ya Ekolojik Kadın Köyü kurulacak!

Şiddet mağduru kadınlarla çocukları için Şanlıurfa'da ekolojik tarım köyü kurulacak. Köyde meslek kursları ve rehabilitasyon imkânı da sunulacak..

Şanlıurfa Gazeteciler Sitesi'nde sona gelindi!

Şanlıurfada görev yapan gazeteciler için Karaköprüde yapımı TOKİ tarafından gerçekleştirilen Basın Sitesinde sona doğru gelindi. Toplam 229 dairenin yapıldı basın sitesinde dairelerin iç ve dış tefrişatı tamamlandı.

28. Meslek Komitesi, Sektör Sorunları ve Çözüm Önerileri Çalıştayı'nı gerçekleştirdi!

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası'na bağlı Sigortacılık, İnşaat, Emlak ve Danışmanlık Hizmetleri sektör temsilcilerinin yer aldığı 28. Meslek Komitesi, Sektör Sorunları ve Çözüm Önerileri Çalıştayı'nın ilkini düzenledi.

ÖİBden İstanbul ve Şanlıurfada satılık 6 arsa!

Özelleştirme İdaresi Maliye Hazinesi adına kayıtlı ikisi İstanbul, dördü Şanlıurfada olmak üzere toplam 6 arsayı ihale sürecine dahil etti. İstanbuldaki Küçükçekmecede bulunan arsaların yüzölçümleri 16 bin 527 metrekare ve 21 bin 288 metrekare

Şanlıurfada satılık komple bina! 2.4 milyon TLye!

Şanlıurfa İl Özel İdaresi mülkiyeti Şanlıurfa İI Özel İdaresine ait, Kamberiye Mahallesi, Malik Cabbar Caddesindeki 511 metrekare arsa üzerindeki 8 dükkan, 1 aşevi ve 15 lojmandan teşekkül kargir binayı komple satışa çıkardı

Halkbanktan 4 ilde satılık fabrika, tarla ve işyeri!

Halkbank İzmir, Bursa, Malatya ve Şanlıurfada fabrika, tarla ve işyeri niteliğindeki 6 taşınmazını satışa çıkardığını duyurdu. Satışa çıkarılan gayrimenkullerin kullanım alanları 186 metrekare ile 39 bin 860 metrekare arasında değişiyor

Şanlıurfa kapalı çarşıda ticari hareketlilik yaşanıyor!

Kapalı çarşı bakımından Anadolunun önde gelen illeri arasında yer alan Şanlıurfada faaliyetini sürdüren çarşılarda şehrin en önemli ticari hareketliliği yaşanıyor

şžanlıurfa Defterdarlığı'ndan 9 arsayla eğitime destek!

şžanlıurfa Defterdarlığı Karaköprü 'de 9 arsa karşılığı 16 derslik kız meslek lise ve 32 derslik ilköğretim okulu yaptırmak üzere harekete geçti. Defterdarlık 'tan yapılan açıklamalara göre tahmini fiyatı 7 milyon 526 bin 645 TL

Şanlıurfada meslek siteleri Haberi

Şanlıurfada meslek siteleri

Gıda toptancıları, mermerciler, briketçiler, hurdacılar ve diğer meslek gruplarına yönelik inşa edilen meslek sitelerinin yol sorununu çözüme kavuşturan Büyükşehir Belediyesi, Evren Sanayi Sitesi bitişiğinde ve Akçakale Yolu’nda yapımı süren sitelerin yollarını açmak için kazı ve dolgu çalışmalarıyla sert zeminin bulunduğu alanlarda yol açıyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Yol Asfalt Şube Müdürlüğü Ekipleri, Eyyübiye İlçesinde Evren Sanayi Sitesi bitişiğinde hizmet veren Gıda Toptancıları Sitesi içerisindeki ve çevresindeki yolları asfaltlama çalışmasını da...