20 / 04 / 2024

saray halı edirne yatırım incelemesi

saray halı edirne yatırım incelemesi

Bayraktar Yatırım Holding A.Ş, Saray Halı, Anadolu Efes Grup, Kaşıbeyaz Turizm ve Hazar Group Edirne'deki yatırım olanaklarını yerinde incelemek ve değerlendirmek üzere, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nı (ETSO) ziyaret etti...

Edirne Sarayı'nı ayağa kaldırma çalışmaları sürüyor!

Edirne İl Genel Meclis Başkanı Geçmiş, "Çalışmalar çok hızlı bir biçimde devam ediyor. Biz de özel idare olarak, hükümetimize ve kamu kuruluşundaki yetkililere gerekli katkıları vermeye çalışıyoruz" diye konuştu...

Kunter ailesinin konkordato talebi oyun mu?

Türkiye'de modem ve büyük ölçekli büyükbaş hayvan çiftliği sayısı 100'ü bulmaz. 25-30 bin baş hayvanlık çiftlik sayısı ise bir elin parmaklarını geçmez. Büyükbaş hayvan çiftliği alanındaki en önemli yatırımı Saray Halı'nın da sahibi olan Necati Kurmel yaptı.

Saray Halı konkordato talep etti!

Beykoz Konakları dahil 10'dan fazla sitenin arsa sahibi olan ve 1972'de kurulan Saray Halı konkordato talep etti...

Edirne Sarayı'nın kazıları yeniden başlıyor!

Fatih Sultan Mehmet ve Kanuni Sultan Süleyman gibi Osmanlı padişahlarına ev sahipliği yapan Edirne Sarayı'nda kaz çalışmaları 3 yıl aradan sonra yeniden başlatılıyor.

Saray Çiftliği satılıyor mu?

Saray Halı’nın da sahibi olan Necati Kurmel'in Adana ve Kayseri Yeşilhisar’daki besi çiftliğini satacağı iddia edildi.

Edirne Sarayı'nda kazı çalışmaları başlıyor!

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü Türk ve İslam Sanatı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Edirne Sarayı Kazı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Özer, saraydaki kazı çalışmalarının yeniden başlayacağını bildirdi.

Edirne Sarayı'ndaki kazı çalışmaları yeniden başlıyor!

Kazı Başkanı Prof. Dr. Özer: "TBMM Başkanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Edirne Belediyesi'nin katkılarıyla onlarca yıl kaderine terk edilen Edirne Sarayı'nın makus talihi kültür turizmine kazandırılarak değişmeye başlamıştır" dedi.

120 metrekarelik halı 1.5 yılda restore edildi!

İstanbul Valiliği’ne ait Sultan Abdülhamid tarafından yaptırılan ve 20 yıl önce Dolmabahçe Sarayı’na verilen 150 yıllık, 120 metrekarelik tarihi halı, Aksaray’ın Sultanhanı Beldesi’nde restore edildi.

Edirne Sarayı'ndaki mutfak müzeye dönüştürülecek!

Edirne Sarayı'ndaki restorasyonu tamamlanan saray mutfağı (Matbah-ı amire) müze haline getirilecek. Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Edirne Sarayı'nın TBMM'nin katkılarıyla ayağa kaldırıldığını söyledi.

Edirne Sarayı turizme kazandırılacak!

Fatih Sultan Mehmet Han tarafından Edirne'de inşa ettirilen Osmanlı Sarayı'ndaki çalışmaların başarılı bir şekilde sürdüğü ve restorasyonun ardından Sarayın, Efes, Aspendos, Perge antik kentleri gibi ören yeri olarak turizme kazandırılacağı öğrenildi.

Saray Halı sorumluluk beyanını yayınladı!

Saray Halı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Saray Halı sorumluluk beyanını yayınladı. İşte Saray Halı A.Ş. sorumluluk beyanı...

Beyaz Saray Ermeni Yetim Halısı'nı sergileyecek!

Beyaz Saray Ermeni Yetim Halısı'nı sergileyecek. Beyaz Saray, sözde Ermeni soykırımını temsil ettiği iddia edilen “Gazir Halısı”nın 18-23 Kasım'da Beyaz Saray Ziyaretçi Merkezi’nde sergileneceğini duyurdu.

Saray Halı tahvil kupon ödeme duyurusunu yayınladı!

Saray halı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Saray Halı tahvil kupon ödeme duyurusunu yayınladı. Ödeme, Takasbank A.Ş. nezdindeki serbest hesaplarına aktarılmıştır.

saray halı edirne yatırım incelemesi Haberi

saray halı edirne yatırım incelemesi


Yatırımcılar, Edirne’yi yakından tanımak, yatırım olanaklarını yerinde incelemek ve değerlendirmek üzere, geniş pazar imkanlarına sahip Edirne ziyaretinde bulundu.


Edirne'deki yatırım hacmini yerinde incelemek ve bilgi almak için Edirne'ye gelen, Bayraktar Yatırım Holding A.Ş. Onursal Başkanı Hüseyin Bayraktar, Saray Halı Yönetim Kurulu Başkanı Necati Kurmel, Anadolu Efes Grup Ortaklarından Kamil Yazıcı, Kaşıbeyaz Turz. İşlet. San. ve Tic. A.Ş. Ahmet Kaşıbeyaz, Hazar Group İth. İhr. Ltd.Şti. Ali Polat, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nı (ETSO) ziyaret etti.


ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ile görüşen yatırımcılar, Zıpkınkurt'dan Edirne hakkında bilgi alarak istişarede bulundu. Edirne ekonomisi ve sanayisi hakkında heyete bilgi veren Zıpkınkurt, "Hangi açıdan bakarsak bakalım, Edirne, Türkiye için ve ülkemizin gelecek yarınları için son derece önemli bir şehir ve merkez konumundadır" dedi.


Edirne'nin bugüne...