27 / 04 / 2024

Sapanca Belediyesi

Sapanca Belediyesi

AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen ile Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer’in girişimleriyle Sapanca’dan İzmit’e uzanan karayolu duble yol olarak düzenleniyor.

Sapanca Mahalle Muhtarlığı hizmet binası tamamlandı!

Sapanca Belediyesi Teknik İşler Müdürlüğü tarafından Başkan Yılmazer’in talimatıyla Ünlüce Mahallesi Muhtarlığı’na ait olacak bina tamamlandı ve muhtarlığın hizmetine sunuldu.

Sapanca Otoban Caddesi'ne bağlantılı yeni sokaklar açılıyor!

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yol İşleri Şefliği Güldibi Mahallesi Otoban Caddesi’ne bağlantılı 300 metre uzunlukta ve 10 metre genişlikte yeni sokaklar açıyor. İşte ayrıntılar...

Sapanca Spor ve Kültür Merkezi'nin duvarları tamamlandı!

Sapanca Belediyesi, ilçe merkezine uzak mahallelerden biri olan Akçay Mahallesi’nde inşasını sürdürdüğü Spor ve Kültür Merkezi alanının çevresinin tamamını dekoratif kalıp duvarlarla çevreledi.

Sapanca'da çok amaçlı spor tesisi inşa ediliyor!

Sapanca Belediyesi Teknik İşler Müdürlüğü ekipleri, ilçenin dış mahallerinde spor ve sosyal hayatı canlandırmak için projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.

Sapanca'da okulların dış cephesi onarılıyor!

Sapanca Belediyesi ilçe genelindeki okulların dış duvarları ve bahçelerindeki çalışmaları ile takdir topluyor.

Sapanca Belediyesi, Yanıkköy Meydanı'nı düzenledi!

Yanıkköy Meydanı’nda altyapı çalışmalarını tamamlayan Sapanca Belediyesi, meydanı parke taşlarıyla örerek, yeni görünüm kazandırdı. Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, altyapı sözünü de verdi.

Sapanca Gölü'nde su seviyesi yükseldi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, Sapanca Gölü'nde geçen seneye oranla 2 metreye yakın bir kot yüksekliği olduğunu söyledi.

Sapanca Belediye Başkanlığı Seyir Terası Projesini başlattı!

Sapanca’da ki doğal alanlar potansiyelini harekete geçirerek yeni yaşam alanları oluşturmayı amaç edinen Sapanca Belediye Başkanlığı kendi öz kaynakları ve planlama imkânlarıyla Seyir Terası Projesini başlattı...

Sapanca Ballıkaya Barajı'nın temeli atıldı!

Sapanca Belediyesi tarafından Mudurnu Çayı üzerinde hayata geçirilecek olan Ballıkaya Barajı'nın temeli atıldı...

Sapanca Belediyesi Kurtköy'de sosyal tesis yapacak!

ISO 9001 Belgesi'ni alan Sapanca Belediyesi İstanbl'un Anadolu yakasında yer alan Kurtköy'de faaliyete geçireceği sosyal tesis için çalışmalara başladı...

TOKİ ve Sapanca Belediyesi kentsel dönüşüm projesini başlattı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Sapanca Belediyesi işbirliğiyle başlatılan Sapanca Kestanelik Kentsel Dönüşüm Projesine destek verdi.

Aykut Kocaman'ın ev inşaatı kaçak olduğundan mühürlendi!

Aykut Kocaman'ın, Sapanca Gölü kenarında yapımına başladığı ev inşaatı, kaçak olduğu gerekçesiyle Sapanca Belediyesi tarafından mühürlendi

Sapanca Kırkpınar'da teleferik inşaatı krizi çözülemedi! 

Sapanca Kırkpınar halkı, ilçelerinde yapılan teleferik projesini istemiyor. Sapanca Belediyesi ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ne başvuran vatandaşlar, henüz çözüme ulaşamadı...

Sapanca Bisiklet Yolu'nun ihalesi bugün!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nden Sapanca Gölü kıyılarına ulaşacak yeni yürüyüş ve bisiklet yolunun ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Sapanca Spor Tesisleri tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sapanca Hacımercan'da inşa edilen spor tesislerinde çalışmalar tamamlanıyor...

Sapanca Belediyesi'nden arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Sapanca Belediye Başkanlığı, arsa üzerinde tesisler yaptırılıp, işletilmesi ve 25 yıl kira süresi sonunda devredilmesi işini 25 milyon 60 bin TL'ye ihale edecek.

Sapanca Spor Tesisi'nin temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sapanca Spor Tesisi'nin temeli atıldı.

Sapanca Hacımercan Spor Tesisleri'nin ihalesi 11 Ağustos'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sapanca'da hayata geçirilecek Hacımercan Spor Tesisleri için ihaleye çıkılıyor. Yapım ihalesi 11 Ağustos Cuma günü gerçekleşecek.

Sapanca'ya 11 milyon TL'lik üç proje!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş Sakarya yatırımları hakkında açıklama yaptı. Keleş Sapanca'da 11 milyon TL'lik yatırım yapacaklarını dile getirdi.

Sapanca Belediyesi imar planları için toplanacak!

Sapanca Belediyesi, Nisan ayı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan imar planları ve imar projeleri için bir araya toplanacak.

Sapanca Arıtma Tesisi'nin ihalesi 14 Şubat'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Sapanca’ya hizmet sunacak yeni bir içmesuyu arıtma tesisi için ihaleye çıkacaklarını söyledi.

Sapanca'da yol çalışmaları devam ediyor!

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Hacımercan Mahallesi’nde başlatılan yol onarım ve genişletme çalışmaları devam ediyor.

Sapanca Ömer Halisdemir Sosyal Tesisi 2 ay içinde tamam!

Sapanca Belediyesi tarafından yaptırılan 15 Temmuz demokrasi şehidi Astsb. Ömer Halisdemir ‘in adının verildiği spor ve sosyal tesisleri inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Sapanca'ya 8 milyon TL'lik yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Sapanca’nın 11 mahallesine daha birinci sınıf içmesuyu ulaştıracak Sapanca Üst Mahalleler İçmesuyu Projesi’nde sona gelindiğini açıkladı.

Sapanca Gölü havzası için 100 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, "Sapanca Gölü havzasının korunması amacıyla kurum olarak bugüne kadar 100 milyon liranın üzerinde yatırım yaptık ve halen de yapmaya devam ediyoruz." dedi

Sapanca Belediyesi Haberi

Sapanca Belediyesi

Proje çalışmaları bağlamında Karayolları Genel Müdürlüğü ile Bölge Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte yol güzergahı üzerindeki kesimlerde inceleme çalışmalarını tamamlayan Milletvekili İsen, yetkililerle görüş alışverişinde bulundu.2 etap halinde sürdürülecek çalışmalarla İzmit’e kadar sürdürülecek olan duble yol çalışmalarının 1. etabı otoyol gişelerinden Kırkpınar kavşağı ışıklarına kadar uzanacak. Buradan itibaren Maşukiye’ye bağlanacak olan duble yol, Sapanca’ya ülkemizin batı kesiminden ulaşımında büyük bir rahatlık sağlayacak.



Yeni...