25 / 04 / 2024

Sarıyer Göl Evlerinde satılık daire

Sarıyer Göl Evlerinde satılık daire

1998 yılında inşa edilecek Sarıyer Göl Evleri satışa sunulmuş. 6 blokta, 6 değişik tipte 120 daireden oluşacak sitedeki daireler bin 500 dolardan (396 milyon lira) başlayan taksitlerle satılacakmış.

Sarıyer Ayazağa 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Sarıyer ilçesi, Ayazağa Mahallesi, 1 ada, 139 parselin güneyinde kalan bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 19.06.2023 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Sarıyer Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı İle 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Dalaman'da Sarıgerme Göl Evleri hizmete girdi!

Dalaman Çayı kıyısında yer alan Hilton Dalaman Sarıgerme Göl Evleri hizmet vermeye başladı. Göl evler, konforu doğayla bir araya getirecek.

Sarıyer'de lüks sitede yolsuzluk iddiası!

Sarıyer'de bulunan bir lüks sitede, denetim kurulu üyeleri tarafından yapılan incelemede gelir gider ve harcamada yolsuzlukların olduğu tespit edildi. 

Sarıyer'de 16.7 milyon TL'ye icradan satılık 2 bina!

Gebze İcra Dairesi, Sarıyer İlçesi, Çayırbaşı Mahallesi'nde bulunan 2 binayı 16 milyon 798 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 11 Ocak 2021 günü gerçekleşecek.

Sarıgöl'de önünden fay hattı geçen okulda yıkım başladı!

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde yer alan 52 yıl boyunca eğitim ve öğretim sunan ve önünden hareketli fay hattı geçtiği tespit edilen 4 Eylül İlkokulu'nun yıkımı başladı.

Sarıyer'de 15 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Yeniköy mahallesinde yer alan gayrimenkul 15 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün birinci satış günü 15 Nisan 2019 olarak belirlendi. 

Sarıyer Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi imar planı askıda!

İstanbul Sarıyer İlçesi, Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi, 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1. Etap 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Sarıyer Gümüşdere ve Kısırkaya'da imara açılan araziler mecliste!

İstanbul'un Sarıyer ilçesi Gümüşdere ve Kısırkaya köylerinde imara açılan ve özelleştirme kapsamına alınan araziler meclis gündemine taşındı...

Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryerindeki 5 dükkan ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl’de inşaatını tamamladığı Kapalı Otopark ve Pazaryeri içerisinde yer alan 5 işyeri 3 yıl süreli olarak kiraya verilecek.

Manisa Sarıgöl Pazar Yeri'ndeki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl’de inşaatını tamamladığı Kapalı Otopark ve Pazaryeri içerisinde yer alan 14 işyeri MANULAŞ tarafından açık teklif usulüyle 3 yıl süreli olarak kiraya verilecek.

Aşçıoğlu'ndan Sarıyer'e lüks konut projesi geliyor!

Aşçıoğlu, İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer'de lüks bir konut pojesi hayata geçirecek. Aşçıoğlu yeni projesini kendi arazisinde 20 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa edecek. 

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi'nde son rötuşlar!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Sarıgöl’de hayata geçirdiği ve eğitimin yanı sıra sosyal faaliyetlerin de yer alacağı Gençlik Merkezi hizmete giriyor.

Sarıyer Göl Evlerinde satılık daire Haberi

Sarıyer Göl Evlerinde satılık daire



Ormanın yanında, gölün kenarında.


Sarıyer Göl Evleri


Şehrin içinde, Sarıyer'den 4 km.


İstanbul'un Manhattan'ı olmaya aday Maslak'a yalnızca 10 dakika. İmar izni verilen son yerleşim.


Göl kıyısına kadar uzanan yeşil alan, yürüyüş parkuru, havuzu, park ve oyun alanları.


Her binada, o binaya özel sauna, ısıtmalı, 55 m2 kapalı yüzme havuzu, fitness center ve vitamin bar.


6 blokta, 6 değişik tipte 120 daire.


Malzeme ve işçilik, birinci sınıf. Size sadece mobilyalarınızı keyifle yerleştirmek kalıyor. 


Dubleks dairelerde 4, diğer dairelerde 3 banyo.


Şık mutfağınızda fırın, buzdolabı, bulaşık makinesi hazır, evle birlikte teslim ediliyor.


Sarıyer Göl Evleri'nde alacağınız dairenin hayatınızı nasıl değiştireceğini bir düşünün. Hemen bugün, bütün bunlara çok...