29 / 03 / 2024

şanlıurfanın caddeleri yenileniyor mu

şanlıurfanın caddeleri yenileniyor mu

Şanlıurfa kent merkezinde ve ilçelerde daha yaşanabilir mekanlar oluşturmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, kent estetiğini olumsuz yansıtan bölgelerde bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa'daki kalıcı konutlar için ilk kazma bugün vuruldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Şanlıurfa'nın Birecik ve Eyyübiye ilçelerinde kalıcı konutların yapımına başlandığını açıkladı.

Şanlıurfa Siverek'te muhtarlardan kentsel dönüşüm tepkisi!

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Selim Pınar Mahallesi Muhtarı Mustafa Başak, mahallelerinde görev alan muhtarlar kentsel dönüşüm başlamadığı için mağdur olduklarını dile getirdi. 

ÖİB, Şanlıurfa'daki 3 taşınmazın satışını onayladı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde yer alan üç taşınmazın satışını onayladı.

Şanlıurfa Sakıbın Köşkü restore ediliyor!

Şanlıurfa'nın kültürel değerlerinden olan Sakıbın Köşkü, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin restorasyon çalışmalarıyla yenilenecek. 

Balat’ta bulunan sivil mimarlık örneği yapıların cepheleri yenileniyor!

Fatih ve İstanbul’un en özel ve güzel noktaları arasında yer alan Balat’ta bulunan sivil mimarlık örneği yapıların cepheleri yenileniyor.

Şanlıurfa Yeşildirek Kentsel Dönüşüm Projesi'nde ihale süreci başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin girişimleri ile Şanlıurfa’nın senelerdir beklediği Yeşildirek Kentsel Dönüşüm Projesinin 1. Etabı için ihale süreci başlatıldı.

Şanlıurfa'da inşaatın 3. katından düşen işçi yaşamını yitirdi!

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde çalıştığı inşaatın 3. kattaki penceresinden düşen işçi yaşamını yitirdi...

Soğanlı Dönüşüm Projesi Millet Bahçesi ile taçlanıyor!

İlçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına son sürat devam eden Osmangazi Belediyesi, Türkiye’de kentsel dönüşüme ışık tutan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’ni Millet Bahçesi ile taçlandırıyor.

Bursa Soğanlı dönüşüm projesinde 1. etapta hayat başladı!

Osmangazi Belediyesi’nin Bursa’ya kazandırdığı Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında alt yapı, çevre düzenlemesi, park ve yol çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Soğanlı, Bursa'nın en değerlisi olacak!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, bölgede yapılan kentsel dönüşüm projelerini değerlendirdi. Dündar, ''Soğanlı, Bursa'nın en değerlisi olacak'' dedi.

Soğanlı Dönüşüm Projesi, Ankara Emlak Fuarı’nın gözdesi oldu!

Osmangazi Belediyesi’nin hayata geçirdiği örnek projelerden biri olan Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesi, Ankara Emlak Fuarı’nın gözdesi oldu.

Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm'de 12 kişi tapusunu aldı!

Bursa Soğanlı Dönüşüm Projesi kapsamında evi yenilenen 12 kişi tapusuna kavuştu. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 4. etap çalışmasında sona gelindiğini söyledi.

Şanlıurfa Fuar Alanı'nın inşaatı başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa'nın fuar ihtiyacının karşılanabilmesi için Karaköprü'de hayata geçirdiği fuar alanda çalışmalar son sürat devam ediyor.

şanlıurfanın caddeleri yenileniyor mu Haberi

şanlıurfanın caddeleri yenileniyor mu


Şanlıurfa kent merkezinde ve ilçelerde daha yaşanabilir mekanlar oluşturmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, kent estetiğini olumsuz yansıtan bölgelerde bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.


Ana arterler, orta refüjler, kaldırımlar, park ve bahçelerde kent estetiğine aykırı unsurların iyileştirilmesine yönelik uygulamalar yapan Büyükşehir Belediyesi, diğer kuruluşlarla ortak bir şekilde çalışarak kent estetiğini revize ediyor.


Vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek için yenilikçi bakış açısı sunan Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa'nın tarihi mekanlarında ve işlek caddelerinde örnek çalışmalara imza atıyor.


Yıpranmış ve deforme bölgelerde bakım onarım çalışmaları yürüten Büyükşehir Belediyesi, bu yaklaşımı ile vatandaşların takdirini topluyor.


Öte yandan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Haliliye’de Çevik Kuvvet ile Açıksu Caddesi ve Ahmet Yesevi Mahallelerini birbirine bağlayan caddede kaldırım çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.



Şanlıurfa Büyükşehir...