28 / 03 / 2024

Şarık Tara vergi rekortmeni

Şarık Tara vergi rekortmeni

Maliye Bakanlığı 2014 yılının vergi rekortmenlerini açıkladı. Şarık Tara, 37.8 milyon TL'lik tahakkuk ile en yüksek gelir vergisi verecek kişi oldu.

Kentsel dönüşüm yasası tekelleşmeye mi yol açacak?

Uskumruköy Arıköy Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yeni kentsel dönüşüm kanununun tartışıldığı panelde konuşan Av. Kemal Aytaç yeni yasanın tekelleşmeye yol açacağını söyledi. Prof. Dr. Zerrin Bayrakdar ise “Anayasa Mahkemesi bir şeyler yapmayacaksa da, yurttaşlar olarak biz karşı çıkacağız” dedi.

Ev sahibi ve kiracıları ilgilendiren kanun devrede! Kira sözleşmesinde yeni dönem başladı! 15 gün süreniz var...

Ev sahibi ve kiracıları yakından ilgilendiren çok önemli kanun resmen devreye sokuldu. Arık kira sözleşmeleri kağıt üzerinde kalmayacak. İşte 15 gün içinde bunu yapmanız gerekiyor. Ev sahipleri ve kiracılar dikkat...

Ekinoba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekinoba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi  bugün Beylikdüzü'nde 10 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Alim Gözcü ve Ramazan Arık tarafından kuruldu.

Yaşar Küçükçalık nerede doğdu? Hangi şirketi kurdu? Şu an nerede çalışıyor?

Yaşar Küçükçalık kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Birlik Mensucat’ta ne iş yapıyor? İşte Yaşar Küçükçalık’ın biyografisi...

TÜVTÜRK, araç muayeneleri için yeni dönemi duyurdu! Arık bunlara bakılmayacak!

Türkiye'de zorunlu araç muayenelerini yapan TÜVTÜRK, araç muayenelerinde yeni dönemi resmen duyurdu. Araç muayene yapılırken artık bazı kontroller yapılmayacak. İşte araç muayenesinden çıkarılan kontroller...

Ford Otosan’dan büyük başarı! Küresel otomotiv sektöründe zirveye oturdu!

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Ford Otosan’ın dünya devi olarak adlandırılan 46 otomotiv şirketi arasında yüzde 106 performans göstererek zirveye çıktığı açıklandı.

Şarık Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Şarık Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Omamerhı R. Okpako tarafından kuruldu.

Yaşamkent Ticaret Merkezi, tarihi Kapalı Çarşı kültüründen esinlendi!

Aura Design Studio tarafından tarihi Kapalı Çarşı kültüründen ilham alınarak yapılan Yaşamkent Ticaret Merkezi, stratejik konumu, ticari alanların yanı sıra sahip olduğu kamusal ve çok amaçlı açık alanları ve kent yaşamına uyum sağlayan mimarisiyle ilgi odağı oluyor.

Ulaştırma eski bakanı Haluk Necdet Arık vefat etti!

26 Mart 1971 - 29 Eylül 1971 tarihleri arasında görev yapan Ulaştırma eski bakanı Haluk Necdet Arık hayatını kaybetti.

İstanbul Emir Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Emir Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Kızılay tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm alanlarında yer alan Hazine arazilerinin akıbeti TBMM'de!

Kentsel dönüşüm alanları içerisinde yer alan Hazine'ye ait araziler meclis gündemine taşındı. CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Headquartersco Gıda Yazılım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Headquartersco Gıda Yazılım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de   10 binTL sermaye bedeli ile Lütfi Başar Küçük tarafından kuruldu.

Mefa Mimarlık İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Mefa Mimarlık İnşaat Mühendislik Limited Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Arık ve Mehmet Alkılıç tarafından kuruldu.

Şarık Tara vergi rekortmeni Haberi

Şarık Tara vergi rekortmeni


Türkiye'nin vergi rekortmeni, 2014 yılı için 37 milyon 582 bin 415,87 lira vergi tahakkuk ettirilen Şarık Tara oldu.


Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı, 2014 yılı vergilendirme dönemine ilişkin verilen Gelir Vergisi beyanları sonucunda Türkiye genelinde en çok vergi beyan eden ilk 100 mükellefi açıkladı.


Buna göre, 2014 yılı için 37 milyon 582 bin 415,87 lira vergi tahakkuk ettirilen Şarık Tara, Türkiye'nin vergi rekortmeni oldu.


Tara'yı, 29 milyon 753 bin 89,99 lira vergi tahakkuk ettirilen Mustafa Rahmi Koç ve 26 milyon 36 bin 378,07 lira vergi tahakkuk ettirilen Semahat Sevim Arsel takip...