20 / 04 / 2024

Sao Tome ve Principe vatandaşları türkiyeden ev alabilir mi

Sao Tome ve Principe vatandaşları türkiyeden ev alabilir mi

Sao Tome ve Principe vatandaşları Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul sahibi olabilir mi? Sao Tome ve Principeliler Türkiye'den ev alabilir mi? Sao Tome ve Principeliler Türkiye'den arsa ve işyeri alabilir mi?

Helimzer İnşaat Tekstil Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Helimzer İnşaat Tekstil Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İshak İsaoğlu ve Yusuf İsaoğlu ortaklığında kuruldu.

İsaoğlu Madencilik İnşaat Tarım Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsaoğlu Madencilik İnşaat Tarım Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  2 milyon TL sermaye bedeli  ile Ali Aslan tarafından kuruldu.

Brezilya'nın Sao Paulo eyaletinde emlak ofislerinin açılmasına izin verildi!

Brezilya'nın Sao Paulo eyalet yönetimi, 10 Haziran 2020 tarihinden itibaren sokaklarda yer alan mağazalar ve emlak ofislerinin yoğun saatler dışında olmak koşuluyla günde 4 saat açılmalarına izin verdi.

Akkurt Turizm Seyahat Acentası Otelcilik Ve Eğlence Hizmetleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkurt Turizm Seyahat Acentası Otelcilik Ve Eğlence Hizmetleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi 25 bin TL sermaye ile bugün Ali Kemal İsaoğulları ev Semire Kurt tarafından kuruldu.

Steelife Sao Tome'de toplu konut projeleri yapacak!

Vefa Holding'in hafif çelik yapı markası Steelife, Afrika'da güçlenmek istiyor. Sao Tome Principe Demokratik Cumhuriyeti'nin Başbakanı Patrice Trovoada, Steelife'ın üretim tesislerini yakından görmek için Türkiye'ye geldi.

Sao Tome, Steelife ile yeniden inşa edilecek!

Steelife, Afrika ülkesinde güçleniyor. Orta Batı Afrika’da yer alan Sao Tome Principe Demokratik Cumhuriyeti’nde birçok önemli projeye imza atacak olan Steelife, Sao Tome’yi Afrika’daki faaliyetleri için önemli bir merkez haline getirmeyi hedefliyor.

Sao Tome ve Principeliler Türkiye'den ev alabilir mi?

Sao Tome ve Principe vatandaşları Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul sahibi olabilir mi? Sao Tome ve Principeliler Türkiye'den ev alabilir mi? Sao Tome ve Principeliler Türkiye'den arsa ve işyeri alabilir mi?

İzmir, EXPO’yu almakta kararlı!

2008 yılında 2015 EXPO’sunu 21 oyla Milano’ya kaptıran İzmir, 2020’de Dubai, Sao Paulo ve Ekaterinburg ile zorlu yarışa girecek. 27 Kasım’daki oylama öncesi İzmir’i yönetenler, lobi çalışmaları için Paris’te kamp kurdu.

Sao Paulo, marka kent olma tüyolarını veriyor!

Sao Paulo, üçüncül hizmetlerde, özellikle finans, medya, eğitim, yaratıcı endüstriler, araştırma ve ilaç gibi profesyonel hizmetlerde göze çarpan bağlantı sayesinde küresel ekonomiye hızlıca eklemlenmeye çalışan Brezilya'da lider rolü üstleniyor...

İnşaatta zaten büyük, şimdi enerji ve su işlerine asılacak

Gama'nın 20'den çok ülkede şantiyesi var. Son yıllarda büyük gelişme gösteren inşaat sektörünün özellikli firmalarından biri. İnşaatla tanıyoruz ama enerji ve su işinde de hacimli işleri var.

Van'da arsa ve 6 katlı bina satılacak

Van İl Özel idaresi İl Encümeni Başkanlığı, Şerefiye Mahallesi'nde bulunan 1.086 metrekare arsa ve 6 katlı bina satılacak.

Şehrin göbeğinde yeşilin ve sessizliğin keyfini sürüyorum

Nurten Erk Tosuner, Odaproje'nin kurucu ortağı Yelda İpekli'nin Etiler'de ki dairesine konuk oldu. İpekli'nin 220 metrekarelik bu dairesi, Akmerkez'le Boğaziçi Üniversitesi'nin tam ortasında yer alıyor. İstanbul'un en merkezi ve hareketli semtlerinden bir

Dernek ve vakıf gayrimenkullerinin kiralanmasında vergi kesintisi

Buna göre, mazbut vakıflar (Mazbut vakıflar; Cumhuriyet öncesinde kurulmuş olan ve 2762 sayılı Kanun ile idaresi ve denetimi Vakıflar Genel Müdürlüğünce yürütülen ve tek başlarına tüzel kişiliği bulunmayan vakıflardır) hariç olmak üzere vakıflara yapılan

Sao Tome ve Principe vatandaşları türkiyeden ev alabilir mi Haberi

Sao Tome ve Principe vatandaşları türkiyeden ev alabilir mi

Sao Tome ve Principeliler Türkiye'den ev alabilir mi?

Sao Tome ve Principe, Orta Batı Afrika'nın Gine Körfezi açıklarında bir ada ülkesidir. Bu ülke iki adadan oluşmaktadır: São Tomé ve Príncipe.


São Tomé ile Príncipe arası yaklaşık 140 kilometredir. Ülke, en yakın komşuları Gabon'a 225-250 kilometre arası bir mesafededir ve Gabon, ülkenin kuzeydoğusunda yer alır. İki adada da sönmüş volkanlar bulunmaktadır. 


Peki, Sao Tome ve Principe vatandaşları Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul sahibi olabilir mi? Sao Tome ve Principeliler Türkiye'den ev alabilir mi? Sao Tome ve Principeliler Türkiye'den arsa alabilir mi? Sao Tome ve Principeliler Türkiye'den işyeri alabilir mi?


Tapu Kanununda yapılan düzenlemelere göre yabancı uyruklu vatandaşlar Türkiye'den mütekabiliyet şartı olmadan gayrimenkul sahibi olabiliyor.


Türkiye'den ev almak isteyen Sao Tome ve Principe vatandaşlarının aşağıdaki belgeleri temin...