28 / 03 / 2024

Santral kentsel dönüşüm

Santral kentsel dönüşüm

Bakanlar Kurulu kararı ile riskli bölge ilan edilen Kepezaltı, Santral mahallelerinde seçim sürecine girilmesi nedeniyle imar anlamında henüz somut bir gelişme olmadığını söyleyen Kepezaltı Mahalle Muhtarı Yusuf Küçükkaya sabır küpü olduklarını belirtti.

30 Ayda tamamlanması gereken kentsel dönüşüm projesi 7 yılda tamamlanmadı!

İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, 30 ayda tamamlanması gereken, aradan 7 sene geçmesine rağmen bitmeyen Kepez-Santral Kentsel Dönüşüm projesindeki gecikmeyi TBMM'ye taşıdı.

Antalya Kepez Santral'de 472 aile dairelerine kavuştu!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kepez-Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi’nde inşaatı tamamlanan 472 aileye evleri teslim edildi. 

Kepezaltı-Santral Kentsel Dönüşüm projesinde kira yardımları ne oldu?

AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Kepezaltı-Santral kentsel dönüşüm projesinde kira yardımı sorunu ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Antalya Kepez'de kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Antalya’nın Kepez ilçesine bağlı Kepez ve Santral mahallelerinde sürdürülen kentsel dönüşüm projesinin bitirilememesi ve ödenmeyen kira yardımları sebebiyle vatandaşların mağdur oldu.

Antalya Kepez'de kentsel dönüşüm kabusa döndü!

Antalya’nın Kepez ilçesi, Kepez ve Santral mahallelerinde sürdürülen kentsel dönüşüm projesinin tamamlanmaması ve ödenmeyen kira yardımları sebebiyle vatandaşlar mağdur oluyor...

Kepezaltı ve Santral'de kira yardımı ödemeleri mecliste!

Antalya'nın Kepezaltı ve Santral Mahalleleri kentsel dönüşüm projelerindeki kira yardımı ödemeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Kepezaltı ve Santral mahallelerinde kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Antalya’nın Kepezaltı ve Santral mahalleleri kentsel dönüşüm projesi inşaatının zamanında tamamlanmadığını anımsatan CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, kira yardımı ödemelerini de alamayan vatandaşın mağdur edildiğini belirtti.  

Antalya Kepez-Santral Mahalleleri dönüşüm projesinde son durum ne?

Antalya Kepez-Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yapımı tamamlanan A parseldeki 606 dairenin anahtarlarını hak sahiplerine teslim eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, önümüzdeki günlerde yapım çalışmaları tamamlanacak.

Antalya Kepez-Santral projesinde hak sahipleri evlerine kavuşuyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez-Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nde inşaat çalışmaları tamamlanan 460 daireyi 28 Temmuz Salı günü törenle hak sahiplerine teslim edecek.

Antalya Kepez Santral’de tapu heyecanı!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm ve çevreci projesi olan Kepez Santral Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu dağıtımları başlıyor.

Murat Kurum’dan Kepez-Santral dönüşüm projesine tam not!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kepez-Santral Kentsel Dönüşüm Projesi’ne tam not verdi.

Antalya Kepez Santral dönüşüm projesinde sona geliniyor!

Türkiye’nin en büyük ve sorunsuz kentsel dönüşüm projesi olma özelliğine sahip Kepez Santral’in hak sahipleri konutlarının bulunduğu ilk etabında sona geliniyor.

Kepez Santral Kentsel Dönüşüm Projesi tam gaz ilerliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri ile Antalya’nın çehresini değiştiriyor.

Santral kentsel dönüşüm Haberi

Santral kentsel dönüşüm

Bakanlar Kurulu kararı ile riskli bölge ilan edilen Kepezaltı, Santral mahallelerinde seçim sürecine girilmesi nedeniyle imar anlamında henüz somut bir gelişme olmadığını söyleyen Kepezaltı Mahalle Muhtarı Yusuf Küçükkaya sabır küpü olduklarını belirtti.


AKP İl Başkanı Rıza Sümer’e ve Büyükşehir Belediyesi İmar Daire Başkanlığına 7 maddelik bir dilekçe sunduklarını söyleyen Muhtar Küçükkaya, “Hak sahiplerini belirlerken kıstaslar neler olacak? İnşaat bittikten sonra ANTEPE’ye kaç daire bırakılması planlanmaktadır? Bir dairenin maliyeti ne olacaktır? Bunların hepsinin bize anlatılması en azından içimizi rahatlatmak için bile bir şeyler paylaşılması gerekir” dedi. Küçükkaya ayrıca Kentsel Dönüşüm projesi yapılmasına yönelik mahalleden birkaç kişinin yürütmeyi durdurmak için dava açtığını da hatırlattı.


Kepez İlçesi’nde 132.7 hektar alanı kapsayan ve 30 yıldır tapu bekleyen Kepezaltı ve Santral mahalleleri 25 Aralık 2014 tarihli...