25 / 04 / 2024

Sarah Hyland Well Adams ev

Sarah Hyland Well Adams ev

Her ikisi de dizi oyuncusu olan Sarah Hyland ile bir süre önce nişanladığı meslektaşı Well Adams, Studio City'de gösterişli bir ev satın aldı.

ABD'li banka açıkladı: Dolar 30 TL’nin altına inecek! İşte o tarih

ABD'nin önde gelen bankalarından Well Fargo, dolar/TL kuruyla ilgili seçimlerin ardından sürpriz bir rakam açıkladı. Dev Banka doların en üst seviyede olduğunu söyleyerek 30 TL’nin altına ineceği tarihi verdi.

Electrolux  2'si 1 arada şarjlı dikey süpürge ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 14 Mart 2023 fiyat listesi 

Çeyiz düzecekler dikkat! Sizin için Electrolux Well Q7 WQ71-50IB 2'si 1 Arada Şarjlı Dikey Süpürge'nin özelliklerini araştırdık. İşte Electrolux 14 Mart 2023 fiyat listesi

Amerikan Merkez Bankası FED'de bomba istifa! Başkan Biden'a soğuk duş

Joe Biden'ın ABD Merkez Bankasının (FED) Finansal Kuruluşlardan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine aday gösterdiği Sarah Bloom Raskin, adaylıktan çekildi.

Well İnvestment Proje Pazarlama Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Well İnvestment Proje Pazarlama Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Esen Keser tarafından kuruldu.

Sianji Grup'tan Mısır'a resort otel projesi!

2 yıl önce yurt dışında yatırım yapmaya başlayan Sianji Well-Being Grup Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır, Mısır'da 160 odalı bir wellbeing resort otelin yapılacağını açıkladı. 

Sarah Hyland ve Well Adams Studio City'de ev aldı!

Her ikisi de dizi oyuncusu olan Sarah Hyland ile bir süre önce nişanladığı meslektaşı Well Adams, Studio City'de gösterişli bir ev satın aldı.

Sianji Well-Being Resort, Bodrumun ilk termal otelini açtı! 

Sianji Well-Being Resort Otel, termal turizme girdi. Bodrum'un ilk termal oteli Sianji Well-Being Resort tarafından açıldı...

GYODER Akademi LEED V4-V4.1 Semineri 14 Ocak'ta!

GYODER Akademi'nin GYODER Akademi LEED V4-V4.1 Semineri 14 Ocak'ta Eğitim Erke Green Akademy Leed ve Well Uzmanı Dilara Nur Keskin tarafından verilecek...

Sianji Residence'ta yüzde 8 kira garantisi!

Bodrum’un gözde lokasyonu Gümüşlük’te hayata geçirilen Sianji Residence, hem 12 ay boyunca dünyanın sayılı detoks merkezlerinden biri olarak gösterilen Sianji Well-Being Resort’un imkanlarından yararlanma fırsatı sağlanıyor. 

Sarah Otel Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Sarah Otel Ve Turizm Limited Şirketi Emin Canbay ve Mert Gültekin ortaklığında 10 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta kuruldu.

Sarah Jessica Parker New York'ta ev yaptırıyor!

Sarah Jessica Parker - Matthew Broderick çifti New York'ta bir emlak projesine hazırlanıyor. Holluwood'un ünlü çiftin yeni evi aralık ayında bitecek.

Tolga Karel, Beylerbeyi'ndeki evini 900 bin TL'ye sattı!

Dominik Cumhuriyeti’nde Sarah Scotti’yle evlenen Tolga Karel, ABD’ye yerleşme kararı aldı. Tolga Karel Beylerbeyi’ndeki üç katlı evini 900 bin TL’ye sattı.

Tolga Karel, Dominik Playa Las Ballenas adasını 90 bin dolara kiraladı!

Sarah Margaret Scott’la evlenecek olan Tolga Karel, düğün için Dominik'te bulunan Playa Las Ballenas adasını bir haftalığına kiraladı. Bu hazırlık ünlü oyuncuya 90 bin dolara mâl oldu.

Sarah Hyland Well Adams ev Haberi

Sarah Hyland Well Adams ev

Rol aldığı Modern Family dizisiyle ünlenen 29 yaşındaki Sarah Hyland ile bir süre önce nişanladığı meslektaşı Well Adams, Los Angeles'ta ünlülerin yoğun olarak bulunduğu Studio City'de gösterişli bir konut satın aldı. Milliyet'te yer alan habere göre, genç Çift, bu yeni ev için toplam 4 milyon dolar ödedi. Hyland ve Adams'ın satın aldığı çiftlik evi tarzındaki mülk 2018'de yapıldı.


Corona virüs karantinası sebebiyle düğün planlarını erteleyen Sarah Hyland ve 35 yaşındaki Wells Adams, bu mülkü kaçırmamak için koronavirüs salgınına rağmen satın aldı.


Çiftin yeni konutunda beş tane lüks yatak odası, altı tane banyo bulunuyor.


Ev sineması, ev içi bir havuz da mülkün yeni sahiplerine sunduğu olanaklardan. Bunlara ek olarak çiftin yeni mülkünün bahçesinde de geniş bir yüzme yavuzu bulunuyor.