19 / 04 / 2024

sarıyer metro hattı ne zaman

sarıyer metro hattı ne zaman

İBB Başkanı Kadir Topbaş, Ortaköy’den Sarıyer’e metro yapılacağını söyledi. Topbaş "Bu hayal dahi edilemeyecek bir gelişmedir" dedi.

Sancaktepe - Sarıgazi Türkiş Blokları Metro Hattı imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Ümraniye ilçesi, Sancaktepe - Sarıgazi Türkiş Blokları Metro Hattı Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Sarıgazi-Taşdelen metro hattı inşaatı durduruldu mu?

6 duraktan oluşan Sarıgazi-Taşdelen metro hattı inşaatı İBB ekipleri tarafından durduruldu. Kapatılan metro şantiyesi havadan görüntülendi. Sarıgazi durağındaki kazı çalışmalarının da beton dökülerek kapatılmaya başlandığı belirtildi. 

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı inşaatında sevindiren gelişme!

Çalışmaların aralıksız devam ettiği Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro hattı inşaatında bugün Sarıgazi İstasyonu'nda TBM geçiş töreni gerçekleşti. 

Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı'nın 1. etabı açıldı!

12 istasyonun yer aldığı M9 Ataköy-İkitelli Sanayi-Olimpiyat Metro Hattı’nın 1. etabında bulunan Bahariye ve Masko istasyonları hizmete açıldı.

Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı'nın 1. etabı bugün açılıyor!

12 istasyondan oluşacak M9 Ataköy-İkitelli Sanayi-Olimpiyat Metro Hattı’nın 1. etabında yer alan Bahariye ve Masko istasyonları M9 Bahariye-Olimpiyat işletmesi olarak hizmete açılıyor.

İkitelli-Ataköy Metro Hattı’nda raylar döşeniyor!

Yapım çalışmaları hızlandırılan Avrupa Yakası’nın önemli raylı sistemleri arasında yer alan İkitelli-Ataköy Metro Hattı’nda rayların döşenmesine başlanıyor. Raylarda ilk kaynak töreni İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İBB Bürokratlarının katılımıyla yarın gerçekleştirilecek.

Başakşehir-Kayaşehir metro hattını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yapacak!

İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi'nin güzergahında yer alan  Başakşehir-Kayaşehir metro hattını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yapacak. Karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yürürlüğe girdi.

Çekmeköy-Sultanbeyli Metro Hattı'nın en değerli bölgesi!

Endeksa, inşaat çalışmalarına tekrar başlanılan ve 2022'nin son çeyreğinde açılması planlanan Çekmeköy–Sancaktepe–Sultanbeyli Metro Hattı’nın çevresindeki mahallelerde yer alan konut satış fiyatlarını açıkladı...

Bostancı-Dudullu Metro Hattı ne zaman açılacak?

Bostancı-Dudullu Metro Hattı'nın ne zaman açılacağı Anadolu Yakası'nda oturan vatandaşların en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor. Peki Bostancı-Dudullu Metro Hattı ne zaman açılacak?

Gebze-Darıca Metro Hattı'nda son durum!

Çalışmaların son sürat devam ettiği Gebze- Darıca Metro Hattı'nda yer altına inilmeye başlandı.

İstanbul'da yeni açılacak 14 metro hattı!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim beyannamesini açıkladı. Seçim beyannamesinde İstanbul'da yeni açılacak metro hatları da yer alıyor. İşte İstanbul'da yeni açılacak 14 metro hattı...

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda inşaat başladı!

Yaklaşık 2 ay önce yer teslimi yapılan Mahmutbey - Bahçeşehir - Esenyurt Metro Hattı'nda inşaat çalışmaları başladı. Metro hattı hizmete açıldığında saatte tek yönde 70 bin yolcuya hizmet verecek...

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın ihalesi bugün!

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenkent-Esenyurt metro hattı ihalesi bugün saat 10:00'da gerçekleşecek. Bölgedeki trafiği rahatlatacak metro hattında 11 istasyon yer alacak.

sarıyer metro hattı ne zaman Haberi

sarıyer metro hattı ne zaman

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığının düzenlediği referandum toplantısında Sarıyerlilerle bir araya geldi. Sarıyer Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıya Başkan Topbaş’ın yanı sıra Sarıyer Belediyesi Meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar, kanaat önderleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Toplantının yapılacağı salona girişinde alkışlarla karşılanan Başkan Topbaş yaptığı konuşmada, “Bu referandum sürecinde AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisinin verdiği destekle inanıyorum ki halka iyi anlatabilirsek, hatta bununla ilgili kararınızı ‘evet’ olarak verirseniz, vermeniz de yetmez çevrenizi de ikna ederseniz Türkiye’nin geleceğini birlikte hazırlamış oluruz. Bir dönüm noktası, bir milat konuşuyoruz. FETÖ’nün nasıl yapılandığını, ülkeyi çökertmek için hangi birimde, hangi alanda nasıl şekillendiğini görüyoruz. İşte bunların atılmasının yolu güçlü bir iradeden, güçlü bir yönetim oluşturmaktan geçiyor”...