16 / 04 / 2024

Sarot Grup bolu

Sarot Grup bolu

Bolu Mudurnu’da hayata geçirdiği şato tipi villaları ile gündeme gelen Sarot Grup, mahkemeye yaptığı konkordato başvurusunda bu defa olumlu sonuç aldı. Gruba bağlı olan üç şirket için de 1 yıllık kesin mühlet kararı verildi.

Bolu Gerede Demirciler Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Bolu Gerede Demirciler Mahallesi Riskli Alan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin inşaatı başlıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre  Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Hekimoğlu Grup İnşaat A.Ş. ve Hime İnşaat A.Ş. ortak girişimi arasında sözleşme imzalandı.

Sarot Grup'a 1 yıllık kesin mühlet verildi!

Bolu Mudurnu’da hayata geçirdiği şato tipi villaları ile gündeme gelen Sarot Grup, mahkemeye yaptığı konkordato başvurusunda bu defa olumlu sonuç aldı. Gruba bağlı olan üç şirket için de 1 yıllık kesin mühlet kararı verildi.

Sarot Grup, yeniden konkordato başvurusu yaptı!

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde, sadece Arap müşterilere satışı yapılan ve şatoları andıran mimari yapısıyla gündeme gelen 'Burj Al Babas' projesinin sahibi şirket, yeniden konkordato başvurusu yaptı.

Sarot Grup’un iflas kararı kaldırıldı!

Bolu’da inşaatı başladığından beri gündem yaratan Burj El Babas’la ilgili yeni bir gelişme yaşandı. ''Şato'' müteahhidinin iflas kararı kaldırıldı.

Sarot Group'un faaliyetinin devamına yönelik karar!

Bolu'da inşa edilen şato tipi villalarla bilinen bir firmaya ait Sarot Turizm adlı şirketin projelerinin yarım kalması ve iflas kararı verilmesi üzerine taraflar arasında bir toplantı düzenledi ve şirket faaliyetinin devamına yönelik karar alındı.

BMS Group'tan Bolu Gölyüzü'ne yeni proje!

Bolu Mermer’in sahibi Murat Demir bu sektörde gösterdiği başarıyı kurduğu BMS Group markasıyla inşaat sektöründe de gösteriyor. Grup Gölyüzü Mahallesi'nde yeni projeye başlayacak.

Yataş, Bolu'daki ilk Enza Home mağazasını açtı!

Yataş Grup, Bolu'daki ilk Enza Home mağazasını açtı. Enza Home, iki katlı, bin 50 metrekarelik yeni konseptteki mağazasıyla mobilya, yatak ve ev tekstili ürünlerini Bolulu tüketicilerin beğenisine sundu.

Enza Home Yataş Grup Bolu'da hizmete açıldı!

Düzenlenen açılış törenine Bolu Valisi Aydın Baruş, Enza Home Yataş Grup Genel Müdürü Nuri Öztaşkın, Vali Yardımcısı Ayhan Kartlı, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, daire müdürleri, İş adamları ve davetliler katıldı.

Sarot Termal Vadi Bolu devremülk fiyatları!

Sarot Termal Vadi Bolu Mudurnu'da yer alıyor. Sarot Termal Vadi'de 35 blok, 400 daire ve 10 bin 400 devremülk bulunuyor. Sarot Termal Vadi Bolu devremülk fiyatları şöyle:

Bolu Sarot Termal Vadi'de 15 bin TL'ye devremülk!

Bolu Mudurnu'da hayata geçen Sarot Termal Vadi'de devremülk fiyatları 15 bin TL'den başlıyor. İnşaatı bitmiş hazır dairelerde fiyatlar yaz-kış dönemine göre değişiyor.

Bolu'da 250 milyon dolarlık sağlık kasabası kurulacak!

Erpiliç, Rehber Yeminli Mali Müşavirlik, Çarıkçı Grup, GLS Genel Lojistik A.Ş ortaklığında kurulan Nalçacılar AŞ, Bolu'ya 250 milyon dolarlık yatırımla bir sağlık kasabası kuracak...

Bolu'ya 250 milyon dolarlık tatil köyü!

Erpiliç, Rehber Yeminli Mali Müşavirlik, Çarıkçı Grup, GLS Genel Lojistik, Nalçacılar, Bolu'ya 250 milyon dolarlık bir tatil kasabası inşa ediyor. Proje 450 bin metrekare alanda, "hisseli gayrimenkul sistemi" ile misafirlerini ağırlayacak.

Bolu Valisi Zahteroğulları Sarot Termal yatırım alanlarını gezdi!

İlçe ziyaretlerini sürdüren Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, hem yatırım hem de turizm tesislerini gezdi. Vali Zahteroğulları, atıl bir şekilde bekleyen eski yatırımlar için acilen bir planlama istedi ve bunları turizme kazandıracaklarını söyledi...

Sarot Grup bolu Haberi

Sarot Grup bolu

Bolu’da hayata geçirdiği şato tipi villaları ile bir süredir gündemde olan Sarot Grup, iki yıl içinde 2’inci kez yaptığı konkordato başvurusunda olumlu sonuç aldı. Hürriyet'te yer alan habere göre, inşa ettiği 600’e yakın villanın yüzde 90’ını, Kuveyt başta olmak üzere Körfez ülkelerinde yaşayayan kişilere satan grup iki sene önce mali darboğaza girdi. Sarot Turizm AŞ, Burj Al Babas Termal ve Bolu-E Enerji şirketleri için İstanbul 3. Asliye Ticaret Mahkemesi’ne yapılan konkordato başvurusu olumsuz şekilde sonuçlanmıştı. Mahkeme üç şirket için de Ekim 2018 tarihinde iflas kararı verdi. Şirket avukatları da bu karara itiraz etti. İtirazı değerlendiren İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 17. Hukuk Dairesi, bu şirketlerin borca batık olmadığını tespit ederek, yerel mahkemenin kararını kaldırdı. İstinaf mahkemesinin kararını da Yargıtay onadı.

400...