26 / 04 / 2024

sarıkaya kültür merkezi

sarıkaya kültür merkezi

Sarıkaya Belediyesi, Sarı Zeybek İş ve Kültür Merkezi projesini hayata geçirmek üzere başlattığı ön çalışmalarını tamamlayıp, temele ilk harç törenle konuldu.

İzmit Ramazan Sarıkaya Kültür Merkezi açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmit Belediyesi, Ramazan Sarıkaya Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Yozgat Sarıkaya Kültür ve İş Merkezi gün sayıyor!

Yozgat’ın Sarıkaya ilçesine yapılan Sarıkaya Kültür ve İş Merkezi’nin açılışı için gün sayılıyor. Sarıkaya Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel binanın 2 hafta içerisinde hizmete açılacağını söyledi.

Yozgat Sarıkaya'ya yeni kültür merkezi!

Sarıkaya Belediyesi, Sarı Zeybek İş ve Kültür Merkezi projesini hayata geçirmek üzere başlattığı ön çalışmalarını tamamlayıp, temele ilk harç törenle konuldu.

Antalya Muratpaşa'ya kültür merkezi geliyor!

Karaman’ın Sarıveliler ilçesi Göktepe Belediyesi ile kardeş şehir olan Muratpaşa Belediyesi, çok amaçlı Kültür Merkezi yaptırıyor. Çok amaçlı Kültür Merkezi 150 bin TL’ye malolacak.

Adana Sarıçam'a Kültür Merkezi yapılıyor!

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, inşaatına başlanan "Sarıçam Kültür Merkezi" ile ilçede kültür faaliyetlerine büyük destek olacaklarını belirterek, bu proje ile aynı zamanda geçmişten geleceğe bir köprü kuracaklarını söyledi.

Afyonkarahisar'da Müze ve Kültür Merkezi inşaatı yarım kaldı!

AFYONKARAHİSAR’da yapımına 4 yıl önce başlanan ve Türkiye’ye örnek olması beklenen Müze ve Kültür Merkezi Kompleksi inşaatı, ihaleyi alan firma iflas edince yarım kaldı.

Sarıyer Evlendirme Dairesi ve Kültür Merkezi, meclis toplantısı ile açıldı!

Sarıyer Belediyesi, İnşaat Mühendisi Şükrü Genç’in başkanlığında bir ilke daha imza daha attı. Sarıyer Belediyesi 30 yıl sonra inşaat süreci sancılarla geçen Evlendirme Dairesi ve Kültür Merkezi’ne kavuştu.

Acıbadem Grubu, Demirciköy Kültür Merkezi'ni hastaneye dönüştürecek!

Acıbadem Grubu, Sarıyer'deki Demirciköy Kültür Merkezi binasını yıllık 500 bin TL ’ye kiraladı. Şartnameye göre bir yıllık bedel peşin alınacak. Yapılacak çalışmalarla bina hastaneye dönüştürülecek.

Pir Sultan Abdal Kültür Merkezi ve Cemevi Çankaya'da açıldı!

Ankara' da Çankaya Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Türkiye’ nin en büyük cemevi Pir Sultan Abdal Kültür Merkezi ve Cemevi, yoğun katılımın olduğu bir törenle açıldı...

Kars Kafkas Üniversitesi'nde Ukrayna Kültür Merkezi açıldı!

KAÜ ile Ukrayna Kiev Taras Şevçenko Üniversitesi arasındaki ikili ilişkiler kapsamında Fen-Edebiyat Fakültesi Slav Dilleri ve Edebiyatları Bölümü bünyesinde oluşturulan Ukrayna Kültür Merkezi açılı Rektör Prof. Dr. Sami Özcan, tarafından yapıldı...

Talas'ta otel ve kültür merkezi inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri Talas Belediye Başkanlığı tarafından bugünkü resmi gazetede verilen ilana göre Kayseri Talas'ta yer alan 2 farklı arsa üzerinde otel ve kültür merkezi inşaatı yapılacak. İşin ihalesi 24 Mart'ta yapılacak...

Pir Sultan Abdal Kültür Merkezi ve Cemevi 9 Mart'ta açılıyor!

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, 4 bin 800 metrekare kapalı alan olarak inşa edilen Pir Sultan Abdal Kültür Merkezi ve Cemevi'ni 9 Mart 2014 tarihinde saat 14.00’de açıyor...

Trabzon Akyazı Spor ve Kültür Merkezi'nde tribünler yükseliyor!

Akyazı Spor ve Kültür Merkezi İnşaatı Proje Koordinatörü İbrahim Nacar, hedefledikleri programların önünde olduklarını belirterek projeyi teslim tarihinden daha erken bir zamanda bitirerek teslim etmeyi amaçladıklarını söyledi...

sarıkaya kültür merkezi Haberi

sarıkaya kültür merkezi


Sarıkaya Belediyesi, Sarı Zeybek İş ve Kültür Merkezi projesini hayata geçirmek üzere başlattığı ön çalışmalarını tamamlayıp, temele ilk harç törenle konuldu.


Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, bin 42 metrekare alana sahip olan iş ve kültür merkezinin, toplam inşaat alanının 3 bin 834 metrekare olduğunu söyledi. Açıkel, zemin katta 30 metrekare ile 120 metrekare arasında değişen toplam 18 iş yerinin bulunduğunu, birinci katta ise, 70 ila 138 metrekare arasında değişen 12 adet ofis, büro tarzı iş yerlerinin bulunacağını anlattı. Açıkel, ‘’Bir üst katta ise, 500 metrekare çok amaçlı bir salonumuz olacak. Onun yan tarafında 290 metrekare sadece bayanların kullanabileceği bir spor salonumuz bulunuyor. 260 metrekare yine hanımlara yönelik lokal yer alıyor. Üst katında, bugüne kadar büyük eksikliğini duyduğumuz, bir sinema ve...