19 / 04 / 2024

Sarah Hyland ve Well Adams evi

Sarah Hyland ve Well Adams evi

Her ikisi de dizi oyuncusu olan Sarah Hyland ile bir süre önce nişanladığı meslektaşı Well Adams, Studio City'de gösterişli bir ev satın aldı.

Sarah Hyland ve Well Adams Studio City'de ev aldı!

Her ikisi de dizi oyuncusu olan Sarah Hyland ile bir süre önce nişanladığı meslektaşı Well Adams, Studio City'de gösterişli bir ev satın aldı.

Sarah Otel Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Sarah Otel Ve Turizm Limited Şirketi Emin Canbay ve Mert Gültekin ortaklığında 10 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta kuruldu.

Kraliyet malikanesini yarasalar bastı!

Bir zamanlar Eski York Düşesi Sarah Ferguso ve Prens Andrew’in yaşadığı evin yeni sahipleri yarasalar oldu. 2007 yılında Kazak milyonerin satın aldığı malikâneye hayvanlara zarar verileceği gerekçesiyle çivi bile çakılamıyor...

Sarah Jessica Parker, kendisine bekar evi tuttu!

Sarah Jessica Parker (46), üç çocuklu bir anne olmanın zorluklarını yaşıyor. Ünlü oyuncu bu duruma bir son vermek için ve kariyerine kaliteli zaman ayırabilmek için New York'ta ailesiyle birlikte paylaştığı daireden iki blok ötede kendisine bir bekar evi

Van'da arsa ve okul binası satılacak

Van İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından Merkez Şerefiye Mahallesi'nde bulunan 1.766 metrekare arsa ve İl Özel İdaresi hizmet binası ve 2 bin 896 metrekare arsa ve üzerinde bulunan Atatürk İlköğretim Okulu binası satılacak.

Sodexo AVM ve rezidans hizmetine odaklandı

Alışveriş Merkezi (AVM) ve konut yatırımlarında son yıllarda yaşanan gelişmeler, 1992'den beri Türkiye'de yemek sektöründe faaliyet gösteren Sodexo'nun da stratejilerini yenilemesine neden oldu. Firma, verdiği entegre hizmetler arasına alışveriş merkezi v

Mersin'de arsa ve arazi satılacak

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Mersin Tarsus'ta bulunan 1 arsa ve 3 araziyi satışa çıkardı.

İtalyan estetiği ve İstikbal kalitesi buluşuyor

Kullanışlı ve şık tasarımlarıyla mutfaktan beklenen en iyi performansı sergileyen İstikbal Regina, birbirinden şık modellerini İstikbal kalitesi ve İtalyan estetiği ile birleştirerek yaşam alanlarını farklılaştırmaya devam ediyor.

'180 bin konut teslim edilecek, kira ve ev fiyatlarında gerileme olacak'

Global likidite krizi ve bunun Türkiye'ye yansımasıyla artan faiz oranları ve ekonomideki daralma olmasa bile konut ve kira fiyatlarında düşüş yaşanacak bir dönemin başladığını söyleyen GYODER Başkan Yardımcısı Nurhan Azizoğlu, 'Teslim edilecek 180 bin ko

İnşaatta zaten büyük, şimdi enerji ve su işlerine asılacak

Gama'nın 20'den çok ülkede şantiyesi var. Son yıllarda büyük gelişme gösteren inşaat sektörünün özellikli firmalarından biri. İnşaatla tanıyoruz ama enerji ve su işinde de hacimli işleri var.

Van'da arsa ve 6 katlı bina satılacak

Van İl Özel idaresi İl Encümeni Başkanlığı, Şerefiye Mahallesi'nde bulunan 1.086 metrekare arsa ve 6 katlı bina satılacak.

Şehrin göbeğinde yeşilin ve sessizliğin keyfini sürüyorum

Nurten Erk Tosuner, Odaproje'nin kurucu ortağı Yelda İpekli'nin Etiler'de ki dairesine konuk oldu. İpekli'nin 220 metrekarelik bu dairesi, Akmerkez'le Boğaziçi Üniversitesi'nin tam ortasında yer alıyor. İstanbul'un en merkezi ve hareketli semtlerinden bir

Dernek ve vakıf gayrimenkullerinin kiralanmasında vergi kesintisi

Buna göre, mazbut vakıflar (Mazbut vakıflar; Cumhuriyet öncesinde kurulmuş olan ve 2762 sayılı Kanun ile idaresi ve denetimi Vakıflar Genel Müdürlüğünce yürütülen ve tek başlarına tüzel kişiliği bulunmayan vakıflardır) hariç olmak üzere vakıflara yapılan

Sarah Hyland ve Well Adams evi Haberi

Sarah Hyland ve Well Adams evi

Rol aldığı Modern Family dizisiyle ünlenen 29 yaşındaki Sarah Hyland ile bir süre önce nişanladığı meslektaşı Well Adams, Los Angeles'ta ünlülerin yoğun olarak bulunduğu Studio City'de gösterişli bir konut satın aldı. Milliyet'te yer alan habere göre, genç Çift, bu yeni ev için toplam 4 milyon dolar ödedi. Hyland ve Adams'ın satın aldığı çiftlik evi tarzındaki mülk 2018'de yapıldı.


Corona virüs karantinası sebebiyle düğün planlarını erteleyen Sarah Hyland ve 35 yaşındaki Wells Adams, bu mülkü kaçırmamak için koronavirüs salgınına rağmen satın aldı.


Çiftin yeni konutunda beş tane lüks yatak odası, altı tane banyo bulunuyor.


Ev sineması, ev içi bir havuz da mülkün yeni sahiplerine sunduğu olanaklardan. Bunlara ek olarak çiftin yeni mülkünün bahçesinde de geniş bir yüzme yavuzu bulunuyor.