20 / 04 / 2024

Sarıyer kentsel dönüşüm

Sarıyer kentsel dönüşüm

Hem Boğaz’a hem de Karadeniz’e komşu İstanbul'un en değerli ilçelerinden Sarıyer'de mülkiyet sorunu yaşanıyor.

Ayazağa'da kentsel dönüşüm soruşturması!

Sarıyer'in Ayazağa Mahallesi'nde başlayan kentsel dönüşümde sorunlar bitmiyor. Kentsel dönüşüm sözleşmesi imzalayan bazı firmaların kendilerini kandırdığını söyleyen vatandaşlar şikayette bulundu.

Sarıyer'de yerinde dönüşüm başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Sarıyer'de kentsel dönüşüm söz verdi. Bakan Özhaseki, Armutlu ve Derbent’te proje geliştirdiklerini belirterek, “Sarıyer’de yerinde dönüşüme başlıyoruz” dedi

İstanbul Sarıyer ve Antalya Kepez'de bazı bölgeler riskli alan ilan edildi!

İstanbul'un Sarıyer ve Antalya'nın Kepez ilçelerine bağlı bazı mahallelerin sınırları içinde yer alan bazı bölgeler, Bakanlar Kurulu kararıyla riskli alan ilan edildi.

Sarıyer'in en büyük problemi mülkiyet!

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, yeni belediye binasının şantiyesinin kapılarını Yurt Gazetesi'ne açtı. Yakında bu binada hizmet vermeye başlayacaklarını belirten Genç, binanın Avrupa standartlarında olduğunu söyledi.

Sarıyer Fatih Sultan Mehmet Mahallesi artık riskli alan değil!

Sarıyer’in en gözde semtlerinden Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’ne sevindirici haber geldi. Danıştay 14. Dairesi, mahalleyi “riskli alan" ilan eden Bakanlar Kurulu kararını iptal etti. Fatih Sultan Mehmet Mahallesi artık riskli alan değil...

Sarıyer'de kentsel dönüşümde birlik toplantısı düzenlendi!

Sarıyerli mahalle kooperatifi ve dernek yöneticilerinin katıldığı, kentsel dönüşüm ve imar yasası konularını masaya yatırıldığı toplantı, Sarıyer Belediyesi Evlendirme Dairesi ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Sarıyer'de Kentsel Dönüşümde Birlik Toplantısı gerçekleşti!

Sarıyerli mahalle kooperatifi ve dernek yöneticilerinin katıldığı, kentsel dönüşüm ve imar yasası konularının masaya yatırıldığı Kentsel Dönüşümde Birlik Toplantısı Sarıyer Belediyesi Evlendirme Dairesi ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Ege Yapı Group Sarıyer'de dönüşüme başlıyor!

Ege Yapı Group, karma proje konseptini Kağıthane ve Yedikule'ye taşıyacak. Şirket, Ataşehir ve Sarıyer'de ise kentsel dönüşüm alanındaki çalışmalarına devam ediyor. Ege Yapı Group, 2015 yılında farklı konseptler planladıklarını belirtti.

Şükrü Genç: Sarıyer'de mülkiyet ve dönüşüm planlarımız tamam!

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, “Mülkiyet sorunu ve yerinde dönüşüm konusunda her seçim öncesinde söz verilmiş, en ufak bir şey yapılmamış. Bizim planlarımız, altyapımız hazır, sorunu çözeceğiz. Kentten kopuk alanları kentle bütünleştireceğiz” dedi..

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor!

İstanbul dönüşüme hızlı başladı. Belediyelerin projeleri tam hız sürüyor, mahalle mahalle toplantılar yapılıyor, onaylanan projeler hızla tamamlanıyor.

Sarıyer Armutlu sakinleri kentsel dönüşüme ikna oldu!

İstanbul Sarıyer Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, bilinen adıyla Amurtlu'da yaşayan vatandaşlar mahallerinde kentsel dönüşüme başlanması için ikna oldu...

Sarıyer kentsel dönüşüm ve 3. köprüyle atakta!

Bir yanında İstanbul Boğazı, bir yanında Karadeniz ile çevrili olan Sarıyer kentsel dönüşüm çalışmaları, Ayazağa, Maslak gibi yeni mahalleleri ve gayrimenkul sektöründeki hareketliliği ile yoğun bir gündeme sahip. İşte bölgede olup, bitenler...

Sarıyer Derbent mahallesinde kentsel dönüşüm başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm alanı ilan edilen Sarıyer Derbent mahallesinin dönüşümü başlıyor

Kadir Topbaş: Sarıyer'de kentsel dönüşüm başlayacak!

