19 / 04 / 2024

Saros Körfezinde deprem

Saros Körfezinde deprem

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesinin tespitine göre, Saros Körfezi'nde 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.Sarsıntı 18,46 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Saros Körfezi'nde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı Deprem Dairesi'nin tespitlerine göre, saat 02.45'te merkez üssü Saros Körfezi olan 4,2 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi...

Saros Körfezi'nde 4,2 büyüklüğünde deprem!

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı verilerine göre, Çanakkale'nin Eceabat İlçesi Beşyol Köyü açıklarında, yerin 19 kilometre altındaki 4,2 büyüklüğündeki deprem, saat 02.45'te kaydedildi.

Naci Görür 'İstanbul'da her an 7'den büyük bir deprem olabilir' dedi' Övgün Ahmet Ercan, 'kanıt gösterin' cevabını verdi

Milyonlarca insan olası İstanbul depremi ile ilgili uzmanların yorumlarını takip etmeye devame diyor. Konuyla ilgili Naci Görür 'İstanbul'da her an 7'den büyük bir deprem olabilir' dedi' Övgün Ahmet Ercan, 'kanıt gösterin' cevabını verdi. 

Yunan deprem uzmanından İstanbul açıklaması: İstanbul'da büyük bir deprem beklediğimiz kesin!

6 Şubat depremlerinin yaraları sarılırken, beklenen büyük İstanbul depremi de sık sık gündeme geliyor. Yunan deprem uzmanı, İstanbul'da büyük bir deprem beklendiğinin kesin olduğunu söyledi. İşte o açıklama...

Naci Görür'den korkutan İstanbul depremi açıklaması: Kesinlikle 7'den büyük deprem olacak!

Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür'den korkutan İstanbul depremi açıklaması geldi. Görür "İstanbul’da kesinlikle 7’den büyük bir deprem olacaktır" dedi. 

Marmara'da 16 tane yıkıcı deprem oldu, şimdi 17'ncisi bekleniyor! Deprem uzmanı en yakın tarihi verdi!

Jeofizik Yüksek Mühendisi ve İTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, olası büyük İstanbul depremi için tarih verdi ve riskli yerleri tek tek sıraladı. İşte deprem uzmanının o son dakika açıklaması!

Uzman isimden korkutan açıklama: O şehirde her an büyük bir deprem olabilir!

Prof. Dr. Azad Sağlam Selçuk, Yüksekova'nın zeminine ve üzerinde bulunduğu fay hattına dikkat çekerek, her an büyük bir deprem olabileceğini söyledi. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da 2030'a kadar büyük bir deprem olma olasılığı yüzde 62!

İstanbul Arel Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Sinan Cansız deprem gerçeğini bir kez daha hatırlatarak, İstanbul depremi ve Kıbrıs adasındaki deprem riskine ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

Muhalefetten hükümete deprem konutu eleştirisi: 2024'e geldik ama 184 bin konut yok!

Saadet Partisi Grup Başkanvekili İsa Mesih Şahin'den deprem konutları ile ilgili olarak bir eleştiri geldi. İsa Mesih Şahin verilen 650 bin konut sözüne değinerek, 46 bin konutun teslim edildiğini 184 bin konutun da olmadığını söyledi.

İzmir Karşıyaka'da imar hakları artırıldı! 'Yapı stoku kötü, deprem kuşağında' dendi!

İzmir Karşıyaka'nın Bahriye Üçok, Bahçelievler, Bahariye, Aksoy, Tuna, Donanmacı, Alaybey, Tersane Mahalleleri ile Bostanlı Mahallesinin bir kısmını içeren bölgenin imar planında revizyona gidildi. İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Naci Görür'den en az 7.4 büyüklüğünde deprem uyarısı! Erzincan ve Karlıova arası ile Tunceli'ye dikkat!

Yer Bilimci ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, sık sık yaptığı deprem uyarılarıyla gündeme geliyor. Türkiye'nin deprem haritasına ilişkin açıklamalarda bulunan ve riskli bölgelerle ilgili de konuşan Naci Görür, "O bölge benim uykularımı kaçırıyor" dedi. 

Zekeriyaköy Kuzeybükü Konutları'nın lansmanı 19 Aralık'ta! 42 villalık yeni proje!

Consera, tarafından tasarlanan Zekeriyaköy Kuzeybükü projesi, deprem açısından en güvenli bölgelerden biri olan Zekeriyaköy'de yükseliyor. 

Antalya'da 4.2 şiddetinde deprem oldu! AFAD açıkladı: SON DAKİKA!

Antalya ve çevre illerde hissedilen büyük bir deprem oldu. AFAD söz konusu depremin şiddetini açıkladı. İşte ayrıntılar... 

Dikkat! Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan korkutan açıklama: 7.3 büyüklüğünde yıkıcı deprem bekleniyor!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Ercan, o ili işaret edip tarih vererek 7,3 büyüklüğünde deprem beklediğini açıkladı.

Yıkıcı deprem açısından en güvenli 21 şehir tek tek belli oldu! Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan son dakika açıklaması!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, "Yıkıcı deprem bakımından Türkiye'nin en güvenli önde gelen illeri" diyerek, güvenilir şehirleri tek tek sıraladı. İşte yıkıcı deprem açısından en güvenli 21 şehir...

Saros Körfezinde deprem Haberi

Saros Körfezinde deprem

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesinin tespitine göre, Saros Körfezi'nde, saat 14.59'da merkez üssü Eceabat ilçesi açıkları olan 4,0 büyüklüğünde deprem kaydedildi.


Sarsıntı 18,46 kilometre derinlikte gerçekleşti.


Deprem, Çanakkale ve bazı ilçelerinde...