28 / 03 / 2024

saray evleri silivri fiyatları

saray evleri silivri fiyatları

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Silivri Saray Evleri projesinde yer alan dairelerin fiyatları 280 bin TL'den başlayıp, 500 bin TL'ye kadar yükseliyor...

Saray Wood Ekolojik Evleri Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saray Wood Ekolojik Evleri Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Zeytinoğlu tarafından kuruldu.

Silivri Mürdüm Evleri satışta! Teslimler Kasım 2023'te!

Genç Ziraat Firmasının ilk konut projesi olan Silivri Mürdüm Evleri'nde satış devam ediyor. Silivri Mürdüm Evleri konut projesinde 12 adet villa yer alıyor.

Logos Evleri Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Logos Evleri Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri’de  200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Yılmaz tarafından kuruldu.

Van Başkale ve Saray'da depremzedeler konutlarına sonbaharda kavuşacak!

İran'da 23 Şubat 2020 tarihinde yaşanan depremde Van'ın Başkale ve Saray ilçelerindeki evleri yıkılan depremzedelerin kalıcı konutlarına sonbaharda kavuşması planlanıyor.

Villa’de PIAR fiyat listesi 2021!

Arizon Yapı imzasıyla hayata geçirilen Villa’de serisinin ilk etabı olan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri Silivri’de yükseliyor. Villa’de PIAR fiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor...

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap kura çekilişi 28 Nisan'da!

Hiç evi olmayanlara satılacak olan KİPTAŞ Silivri 3. Etap Evleri'nde başvurular bugün itibari ile başladı. Projede kura çekilişi 28 Nisan Cumartesi günü yapılacak.

Silivri Çanta Mahalle Evi hizmete açıldı!

Kadınların el becerilerini geliştirerek aile bütçelerine katkı sağladığı Silivri Belediyesi Mahalle Evleri’nin bir diğeri Çanta Mahallesi’nde açıldı.

Greenist Evleri ödeme seçenekleri!

Greenist Evleri, Basın Ekspres - Güneşli aksı üzerinde Saray Grup tarafından inşa ediliyor. Projede son dubleks daireler için satış süreci devam ediyor..

Silivri Semizkumlar Mahalle Evi açıldı!

Kadınların el becerilerini geliştirerek aile bütçelerine katkı sağladığı Silivri Belediyesi Mahalle Evleri’nin bir diğeri Semizkumlar Mahallesi’nde hizmet vermeye başladı.

Silivri Leoland City ev fiyatları!

Silivri Leoland City ev fiyatları 495 bin dolardan başlıyor. Leoland City Evleri projesinde teslimler hemen yapılıyor...

Dream of Silivri Evleri fiyat listesi!

Dream of Silivri Evleri fiyat listesi 310 bin liradan başlayarak değişiyor. Bayburtlu İnşaat'ın projesi Dream of Silivri'nin inşaat çalışmaları önümüzdeki Nisan ayında başlayacak...

saray evleri silivri fiyatları Haberi

saray evleri silivri fiyatları

3 ve 4 katlı 11 bloktan oluşan Silivri Saray Konutları'nda 3+1, 4+1 dubleks ve 5+1 dubleks daire tipleri yer alıyor. Projede yüzde 30 peşinatla banka kredisi kullanılıyor.



İstanbul Silivri'de inşa edilen Saray Evleri Silivri projesi, toplam 86 daireden meydana geliyor. Projenin 17 bin metrekaresi yeşil alan için ayrıldı.


Yumak İnşaat tarafından hayata geçirilen Saray Evleri'nin sosyal donatı alanları arasında; basketbol alanı, kafeteryalar, çocuk oyun alanları ve kamelyalar, seyir terasları, bilardo, masa tenisi, kapalı yüzme havuzu, otopark, 24 saat güvenlik, fitness, yürüyüş ve koşu parkurları yer alıyor.




20 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Saray Konutları Silivri'de teslimler hemen gerçekleşiyor. Alanlarının 145 metrekare ile 260 metrekare arasında değişiklik gösterdiği konutların fiyatlar 280 bin TL ile 500 bin TL arasında değişiyor. 


0212 728...