19 / 04 / 2024

şarampol projesi tamamlandı mı

şarampol projesi tamamlandı mı

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin büyük bir titizlikle çalışmalarını tamamladığı, yenilenen çehresiyle göz kamaştıran Şarampol Caddesi, vatandaşların da beğenisini kazandı. 

KİPTAŞ Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesi tamamlandı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinin tamamlandığını dile getirdi.

Devlet Bahçeli'nin Karabağ'da yaptıracağı okulun projesi tamamlandı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ bölgesinin Şuşa kentinde yaptıracağı okulun projesi tamamlandı. Okul projesinin mimarı Yusuf Ziya Günaydın, projenin detaylarını paylaştı...

Dışişleri Bakanlığının yeni hizmet binasının projesi tamamlandı!

Dışişleri Bakanlığının yeni hizmet binasının projesi tamamlandı ve inşaata başlamaya hazır hale getirildi.

Trabzon Moloz'a yeni yaşam ve rekreasyon alanı projesi geliyor!

Trabzon Moloz'da inşa edilen caminin çevresine Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan 180 dönümlük yeni yaşam ve rekreasyon alanının projesi tamamlandı. Projede ihale sürecine başlanıyor.

Salmankaş Tüneli tamamlandı!

Karadeniz’i Bayburt üzerinden Doğu Anadolu Bölgesi’ne bağlayan, Salmankaş Geçidi’ne inşa edilen 4 bin 30’ar metrelik çift tüp tünel ile viyadük  bağlantı yolları projesi tamamlandı...

Tuşba İskele Sahil Rekreasyon 2. Etap Projesi tamam!

Van'ın Tuşba İlçesi Belediyesi’nin, mega projelerinden biri arasında yer alan Sahil Rekreasyon 2. Etap Projesi tamamlandı.

Ordu Ulu Cami Kapalı Otopark Projesi tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulu Cami Kapalı Otopark Projesi'ni tamamladı.

Kayseri Hava İkmal Millet Bahçesi tamamlandı!

Kayseri'nin en prestijli projelerinden Hava İkmal Millet Bahçesi projesi tamamlandı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, 1 milyon 260 bin metrekare alanın tamamen Millet Bahçesi olacağını müjdeledi...

Ordu Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi tamamlandı!

Ordu ‘Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi’ kapsamında hayata geçirilen 11 dairelik 5 adet villa tipi otel ile 1 adet restoran tamamlandı.

Gümüşhane Çevre Yolu Projesi tamamlandı!

Gümüşhane'de, 1970'li yılların başında yapılması planlanan 11,2 kilometrelik Çevre Yolu'nun yapımı tamamlandı.

Antalya'nın çevreci otoparkı açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Şarampol Projesi kapsamında hayata geçirilen Cumhuriyet Mahallesi Yeraltı Katlı Otoparkı açılış için gün sayıyor. 307 araç kapasiteli otoparkın inşaatı tamamlandı.

Sakarya Taraklı Kentsel Tasarım Projesi tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve MARKA işbirliğiyle hayata geçirilen “Kentsel Tasarım Rehberi” projesi için çalışmalar tamamlandı. MARKA yetkilileri, Taraklı’daki sokakları iyileştirecek.

Antalya Ali Çetinkaya Kentel Tasarım Projesi tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ali Çetinkaya Caddesi’ndeki kentsel tasarım projesi çalışmalarını tamamladı. 

şarampol projesi tamamlandı mı Haberi

şarampol projesi tamamlandı mı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in “Efsane Geri Dönüyor, Şarampol Güzelleşiyor” sloganıyla hayata geçirdiği Şarampol Caddesi Kentsel Tasarım ve Çevre Düzenlemesi Projesi tamamlandı. Şarampol halkı ve esnafının desteğiyle tamamlanan, gecesi başka, gündüzü başka güzellikler sunan Şarampol Caddesi, eski şaşalı günlerine kavuştu. 

Şarampol, rengarenk yürüyüş yolları, modern kentsel tasarımı, bina giydirmeleri, kent mobilyaları, peyzajı ve ışıl ışıl görüntüsüyle vatandaşların da beğenisini ortaya çıkardı. Bina arkalarındaki atıl alanların otoparka çevrilmesi, üstü yeşil alan olarak planlanan yeraltı otoparkı, Tonguç Caddesi üzerinde katlı kavşak ve tünel geçişleri, ortasından geçen raylı sistem hattı ile caddeye ulaşım ve park daha rahat hale getirildi. Bir zamanlar Antalya’da ticaretin ve sosyal hayatın merkezlerinden olan Şarampol Caddesi yenilenen yüzü, dinamik yapısı, sosyal yaşamı ve kültürel değerleriyle tekrar çekim merkezine...