24 / 04 / 2024

Sarıgöl kent çalışmaları

Sarıgöl kent çalışmaları

Sarıgöl’ün cadde ve sokaklarında yayaların ulaşımlarını kolaylaştırmak için parke taşların sökülmesine başlandı. Ardından araçlar için de cadde ve sokaklara sıcak asfalt atımına başlanacağı açıklandı.

Mustafa Sarıgül: Deprem ve afet bakanlığı kurulmalı!

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Derhal deprem ve afet bakanlığı kurulmalıdır. İktidara sesleniyorum; lütfen beklemeyin, deprem ve doğal afetler bakanlığını kurun" diye konuştu.

Çevre derneklerinden Salda Gölü'ndeki inşaat çalışmaları açıklaması!

Birinci derece doğal sit alanı olan Salda Gölü’ndeki çalışmalar gündemden düşmüyor. Gölün kıyısında hayata geçirilen millet bahçesinin korumak yerine yoğunluğu yükselteceği ifade ediliyor. 

Gaziosmanpaşa Sarıgöl kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi 12B 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi, kura çekiminden sonra kısa sürede hak sahiplerine teslim edilecek.

Manisa Sarıgöl yatırımları devam edecek!

İlçelerde görev yapan personel buluşmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve Bilgi İşlem Daire Başkanı Metin Memiş, Sarıgöl ilçesini ziyaret etti. Heyet, Sarıgöl’e yapılan yatırımların devam edeceğini söyledi.

Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları 2019'da teslim edilecek!

Mahalle Buluşmaları kapsamında Sarıgöl Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları'nın 2019'da teslim edileceğini söyledi.

Manisa Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesinin çalışmalarında sona gelindi. 

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Sarıgöl ilçesinde inşaatına başladığı Gençlik Merkezinde çalışmalar artık tamamlanıyor.

Manisa Sarıgöl Kapalı Pazaryeri yükseliyor!

Manisa'da hayata geçirilen Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesinin inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Sarıgöl'de kapalı otopark ve pazaryeri projesi hızla yükseliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri Projesi çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor.

Manisa Sarıgöl’e modern otopark ve pazar yeri!

Sarıgöl’ü daha yaşanabilir ve modern bir kent yapmak için yoğun çalışma içerisinde olan Manisa Büyükşehir Belediyesi, modern otopark ve pazar yeri startını verdi.

Sarıgöl Gençlik Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde hayata geçirdiği, gençlerin kültürel, sosyal ve sportif anlamda vakitlerini geçirebilecekleri Sarıgöl Gençlik Merkezi Projesi'nde çalışmalar son sürat devam ediyor.

Manisa Sarıgöl'e arıtma tesisi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Sarıgöl’ü atıksu kirliliğinden arındıracak olan atıksu arıtma tesisi için proje çalışmalarında sona gelindi.

Manisa Sarıgöl'e yeni mezbaha!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl’de yeni hayvan pazarına modernizasyon çalışmaları kapsamında yeni mezbaha inşaatını tamamladı. Yeni mezbaha, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı standartlarına uygun olarak yapıldı.

Sarıgöl kent çalışmaları Haberi

Sarıgöl kent çalışmaları

Sarıgöl’ün cadde ve sokaklarında yayaların ulaşımlarını kolaylaştırmak için parke taşların sökülmesine başlandı. Ardından araçlar için de cadde ve sokaklara sıcak asfalt atımına başlanacağı açıklandı. MHP’li Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, ilçe içinde yapılan çalışmalar hakkında şunları söyledi:

"Sarıgöl’de başlatılan çalışmalarımız iki bölümde olacak. İlki Sarıgöl’ün girişi olan Alaşehir Caddesinden Hükumet Konağı önüne ikincisi de Hükümet Konağı önünden, Şehit Esin Caddesi, Tırazlar Caddesi, Halis Selçuk Caddelerindeki parke taşların sökülmesine başlandı. Çalışmalar 150 günde tamamlanacak. Sarıgöl’de 40 bin Metrekarelik alanda parke taş sökümü yapılacak.’’ dedi. Parke taş sökümünden sonra, ardından sıcak asfalt atılacağını belirten MHP’li Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’’ Vatandaşlarımızdan güzel bir Sarıgöl için biraz sabır bekliyorum. Birinci bölümde Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl’ün girişinden Hükümet Konağı önüne kadar olan bölümüne sıcak...