29 / 03 / 2024

sarıyer konut fiyatları 2016

sarıyer konut fiyatları 2016

Köprü ve bağlantı yollarının yanı sıra yapımı devam eden 3. Köprü ve İstanbul Belediyesi’nin, kent merkezini Sarıyer’e bağlayacak olan tünel projeleri bölgedeki arsa ve konutlara ilgiyi artırdı.

Sarıyer'de ortalama konut kirası 43 bin 700 TL'ye ulaştı! Ev kiralayacaklara şok!

Son günlerde fahiş kiralar sık sık gündeme gelirken, megakentte ortalama kiralar tek tek açıklandı. Sarıyer'de ortalama konut kirası 43 bin 700 TL'ye ulaştı. İşte diğer ilçelerdeki son durum...

DenizKoru Sarıyer ön satışta! Yeni proje! 

DenizKoru Sarıyer projesinde ön satışlar başladı. Proje, Belgrad Ormanı'nın ve boğazın yanı başında yükseliyor. Peki DenizKoru Sarıyer'de konut büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Avrupa Konutları Saklıvadi satışta! Sarıyer'e 227 yeni konut geliyor! 

Avrupa Konutları Saklıvadi projesi satışa sunuldu. 285 milyon 28 bin 197 liraya mal olacak Avrupa Konutları Saklıvadi'yle Sarıyer'e 227 yeni konut geliyor...

Gayrimenkulde yabancıların gözdesi Sarıyer ve Kağıthane!

İstanbul'un değerli bölgelerinden Sarıyer ve Kağıthane özellikle yabancıların ilgi odağı haline geldi. Durum böyle olunca burada bulunan konut fiyatlarında artış yaşandı.

Emlak Konut GYO Sarıyer polis lojmanları değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul ili, Sarıyer ilçesindeki 1 adet parsele dair değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut Sarıyer 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Zekeriyaköy Mahallesi'nde yer alan 1 adet parsel için hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Sarıyer'deki 5 markalı konut projesi!

İstanbul Sarıyer'de birçok inşaat şirketinin konut projesi yükselmeye devam ediyor. Sarıyer 38 mahalleden meydana geliyor. İşte Sarıyer'deki 5 markalı konut projesi...

Sarıyer Nidapark İstinye ödeme seçenekleri!

İstanbul Sarıyer'e bağlı İstinye'de yükselen Nidapark İstinye projesinde konut fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor, 28 milyona kadar çıkıyor..

Aşçıoğlu'ndan Sarıyer'e lüks konut projesi geliyor!

Aşçıoğlu, İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer'de lüks bir konut pojesi hayata geçirecek. Aşçıoğlu yeni projesini kendi arazisinde 20 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa edecek. 

Sarıyer Nidapark İstinye ev fiyatları!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark İstinye projesi Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Peki Sarıyer Nidapark İstinye ev fiyatları ne kadar?

Nidapark İstinye Sarıyer fiyatları!

Nidapark İstinye Sarıyer fiyatları kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 23 bin TL'den başlıyor. Proje Panaroma, Koru ve Vadi etaplarından oluşuyor...

Nidapark İstinye Sarıyer daire fiyatları Aralık listesi!

Nidapark İstinye Sarıyer daire fiyatları Aralık listesi haberimizde yer alıyor. Projede 2+1’den 5+2’ye kadar daire seçeneği bulunuyor. 

Maritza Loft Sarıyer konut fiyatları 2017!

 Maritza İnşaat imzası taşıyan Maritza Loft  projesi 2 etap şeklinde tasarlandı. Projede  konut fiyatları 570 bin TL'den başlıyor..

sarıyer konut fiyatları 2016 Haberi

sarıyer konut fiyatları 2016

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu’nun açılması, gayrimenkul yatırımcılarının ilgisini Zekeriyaköy’e çevirdi. Köprü ve bağlantı yollarının yanı sıra yapımı devam eden 3. Köprü ve İstanbul Belediyesi’nin, kent merkezini Sarıyer’e bağlayacak olan tünel projeleri bölgedeki arsa ve konutlara ilgiyi artırdı.


Siyahkalem’in Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığıyla gerçekleştirdiği 1.167 konut ile 15 bin metrekarelik ‘ÇarşıKÖY’den oluşan ‘KÖY’ projesi de bu ilgiden fazlasıyla etkilenen projeler arasında yer aldı. Siyahkalem CFO’su İbrahim Kahraman, ‘KÖY’ü özellikle doğa ile iç içe yaşamak isteyenlerin tercih ettiğini belirterek “KÖY, insanlara kentin içinde doğayla uyumlu bir ortamda yaşama imkanı sunduğu için büyük ilgi görüyordu. Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Kuzey Marmara Otoyolu, tünel projesi ve yapımı hala devam eden 3. Havaalanı, bölgenin uzaklık algısını da ortadan kaldırdı” dedi. 


‘Fiyatlar...