29 / 03 / 2024

Sarphan Finanspark VIP 300 ofis fiyatları

Sarphan Finanspark VIP 300 ofis fiyatları

Ataşehir Sarphan Finanspark VIP 300 fiyat listesi kapsamında ofislerin metrekaresi 4 bin 500 TL'den başlıyor. Sarp Group imzası ile yükselen projede 341 konut ve 349 bağımsız birim bulunuyor.

Sarphan Finanspark VIP 300 Ofis'te fiyatlar 830 bin TL'den başlıyor!

YENİ Sarp İnşaat Öz Akar Elektrik A.O. tarafından İstanbul Ataşehir'de hayata geçirilen Sarphan Finans Park projesinde A Blok Otel bölümü, VIP 300 Ofisleri'ne dönüştürüldü.

Sarphan Finanspark projesindeki 186 bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Sarphan Finanspark projesinde yer alan 186 adet bağımsız bölümün toplam değeri 239 milyon 845 bin 900 TL, KDV dahil toplam değeri ise 282 milyon 295 bin 526 TL olarak belirlendi.

Emlak Konut GYO Sarphan Finanspark'taki konut ve ticari üniteleri satıyor!

Emlak Konut GYO Sarphan Finanspark projesinde yer alan konut ve ticari üniteleri satışa sundu. Projedeki konutların fiyatları 1 milyon 852 bin TL'den, ticari ünitelerin fiyatları ise 1 milyon 48 bin TL'den başlıyor.

Sarphan Finanspark projesindeki 2 bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO, "İstanbul Ümraniye 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında "Sarphan Finanspark" projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Sarphan Finanspark gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun Sarphan Finanspark projesinde konumlu 2 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO Sarphan Finanspark projesi kira değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Sarphan Finanspark projesinde konumlu 35 bağımsız bölümün kira değerleri için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Sarphan Finanspark 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Ümraniye 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Sarphan Finanspark) projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Sarphan Finanspark 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO Sarphan Finanspark projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı...

Sarphan Finanspark değerleme raporu 2019!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sarphan Finanspark projesi kapsamında yer alan bağımsız bölümler için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut Sarphan Finanspark değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sarphan Finanspark projesi kapsamında yer alan 1 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Sarphan Finanspark kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Sarphan Finanspark kesin kabul tutanağı 12 Aralık 2018 tarihinde onaylandı....

Sarphan Finanspark 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sarphan Finanspark projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Sarphan Finanspark 1 adet bağımsız bölüm değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sarphan Finanspark projesi kapsamında yer alan 1 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut, Sarphan Finanspark'ın değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut, Sarphan Finanspark Sarphan Finanspark kapsamında yer alan 1 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan değerleme raporunu yayınladı...

Sarphan Finanspark VIP 300 ofis fiyatları Haberi

Sarphan Finanspark VIP 300 ofis fiyatları

Sarphan Finanspark VIP 300'de daire tipleri stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen proje 43 bin metrekare ticari alandan meydana geliyor. 


Ataşehir Sarphan Finanspark VIP 300 fiyat listesi ofislerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Teslimleri bu yıl sonunda yapılacak olan proje 21 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor.


İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa edilen Sarphan Finanspark VIP 300 Ofisleri 900 milyon TL yatırım bedeline sahip. Projede yer alan ofislerin alanları 42 metrekare ile 829 metrekare arasında değişiyor.


Finanspark VIP 300 'de tenis kortu, play station oyun alanları, çocuk havuzu, çocuk kulübü, kapalı yüzme havuzu, basketbol sahası, yaklaşık 1550 araçlık otopark, fitness, konsiyerj hizmeti,  bilboard, masa tenisi ve resepsiyon gibi ortak kullanım alanları mevcut.  


Ataşehir Sarphan Finanspark...