16 / 04 / 2024

Sarkozy villa alıyor

Sarkozy villa alıyor

Nicolas Sarkozy'nin 3 hafta boyunca kaldığı Fas-Marakeş'te bir villa beğendiği ortaya çıktı. İki kez villayı ziyarete giden Sarkozy ailesinin bu villayı alacakları iddia ediliyor

VitrA Pro Color MOOD moda renklerden ilham alıyor!

VitrA’nın, renklerin mükemmel uyumunu yansıtan PRO Color koleksiyonunda yer alan MOOD serisi, güncel trendler ve moda renklerden ilham alıyor.

Ürdün'deki Mısırlı işçiler inşaat sektöründe çalışıyor!

Mısır ile Ürdün, turizm, iş, mesleki eğitim, ilaç, jeoloji, İslami işler madencilik ve kültür gibi alanlarda işbirliğini içeren 14 protokol imzaladı. Ürdün'de, çoğu başkent Amman'da olmak üzere 636 bin Mısırlı yaşıyor. Ürdün'deki Mısırlı işçilerin büyük kısmı inşaat ve hizmet alanında çalışıyor.

Hilton Atina'yı Doğuş Grubu satın alıyor!

Yunanistan’da turizm alanındaki yatırımlarını sürdüren Doğuş Grubu, başkent Atina’daki Hilton Oteli'ni satın alıyor.

İnşaat sektöründe 1 milyon 730 bin 246 işçi çalışıyor!

İş kollarındaki işçi sayıları ve sendikaların üye sayılarına ilişkin 2016 Temmuz ayı istatistikleri belirlendi. Buna göre "İnşaat" iş kolunda 1 milyon 730 bin 246 işçi çalışıyor.

Richard Gere malikanesini dördüncü kez satmaya çalışıyor!

Ünlü oyuncu Richard Gere, Hamptons'taki mülkünü bir türlü elden çıkaramadı. Gere, çok geniş bir arazi içinde yer alan çevresinde misafir evleri de bulunan Strongeheart Manor adlı malikanesini üç yıl içinde dördüncü kez satmaya çalışıyor.

beIN Media Group, Digitürk'ü satın alıyor!

Digiturk İcra Kurulu Başkanı Ümit Önal, “beIN Media Group ile anlaşmaya varıldı. Katarlı şirket Digiturk’ün yüzde 100’ünü alıyor“ dedi.

Gözde Girişim, Azmüsebat Çelik’in tamamını satın alıyor!

Yıldız Holding’e bağlı şirketlerden Gözde Girişim, 3 yıl önce ortak olduğu DERBY, TOKAI gibi markaların üreticisi Azmüsebat Çelik’in tamamını satın alıyor.

3. Havalimanı'nda 162 kadın mühendis ve mimar çalışıyor!

İstanbul’un yeni havalimanında kadın mühendis ve mimar sayısı rekor kırıyor. Beyaz yakalıların yüzde 17’sini kadınların oluşturduğunu belirten Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, “162 kadın mühendis ve mimar burada çalışıyor” diyor

HNA Group, Carlson Hotels'i satın alıyor!

Starwoods Hotels'i Marriott International'a kaptıran Çinliler otel yatırımında inat etti. Çinli HNA Group, Radisson Hotel zincirinin sahibi Carlson Hotels`i satın alıyor.

İstanbul, kamu yatırımları bakımından ilk sırada yer alıyor!

Türkiye ekonomisinin en önemli merkezi olan İstanbul, nüfus yoğunluğu ve ekonomik rakamların dışında kamu yatırımları bakımından da birinci sırada yer alıyor.

İranlı işadamları Şam'da lüks gayrimenkuller alıyor!

Haber kaynaklarına göre hükümetle sıkı ilişki içinde olan varlıklı ve muhafazakar İranlı işadamları, Şam’ın zengin semtlerinde pahalı ve lüks mülkler satın alıyor.

Hamile ünlüler bebek gelmeden ev alıyor!

Hollywood ünlüleri arasında ilginç bir moda var. Hamile kaldığını öğrenen birçok ünlü bebekleri dünyaya gelmeden yeni bir ev alıyor. Teigen ve kocası John Legend ünlü şarkıcı ev satın alıp bebekleri için dayayıp döşemeye başladı.

Yataş, İSMOB'da yerini alıyor!

Yataş Grup, 12 - 17 Ocak tarihlerinde dünyanın en önemli üçüncü fuarı olan İstanbul Mobilya Fuarı'nda (İSMOB) yerini alıyor. Yataş Grup, 900 metrekarelik standında tasarımlarını tanıtacak.

Sarkozy villa alıyor Haberi

Sarkozy villa alıyor

Fransa'da 6 Mayıs'ta yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerini kaybettikten sonra eşi Carla Bruni ve kızları Giulia ile birlikte Fas tatiline çıkan Nicolas Sarkozy'nin 3 hafta boyunca kaldığı Fas-Marakeş'te bir villa beğendiği ortaya çıktı. Fransız haber dergisi Le Point'in özel haberinde, Sarkozy ve Bruni'nin 5 milyon euro (11 milyon 370 bin TL) değerinde olduğu düşünülen villayı iki kez ziyaret ettiği ve sinema salonu, masaj odası ile 8 yatak odası gibi her türlü lüksü içeren bu çok özel villayı almaya karar verdiği belirtiliyor. Kaybettiği seçim sonrası yakın çevresine oldukça sıkıldığını söyleyen Sarkozy ailesi, ay sonuna kadar Paris'te kaldıktan sonra yine tatile...