19 / 04 / 2024

Sarayönü imar planı

Sarayönü imar planı

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'ten imar planında resmi tesis alanı olan otogarın imar planındaki resmi yerine taşınmasını talep etti.

1941 yılında Yerebatan ve civarının imar planı hazırlanmış!

1941 yılından Belediye İmar İşleri Müdürlüğü tarafından Yerebatan ve civarının imar planı hazırlanmış.

1940 yılında Beşiktaş'ın imar planı hazırlanmış! 

1940 yılında, Beşiktaş'ın imar planı hazırlanmış. Plana göre, Beşiktaş camisinin tamamen meydan çıkarılmasına ve caddenin iki tarafındaki dükkanların yıkılmasına karar verilmiş.

Arnavutköy'deki 67 bin metrekarelik alanın imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Yeşilbayır Mahallesi 247 ve 62 Parsele İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı. İşte  67 bin metrekarelik alanın imar planı değişikliği ile ilgili detaylar...

Kuşadası'ndaki taşınmazın imar planı değişikliği onaylandı!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yer alan taşınmaza ilişkin imar planı değişiklikleri onaylandı.

Manisa’nın imar planına Şehir Plancıları Odası'ndan itiraz!

MHP'li Manisa Büyükşehir Belediyesi'nce hazırlanan ve Şehzadeler ile Yunusemre ilçelerini kapsayan 1/500 ölçekli revizyon imar planının askı süreci biterken, plana ilişkin itirazlar sürüyor.

Yüksekova'nın imar planı askıya çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı tarafından hazırlanan  Hakkari'nin Yüksekova'nın imar planı iki etap halinde askıya çıkarıldı. 

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'nün imar planı değişikliği mecliste!

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'nün bulunduğu arazide yapılan imar planı değişikliği çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Sarısu Plajı'nın imar planı meclis gündeminde!

Antalya Sarısu Plajı'nın imar planı meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Afif Paşa Mehtabiye Köşkü'nün imar planı değişikliği İBB Meclisi'nde görüşüldü!

İstanbul Boğazı'nın en görkemli yalılarından biri olan ve Afif Paşa Yalısı'nın restorasyonu ve imar planı değişikliği için köşkün yeni sahibi Fiba Holding, İBB'ye başvurdu. Başvuru İBB meclisinde görüşüldü ve dosya kurula gönderildi...

Nevşehir Ortahisar'ın imar planı değişiyor!

Nevşehir Ortahisar Belediyesi Kentsel Yerleşik Alanına İlişkin Geçiş Dönemi Koruma Esasları ve Kullanma Koşulları’ Kapadokya Alan Komisyonu tarafından kabul edildi. Buna göre imar planı değişikliğinin önü açıldı.

Manisa’nın imar planı için yoğun mesai!

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret ederek imar planı hakkında görüş alışverişi yaptı.

Fethiye’de iskele alanının imar planı askıda!

Fethiye Göcek Mahallesi’nde Özel Çevre Koruma Bölgesi'ne ‘iskele alanı’ yapılması planlanıyor. İskele alanının imar planı ise 30 gün askıya çıkarıldı.

Manisa'nın imar planı için yoğun mesai!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imar planı çalışmalarında yapılan son durumla ilgili görüş alışverişi yapmak için Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile buluştu.

Sarayönü imar planı Haberi

Sarayönü imar planı

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Sarayönü olarak ilçelerine doğalgazın gelmesini istediklerini söyledi. Bir açılışta konuşan ve ilçe halkının doğalgaz isteklerini Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'e ileten Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak konuşmasında, "Milletvekilimiz Hüsniye Erdoğan'ın desteğiyle başlattığımız Organize Sanayi Bölgesi Projesi, Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımızın desteğiyle belli bir aşamaya gelmiştir. Sayın Vekilim ve Sayın Başkanım ilçemize yapılmış, yapımı devam eden ve yapılacak olan projeler için bir yenisini sizlerden talep etmekteyiz. Saym Vekilim ve Saym Başkanım ilçemizin iki km yakınından geçen doğalgaz boru hattından Kadınhanı, Ilgın ve Akşehir faydalandığı halde Sarayönü- Ladik olarak biz faydalanamıyoruz. Yönetim Kurulu üyesi bulunduğunuz Enerya'dan bir karar çıkması halinde ilçemizin bu mağduriyeti giderilmiş ve ilçemizde temiz enerjiye kavuşmuş olacaktır. Sayın Başkanım, ilçe...