25 / 04 / 2024

Saros Körfezi deprem

Saros Körfezi deprem

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesinin tespitine göre, Saros Körfezi'nde 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.Sarsıntı 18,46 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Saros Körfezi'nde deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı Deprem Dairesi'nin tespitlerine göre, Ege Denizi'nde, Saros Körfezi'nde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, 19,4 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Saros Körfezi'nde 4,2 büyüklüğünde deprem!

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı verilerine göre, Çanakkale'nin Eceabat İlçesi Beşyol Köyü açıklarında, yerin 19 kilometre altındaki 4,2 büyüklüğündeki deprem, saat 02.45'te kaydedildi.

Saros Körfezi'nde 4,8 ve 4,5 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı Deprem Dairesinin tespitlerine göre, saat 14.38'de merkez üssü Saros Körfezi olan 4,8 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Saros Körfezi'nde 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Saros Körfezi'nde 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Saros Körfezi'nde saat 12.31'de meydana gelen depremin büyüklüğünün 5,3 ölçüldüğü kaydedildi.

O fay hem Tekirdağ'ı hem Edirne'yi tehdit ediyor! Uzmanlar tek tek açıkladı: 7'den büyük deprem...

Tekirdağ (Gaziköy) ile Saros Körfezi arasında uzandığı belirlenen ve en son 1912'de aktive olan Ganos Fayı, Trakya için riske neden oluyor. Deprem uzmanları bir bir görüşlerini paylaştı. İşte ayrıntılar...

Naci Görür 'İstanbul'da her an 7'den büyük bir deprem olabilir' dedi' Övgün Ahmet Ercan, 'kanıt gösterin' cevabını verdi

Milyonlarca insan olası İstanbul depremi ile ilgili uzmanların yorumlarını takip etmeye devame diyor. Konuyla ilgili Naci Görür 'İstanbul'da her an 7'den büyük bir deprem olabilir' dedi' Övgün Ahmet Ercan, 'kanıt gösterin' cevabını verdi. 

Yunan deprem uzmanından İstanbul açıklaması: İstanbul'da büyük bir deprem beklediğimiz kesin!

6 Şubat depremlerinin yaraları sarılırken, beklenen büyük İstanbul depremi de sık sık gündeme geliyor. Yunan deprem uzmanı, İstanbul'da büyük bir deprem beklendiğinin kesin olduğunu söyledi. İşte o açıklama...

Naci Görür'den korkutan İstanbul depremi açıklaması: Kesinlikle 7'den büyük deprem olacak!

Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür'den korkutan İstanbul depremi açıklaması geldi. Görür "İstanbul’da kesinlikle 7’den büyük bir deprem olacaktır" dedi. 

Marmara'da 16 tane yıkıcı deprem oldu, şimdi 17'ncisi bekleniyor! Deprem uzmanı en yakın tarihi verdi!

Jeofizik Yüksek Mühendisi ve İTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, olası büyük İstanbul depremi için tarih verdi ve riskli yerleri tek tek sıraladı. İşte deprem uzmanının o son dakika açıklaması!

Uzman isimden korkutan açıklama: O şehirde her an büyük bir deprem olabilir!

Prof. Dr. Azad Sağlam Selçuk, Yüksekova'nın zeminine ve üzerinde bulunduğu fay hattına dikkat çekerek, her an büyük bir deprem olabileceğini söyledi. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da 2030'a kadar büyük bir deprem olma olasılığı yüzde 62!

İstanbul Arel Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Sinan Cansız deprem gerçeğini bir kez daha hatırlatarak, İstanbul depremi ve Kıbrıs adasındaki deprem riskine ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

Evini kiraya verenlere önemli uyarı!

Keşan Lokantacılar, Kahveciler ve Otelciler Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Çakmak, Saros Körfezi sahillerinde yaz sezonunda konutlarını işletmelerini ve pansiyonlarını kısa süreli kiraya verenler için önemli uyarılar yaptı.

Deprem uzmanından Marmara depremi uyarısı! Türkiye'deki depremler domino taşı gibi sıra sıra gidiyor!

Deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, Gemlik Körfezi'nde meydana gelen depremin Marmara fay hattını rahatlatmadığını belirterek, Türkiye'deki depremlerin domino taşı gibi sıra sıra gittiğini açıkladı.

Prof. Dr. Ahmet Serbes uyardı: Erken uyarı sistemi bir deprem tahmini değildir!

Gemlik Körfezi'nde meydana gelen ve İstanbul'da da hissedilen 5.1 ve 4.5 büyüklüğündeki iki deprem öncesi bazı cep telefonlarına deprem olacağı yönünde uyarı mesajı gitti. Telefonlara giden erken uyarı mesajıyla ilgili Prof. Dr. Ahmet Serbes, bu uygulamanın bir deprem tahmini olmadığını söyledi. 

Deprem sonrası Avcılar'daki 5 katlı bina mühürlendi! Kolonlarından ses geliyor...

Gemlik Körfezi'nde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki deprem, İstanbul'da da hissedildi. Depremin ardından Avcılar'daki 5 katlı binada çatlakların oluşması üzerine inceleme başlatıldı ve sonrasında bina mühürlendi.

Gemlik Körfezi'ndeki depremin sürpriz olmadığını açıklayan Doç. Dr. Irmak: Artçı depremler devam edecek!

Kocaeli Üniversitesi'nden (KOÜ) Doç. Dr. Serkan Irmak, Gemlik Körfezi'nde yaşanan depremlere '' Bizim burada karşılaştığımız hiçbir deprem sürpriz değil.'' diyerek, buna benzer büyüklükte çok sayıda depremin olduğunu belirtti.

Deprem sonrası Küçükçekmece'deki bina için kırmızı alarm! Hasar ihbarı üzerine bina incelemeye alındı!

Bugün Marmara Denizi, Gemlik Körfezi'nde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki deprem, İstanbul'da da hissedilirken, Küçükçekmece'deki 4 katlı binanın hasarlı olduğunda dair gelen ihbar üzerine inceleme başlatıldı. 

Saros Körfezi deprem Haberi

Saros Körfezi deprem

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesinin tespitine göre, Saros Körfezi'nde, saat 14.59'da merkez üssü Eceabat ilçesi açıkları olan 4,0 büyüklüğünde deprem kaydedildi.


Sarsıntı 18,46 kilometre derinlikte gerçekleşti.


Deprem, Çanakkale ve bazı ilçelerinde...