08 / 05 / 2024

sarı lacivert

sarı lacivert

Sarı Lacivert renklere sevdalıların tek adresi Fenerium, Eylül ayı fırsatlarıyla sonbaharı karşılıyor. Fenerium’un online mağazasında yer alan 240 ürün yüzde 60’lara varan fiyat indirimleriyle taraftara sunuluyor.

Lacivert Group İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lacivert Group İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Pelin Hiclal Sever tarafından kuruldu.

Fenerium’da Sarı Lacivert’e gönül verenler içi kaçırılmayacak Eylül fırsatları! İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi

Sarı Lacivert renklere sevdalıların tek adresi Fenerium, Eylül ayı fırsatlarıyla sonbaharı karşılıyor. Fenerium’un online mağazasında yer alan 240 ürün yüzde 60’lara varan fiyat indirimleriyle taraftara sunuluyor.

Fenerbahçeli inşaat ustası sarı lacivert sevdasını apartmanın duvarlarına işledi!

Fenerbahçeli inşaat ustası Ali Uslu, futbol tutkuları nedeniyle 4 katlı evlerini sarı-lacivert renklere boyayıp, her cepheye kulübün armasını işledi.

Afyonkarahisar'da 'Fenerbahçeli ev' inşa edildi!

Afyonkarahisar'ın Anıtkaya Köyü'nde yaşayan Gökhan Özdemir çocukluğundan beri hayalini kurduğu "Fenerbahçeli ev" hayalini hayata geçirdi. Sarı lacivert renklerle inşa edilen ev için 170 bin lira harcandı.

Sultangazili ev sahibi Fenerbahçeli olmayana daire kiralamıyor!

Sultangazi'nin Sultançiftliği Mahallesi’nde fanatik Fenerbahçe taraftarı 50 yaşındaki Erdoğan Aksan, 4 katlı apartmanının dış cephesini sarı-lacivert renklere boyattı, balkonlara da Fenerbahçe amblemini ekleyen Aksan, Fenerbahçeli olmayana daire kiralamıyor.

Fenerbahçe Koleji için alınan arsanın hisse satışı gerçekleşti!

Fenerbahçe Koleji için satın alınan arsaya ait banka kredisinin ödenmesi amacıyla Sarı-Lacivert kulüp hisse satışı gerçekleştirdi.

Ahmet Aslan, evini sarı laciverte boyadı!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde yaşayan koyu Fenerbahçe taraftarı 54 yaşındaki Ahmet Aslan’ın, takımının bayrağının dalgalandığı sarı-lacivert renklerle boyanmış evi ile aynı renkleri taşıyan eşyaları görenleri şaşırtıyor

Karayolları sezonun en centilmeni!

Fenerbahçe - Trabzonspor arasındaki şampiyonluk yarışını bir takım kazanmış olsa da Karayolları Genel Müdürlüğü, Boğaziçi Köprüsü'nü hem sarılacivert hem de bordo-mavi renklerle ışıklandırıyor...

Sarı Evler İntaşta 1.322 TL taksitle! Hemen teslim!

Sarı Evler 6 katlı 30 blokta toplam 720 konuttan oluşuyor. Projede fiyatları 135 bin TL’den başlayan evlere ayda 1.322 TL taksitle sahip olmak mümkün!

Sarıevler 'de 174 bin TL 'ye 3+1! Hemen teslim!

Sarıevler projesinde 2+1"ler 135 bin TL ila 195 bin TL"ye; 3+1"ler 174 bin ila 260 bin TL'ye satılıyor. Sarıgazi Sancaktepe"de inşa edilen projede konutlar sahiplerine hemen teslim ediliyor¦

Terrace Bahçe Sarıyer'de 500 bin TL 'ye 3+1!

İnanlar İnşaat tarafından Sarıyer"de inşa edilen Terrace Bahçe"de 1+1 ve 2+1 konutların satışı tamamlandı. 3+1"lerin fiyatları 500 bin TL"den, 4+1"lerin fiyatları ise 800 bin TL"den başlıyor¦

Sarıyer Adliyesi'ne yeni yer aranıyor!

İstanbul Boğazı'nın hemen kenarında muhteşem manzaraya sahip Sarıyer Adliyesi, yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya

Sarı Evler Ümraniye 'de 1.322 TL taksitle! Hemen teslim!

Ümraniye çekmeköy"de inşa edilen Sarı Evler"de konut teslimi hemen yapılıyor. 1+1"ler 135 bin TL ila 195 bin TL"ye; 2+1"ler 174 bin ila 260 bin TL'ye satılıyor

sarı lacivert Haberi

sarı lacivert

Fenerbahçe Spor Kulübüne mali kaynak sağlamak amacıyla 2000 yılında kurulan ve kısa sürede Türk Perakende Sektörü’nün lider kulüp mağazalar zinciri haline gelen Fenerium, Eylül indirimleri ile taraftarın gönlünü bir kez daha fethediyor.

75 örnek mağazada ve online mağazasında sarı lacivert renklere gönül verenler için formanın yanı sıra, t-shirt, kazak, triko, eşofman,  yelek, kaşkol gibi binlerce ürünü satışa sunuyor

Fenerbahçe lisanslı ürünleri geniş perakende ağı sayesinde taraftarına ulaştıran ve kısa sürede Türkiye perakende sektörü içersinde kendine önemli bir yer edinen Fenerium 240 ayrı üründe yüzde 60’lara varan indirim oranlarıyla sonbahara sarı lacivert giriş yapıyor.

İşte Fenerium’un Eylül ayına özel ürünlerinin bazılarının  11 Eylül 2022 tarihli fiyat listesi

Erkek Beyaz Tribün Palamut Nakış Tshirt 199,95 TL yerine 149,95 TL

Erkek Beyaz Tribün...