26 / 04 / 2024

Sarayönü 2015 imar planı

Sarayönü 2015 imar planı

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'ten imar planında resmi tesis alanı olan otogarın imar planındaki resmi yerine taşınmasını talep etti.

Topkapı Sarayı'nın imar kararı iptal edildi!

İstanbul 4 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, Topkapı Sarayı'nı 1. derece arkeolojik sit alanından 3. dereceye düşürme kararı almıştı. Bu karar çok konuşulmuştu. 

TOKİ Sarayönü projesinin temeli atıldı!

TOKİ tarafından, Sarayönü’de yapılacak olan 883 konutun inşaat çalışmaları başlatıldı. 45 bloktan oluşan projede toplam 883 konut olacak.

TOKİ Konya Sarayönü 3. etap çalışmaları başladı!

Sarayönü'ne inşa edilecek 3'ncü etap TOKİ konutlarında inşaat çalışmaları başladı. TOKİ Sarayönü'nde çevre düzenleme işi İntek Yapı tarafından inşa edilecek.

Konya Sarayönü'ne 500 kişilik KYK yurdu geliyor!

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) tarafından ilçeye kız ve erkek olmak üzere toplam 500 öğrenci kapasiteli iki yurt yapılacağını söyledi.

TOKİ Konya Sarayönü 1. Etap'taki 4 konut satılıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Sarayönü 1. Etap ve Ladik Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 4 adet daireyi kurasız başvuru önceliğine göre satıyor.

Konya Sarayönü 1. Etap TOKİ başvuruları başlıyor!

TOKİ Konya Sarayönü 1. Etap başvuruları bugün başlıyor. Satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Sarayönü Şubesi aracılığıyla yapılacak.

Konya Sarayönü’ne 8.5 milyonluk yatırım!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası sonrası Sarayönü'ne 8.5 milyon TL'lik altyapı yatırımı yaptı.

TOKİ Konya Sarayönü 1. Etap 2017 başvurusu!

TOKİ'nin Konya Sarayönü 1. Etap projesi stoklarında yer alan 4 adet konut kurasız olarak satışa sunulacak. Peki, TOKİ Konya Sarayönü 1. Etap 2017 başvurusu ne zaman başlayacak?

Topkapı Sarayı'nın zemininde kayma olduğu iddiaları meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, Topkapı Sarayı'nın zemininde kayma olduğu iddiası ve tarihi yapıların restorasyonuna ayrılan bütçe hakkında soru önergesi hazırladı..

Konya Sarayönü'ne şehir meydanı yapılacak!

Sarayönü Belediyesi şubat ayı meclis toplantısı yapıldı.Toplantıda, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karatepe Mahallesi'ne yapılacak...

Kayseri Talas'ın yeni imar revizyonu tamamladı!

Kayseri Talas Belediyesi, ilçenin çehresini değiştirecek ve 40 yıllık yapılaşmasını kapsayacak imar revizyon çalışmasını tamamladı.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın yüzölçümü 2 kat arttı!

Atatürk Orman Çiftliği’nin arazisinde Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın kapladığı alan 2014 yılında 137 bin metrekareydi. Bu rakam 2016 yılında 309 bine ulaştı.

Talas’ın yeni imar revizyonu hazırlandı!

Talas Belediyesi, ilçenin çehresini değiştirecek ve 40 yıllık yapılaşmasını kapsayacak imar revizyon çalışmasını tamamladı.

Sarayönü 2015 imar planı Haberi

Sarayönü 2015 imar planı

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Sarayönü olarak ilçelerine doğalgazın gelmesini istediklerini söyledi. Bir açılışta konuşan ve ilçe halkının doğalgaz isteklerini Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'e ileten Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak konuşmasında, "Milletvekilimiz Hüsniye Erdoğan'ın desteğiyle başlattığımız Organize Sanayi Bölgesi Projesi, Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımızın desteğiyle belli bir aşamaya gelmiştir. Sayın Vekilim ve Sayın Başkanım ilçemize yapılmış, yapımı devam eden ve yapılacak olan projeler için bir yenisini sizlerden talep etmekteyiz. Saym Vekilim ve Saym Başkanım ilçemizin iki km yakınından geçen doğalgaz boru hattından Kadınhanı, Ilgın ve Akşehir faydalandığı halde Sarayönü- Ladik olarak biz faydalanamıyoruz. Yönetim Kurulu üyesi bulunduğunuz Enerya'dan bir karar çıkması halinde ilçemizin bu mağduriyeti giderilmiş ve ilçemizde temiz enerjiye kavuşmuş olacaktır. Sayın Başkanım, ilçe...