28 / 03 / 2024

Şanlıurfada prestij caddesi çalışmaları

Şanlıurfada prestij caddesi çalışmaları

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Emniyet Caddesinde sürdürülen prestij caddesi çalışmalarını yerinde inceleyerek, bölgedeki vatandaşlarla ve esnafla bir araya geldi.

Şanlıurfa'da trafiği engelleyen yapılar yıkıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye ilçesi Eyüpnebi Mahallesi Komiser Şakir Caddesi üzerinde trafiği engelleyen yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Manisa Salihli Prestij Cadde'deki dönüşüm tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Salihli Belediyesi, şehrin işlek caddelerinden olan Atatürk (Çınarlı) Caddesinde gerçekleştirdiği prestij caddesi dönüşüm çalışmalarını tamamlıyor.

Alya Grandis'in lansmanı yapıldı! Metrekaresi 4 bin TL'ye!

Beylikdüzü’nde prestij caddesi Adnan Kahveci Bulvarı üzerinde inşa edilen Alya Grandis projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin TL'den başlıyor.

Alemdağ Caddesi prestijine prestij kattı!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve ekibi, Ümraniyelilerin daha kaliteli ve rahat ortamda alışveriş yapmasını sağlamak amacıyla Alemdağ Caddesi yayalaştırma projesine imza attı...

Kağıthane 15 Temmuz Şehitleri Mahalle Konağı açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kağıthane Belediyesi Ortabayır Mahallesi 15 Temmuz Şehitleri Mahalle Konağı ve Sarıgöl Prestij Caddesi'ni hizmete açtı. 

Bahçeşehir Şelale Caddesi, prestij cadde oluyor!

6 yolun prestij cadde haline getirildiği Başakşehir'de Bahçeşehir 1. Kısım'da yer alan Şelale Caddesi, prestij cadde oluyor.

Şanlıurfa'da cephe iyileştirme çalışmaları başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin en işlek caddesi olan Divanyolu Caddesi ile Balıklıgöl arasındaki yol güzergahında cephe iyileştirme çalışması yapacak.

Manisa yeni prestij caddesine kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi prestij cadde yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Soma prestij caddesi olacak Atatürk Caddesi’ne kavuşuyor.

Zeytinburnu 10. Yıl Caddesi prestij cadde oluyor!

Abdi İpekçi Spor Salonu sebebiyle Protokol Yolu olarak da hizmet veren Zeytinburnu'ndaki 10. Yıl Caddesi prestij cadde oluyor.

Manisa Atatürk Caddesi 10 milyon TL'ye yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Soma’nın prestij caddelerinden olan Atatürk Caddesi’nde gerçekleştirilen yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Atatürk Caddesi, Mahmutlar’ın prestij caddesi olacak!

Mahmutlar Atatürk Caddesi’nde altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanı Yücel, ”Atatürk Caddesi Mahmutlar’ın prestij caddesi olacak” dedi.

Alanya Toprak Razgatlıoğlu Bisiklet Yolu açıldı!

Alanya Belediyesi’nin Prestij Caddesi olarak baştan sona her yönüyle yeniden düzenlediği Alaiye Caddesi’ne yapılan “Toprak Razgatlıoğlu Bisiklet Yolu” düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Alanya'nın yeni bisiklet yolu açılıyor!

4 Milyon TL’lik yatırımla Alanya’nın ilk Prestij Caddesi olarak yeniden düzenlenen Alaiye Caddesi’nde oluşturulan 2 kilometre uzunluğundaki bisiklet yolu 11 Şubat Cumartesi günü düzenlenen törenle açılıyor.

Şanlıurfada prestij caddesi çalışmaları Haberi

Şanlıurfada prestij caddesi çalışmaları

İnceleme esnasında yaptığı açıklamada çalışmaların hayırlı olmasını dileyen Başkan Nihat Çiftçi, mevsim koşullarına rağmen çalışmaların büyük bir özveriyle sürdüğünü ifade etti. Şanlıurfa’da gelişim ve dönüşümü bu tür örnek çalışmalarla yapacaklarını belirten Başkan Çiftçi, “Büyükşehir Belediye Başkanlığı olarak kent merkezi ve tüm ilçelerde başlatmış olduğumuz Prestij Cadde uygulamasında bu kez Haliliye ilçemizin Emniyet Caddesindeyiz. Mevsim koşullarına rağmen esnafımıza engel olmamak adına biraz acele davranıyoruz. Şehrin güzelleşebilmesi ve caddenin alt yapı sorunlarının giderilmesi için alt yapı çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Bunun yanında üst yapı çalışmalarımız hummalı bir şekilde devam ediyor. Fen İşleri Daire Başkanlığımız tamamen sahada. Ekip arkadaşlarım yoğun bir şekilde çalışıyor ve üstünde duruyoruz. Çalışmalarımız bittiğinde Yenişehir mahallemize güzellik katmış olacağız. Şanlıurfa’mıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde...