26 / 04 / 2024

Sarper Ak kim

Sarper Ak kim

Ankara’da 765 konutluk şehir inşa eden İncek Prestij proje ortaklarından Sarper Ak: “Geleceğin projesini inşa ederken farklı mimari ve üstün teknoloji yanında doğayı koruyan özelliklere sahip olmasına büyük önem veriyoruz” dedi...

Selim Akın kimdir? Selim Akın ne iş yapıyor?

Selim Akın Akfen GYO Yönetim Kurulu Üyesidir. Selim Akın kimdir? Selim Akın'ın eğitim durumu nedir? Selim Akın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Selim Akın'ın kim olduğu ve Selim Akın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca ne iş yapar?

Rasih Engin Akçakoca kariyeri ve eğitim durumu nedir? Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca'nın kim olduğu ve Rasih Engin Akçakoca'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Rasih Engin Akçakoca'nın eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Borsada yaşananlar AK Partili ünlü ismi çileden çıkardı! Bu kişi görevden alınmalı!

Borsa İstanbul’da depremin ardından yaşananlara tepkiler artarken duruma isyan edenlerin arasına AK Partili ünlü bir isim de katıldı. Peki, “Bu kişi görevden alınmalı” diyen ünlü siyasetçi kim ve yaptığı paylaşımla kimi işaret etti?

Greenplast Global Kim.Mad.Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Yatırım Araştırma Geliştirme İç Ve Dış Ticaret A.Ş. kuruldu!

Greenplast Global Kim.Mad.Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Yatırım Araştırma Geliştirme İç Ve Dış Ticaret A.Ş. bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Irına Çakır tarafından kuruldu.

Akan çatının tamir masrafını kim öder?

Çatı katında oturuyorsunuz, kiremitler kırıldı, salonunuza su akıyor. Masrafı kim ödeyecek? 

Akıllı evler yükselişte!

Teknoloji ile birlikte evler daha akıllı hale geldi. Dışarıdayken evinizi ısıtıp soğutabiliyorsunuz, zil çaldığında kapıda kim var diye görebiliyor hatta konuşabiliyorsunuz, elektriği ve prizleri kontrol ederek prizde unutulan ütü korkusuna son verebiliyorsunuz..

18 milyonluk yapı stokunun yüzde 67’si kaçak!

TBM Hukuk Komisyonu Başkanı E. Hâkim Av. İzzet Doğan, Sütlüce'de çöken binayla ilgili açıklamalarda bulundu. Doğan, yaklaşık 18 milyonluk yapı stokunun yüzde 67’sinin ruhsatsız ve kaçak olduğunu söyledi.

Ak-Kim'den inovasyon ödülü!

Türkiye’nin öncü kimyasal madde üreticisi Ak-Kim’in inovasyon ödülleri sahiplerini buldu. Buhar sarfiyatının azaltılmasıyla ilgili proje 1’incilik ödülünü kucakladı.

Bizim akıllı evler henüz diyafon düzeyinde!

Bizim akıllı evler henüz diyafon düzeyinde. Öyle ya evde diyafon varsa, süper lüks tanımına giriyor memleketimizde. Teknolojik gelişmelerin ne boyuta geleceğini ve kim bilir nelerin icat edileceğini düşünmekteyim.

Kim Emlak İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kim Emlak İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Mehmet Kurtöz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Başakşehir, Bahçeşehir 1.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

Başakşehir Yeni Merkez ne zaman bitecek?

Konut, meydan dükkanları, meydan alanı, kamu binaları, metro, botanik park projelerinin bir arada toplanacağı Başakşehir Yeni Merkez projesi ne zaman bitecek? Hangi projeyi kim yapacak?

Akkök Grubu 2 yılda 3 ülkede fabrika kuracak!

Halk arasında ‘sır kaplama’ olarak bilinen hammaddeyi üreten dünyanın ikinci büyük şirketi Gizem Frit’i satın alan Akkök Grubu şirketlerinden Ak-Kim, Brezilya, Çin ve ABD’de 2 yılda fabrika açacak.

Akkök Grubu, Brezilya, Çin ve ABD'de fabrika açıyor!

Halk arasında 'sır kaplama' olarak bilinen hammaddeyi üreten dünyanın ikinci büyük şirketi Gizem Frit'i satın alan Akkök Grubu şirketlerinden Ak-Kim, Brezilya, Çin ve ABD'de 2 yılda fabrika açacak.

Sarper Ak kim Haberi

Sarper Ak kim

Konut projelerinde son birkaç yıldır “çağ atlayan” Ankara’da projelerin hem boyutu hem içeriği İstanbul’u aratmıyor. Başkent’in yeni yaşam merkezlerinden İncek’te doğanın içinde yükselen İncek Prestij, 765 konutluk dev projesinin yanı sıra çevre dostu projelere destek veren alt yapısı ile de geleceğin modern Ankara’sını katkıda bulunuyor.


Geliştirdiği konut projeleriyle İstanbul’la yarıştığını gözler önüne seren Ankara’da günbegün ilerleyen şehirleşme, 80’ler tarzı konut modellerinin terk edilmesi, ev sahibi olmak isteyenleri yeni arayışlar içine çekiyor. Amerikan tarzı otel konseptli evlerin İstanbul’dan ülkemize yaptığı giriş ise Ankara’daki projelerle yeni bir renk kazanıyor. Ankara’da birbiri ardına yükselen, İstanbul projelerini gölgede bırakmaya aday modern yaşam alanlarının kalitesi ve başarısı kentin siluetini de değiştiriyor.


Başkentin önemli projelerinden İncek Prestij’in ortaklarından Sarper Ak, hızla değişen dünyada ev tercihlerinin de değiştiğinin...