Kadir Topbaş: Kentsel dönüşümde Derbent'te yaptığımız çalışmalarda, bu bölgelerde yaşayan, yerleşmiş gecekondu nitelikli olan yerlerin hiçbiri mağdur olmayacak. 1600 konut dağıtılacak

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi! 

Sarıyer'deki yeni projesi için çalışmalarına devam eden İBB iştiraki KİPTAŞ şimdi de Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi. 

İzmir Aliağa’da kentsel dönüşüm devam edecek!

Aliağa Belediyesi’nin yerinde kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yeniden inşa edilen “Sarı Konutlar” Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 60 konut sahiplerine teslim edildi. 

İzmir’de kentsel dönüşüm müjdesi! 60 konut sahiplerine teslim edildi!

İzmir’in Aliağa ilçesinde  “Sarı Konutlar” Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu heyecanı yaşandı. Bu kapsamda, Aliağa’da Kentsel dönüşümle 60 konut sahiplerine teslim edildi.

Sarıyer Ayazağa'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Sarıyer Ayazağa Mahallesi’nde 14 seneden beri çözüm bekleyen kentsel dönüşüm süreci resmen başlıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun teklifi ve İBB Meclisi’nin kararıyla imar planları tamamlanan 85 parsel üzerindeki yüzlerce hak sahibi tapularını alacak.

Sarıyer Ayazağa'daki kentsel dönüşüm mağduriyetine çözüm: 63 bin metrekarelik alanda hak sahiplerine tapuları verilecek!

Sarıyer Ayazağa’da 14 senedir çözüm bekleyen kentsel dönüşümün önündeki engeli kaldıracak karar, İBB Meclisi’nde oybirliği ile kabul edildi. 63 bin metrekare büyüklükteki alanda hak sahiplerine parsellerin satışı gerçekleştirilerek tapuları verilecek. İşte ayrıntılar...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

Kentsel dönüşüm alanlarında yer alan Hazine arazilerinin akıbeti TBMM'de!

Kentsel dönüşüm alanları içerisinde yer alan Hazine'ye ait araziler meclis gündemine taşındı. CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kura çekimi yapıldı!

Gaziosmanpaşa'da inşaatı tamamlanan 796 konutluk Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahipleri noter huzurunda çekilen kura ile belirlendi. 

Gaziosmanpaşa Sarıgöl kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi 12B 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi, kura çekiminden sonra kısa sürede hak sahiplerine teslim edilecek.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1.Etap Kentsel Dönüşüm Projesi ne zaman teslim edilecek?

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi’nde 796 konut, 13 dükkân, 1.039 araç kapasiteli kapalı otopark ve yeşil alanlardan meydana gelen kentsel dönüşüm projesi, 2020 yılının ikinci yarısında hak sahiplerine teslim edilecek.

Sarıyer Derbent'te kentsel dönüşüm hazırlığı!

1.600 adet gecekondunun bulunduğu Sarıyer Derbent'te kentsel dönüşüm hazırlığı başladı.

Kentsel dönüşüm karar masalarında kadınlara yer verilmeli!

AK Parti İstanbul Milletvekili Doç.Dr. Sare Aydın Yılmaz, kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili karar masalarında kadınlara yer verilmesi gerektiğini söyledi. 

Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları 2019'da teslim edilecek!

Mahalle Buluşmaları kapsamında Sarıgöl Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları'nın 2019'da teslim edileceğini söyledi.

Sarıyer kentsel dönüşüm Haberi

Sarıyer kentsel dönüşüm

İstanbul’un zerafetinin ve birlikte yaşama kültürünün sembolü haline gelen Sarıyer'de mülkiyet sorunu yaşanıyor. Yeni Akit Gazetesi'nden Yaşar Baş'ın yazısına göre, bölgede imar, mülkiyet ve kentsel dönüşüm sorunlarını çözmek için adımlar atılıyor.

Hem Boğaz’a hem de Karadeniz’e komşu, İstanbul’un zerafetinin ve birlikte yaşama kültürünün sembolü bir ilçe Sarıyer.

Bir ucundan öbür ucuna Türkiye’nin tam olarak özeti. Eğitim, gelir, coğrafi köken, inanç ve siyasi tercihlerin mozaiği bir ilçeden söz ediyoruz

Emirgan, İstinye, Yeniköy, Tarabya , Ayazağa, Maslak, Rumeli Kavağı, Zekeriyaköy, Kilyos da Sarıyer’de, Armutlu da Garipçe de Kumköy de Kireçburnu da Kemer de Sarıyer’de.

Potansiyeli çok büyük bir ilçe. Bu potansiyel ile buluşması çok gecikmiş bir ilçe aynı zamanda.

Türkiye’yi hiç tanımayan bir yabancıya İstanbul’u şöyle bir dolaştırsanız sadece belediye performanslarına bakarak nerenin AK PARTİ nerenin CHP...