24 / 04 / 2024

Şaryap İnşaat

Şaryap İnşaat

Şaryap İnşaat Anonim Şirketi, Sadık Razıoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda Ferhmi Ekşi, Fatih Ekşi, Fatih Semiz Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL'lik sermaye ile 9 Haziran'da kuruldu.

Aryap İnşaat, Eskişehir’in ilk sismik izolatörlü olan konut projesine imza atıyor

Eskişehir ve Bursa’da inşaat sektörüne kazandırdığı sağlam, güvenilir ve yeşil bina standartlarına uygun olan projeler ile öne çıkan Aryap İnşaat, son teknolojinin entegre edildiği konutlar yapıyor.

Aryap Mobilya İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aryap Mobilya İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Orkun Uçar tarafından kuruldu.

Aryap Tasarım İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aryap Tasarım İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Kiyan ve Mehmet Görkem Kiyan ortaklığında kuruldu.

Aryap Mimarlık ve İnşaat Projeleri Petrokimya İthalat İhracaat Limited Şirketi kuruldu!

Aryap Mimarlık ve İnşaat Projeleri Petrokimya İthalat İhracaat Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Amır Rahalı tarafından kuruldu.

Aryap Kenttsel Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Aryap Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Çiçek tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Şaryap İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Şaryap İnşaat Anonim Şirketi, Sadık Razıoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda Ferhmi Ekşi, Fatih Ekşi, Fatih Semiz Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL'lik sermaye ile 9 Haziran'da kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Hazır betoncular inşaat sektörünün yükselişinden faydalanıyor!

İnşaat sektörünün ivme kazanması ile birlikte, bu çıkışı fırsata çevirmeye kalkışan Marmara Bölgesi hazır beton üreticilerinin birlikte fiyat belirlemeleri başta TOKİ olmak üzere inşaat firmalannı çılgına çevirmiş durumda.

Benlitaş İnşaat'ın şikayetinin reddine karar verildi!

Benlitaş İnşaat Nakliyat Hafriyat Konkasör İşletme ve Ticaret Limited şžirketi'nin fahiş fiyatlarla agrega sattığı iddiası üzerine yapılan inceleme sonucunda da soruşturma açılmasına gerek olmadığına karar verildi

Kırklareli Lüleburgaz çarşı'sının inşaat sözleşmesi imzalandı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) ihaleye çıkardığı Kırklareli Lüleburgaz çarşı İnşaatı İle Altyapı ve çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin sözleşmesi Mehmet Cihangir Yücel İnşaat Yüksek Mühendisi ile imzalandı

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 projesinde 250 bin TL'ye 2+1!

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 adlı projesinde 2+1'ler 250 bin TL ila 285 bin TL'ye; 3+1'ler ise 300 bin TL ila 395 bin TL'ye satılıyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

Şaryap İnşaat Haberi

Şaryap İnşaat

Şaryap İnşaat Anonim Şirketi, Sadık Razıoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda Ferhmi Ekşi, Fatih Ekşi, Fatih Semiz Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL'lik sermaye ile 9 Haziran'da kuruldu. 


Şaryap İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU MADDE 3                 Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: 1- Şirket konusu ile alakalı her türlü konut, fabrika, alış veriş merkezleri, otoyollar, köprüler, barajlar, elektrik santralleri, ibadethaneler, limanlar, oteller ve buna benzer inşaat işlerini yapmak veya yaptırmak, yapılmakta olanlar ile iş ortaklıkları tesis etmek sureti ile yapmak, Yapacağı inşaatlarda kullanılmak üzere gerekli malzemelerin gerektiğinde yurt dışından temini ile yurt içi ve yurt dışından pazarlamak, gerekli olacak satış yerlerini açmak işletmek, Her türlü taşeronluklar almak ve vermek. Konusu ile...