26 / 04 / 2024

sasa

sasa

Borsada işlem gören şirketlerin değeri 4 trilyon 14 milyar liraya yükselirken borsa 100 endeksi yıl başından buyana yüzde 95 yükseldi. Borsa endeksini en fazla etkileyen hisseler arasında ise iki hisse öne çıktı.

SASA'ya kredili işlem ve açığa satış yasağı getirildi

Sosyal medyanın en fazla konuştuğu hisse senetlerinden SASA Polyestere bir aylık süreyle kredili işlem  yasağı getirildi.

Borsada son çeyrekte neler olacak? Borsanın en değerli şirketi hangisi?

Borsa İstanbul'da son çeyrekte şirketlerin üçüncü çeyrekle ilgili bilançoları gelmeye başlayacak. Yatay seyreder endeks misse ve sektör bazında hareketlilikler yaşanacak.

556 kat değerlendi! Koç Holding’i de geride bıraktı

Sabancı Holding bünyesinde bulunan ve 2015 yılında 102 milyon dolarlık fiyatla Erdemoğlu Holding'e satışı yapılan SASA Polyester'in borsada hisse değeri ciddi şekilde yükseliş göstermeye devam ediyor. SASA bu değeri ile Koç Holding'i de geride bıraktı.

SASA inşaatında çalışan işçilerden düşük zamma tepki! En az iki asgari ücret istiyoruz...

SASA’nın Adana'da yeni yapılan fabrikasının inşaatında çalışan işçiler, maaşlarına yapılan düşük zaman dolayı işi bıraktı. 

Sasa Yıkım Hafriyat İnşaat Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sasa Yıkım Hafriyat İnşaat Nakliye Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Açıkgöz tarafından kuruldu.

Sasa dünyada bir ilki başaracak!

Honeywell, son jenerasyon Honeywell Oleflex™ teknolojisi ile, SASA Polyester Sanayi A.Ş.’nin, dünyanın en büyük Propan Dehidrojenasyon (PDH) ünitesini Türkiye’de inşa etmesine yardımcı olacağını açıkladı. Tesis bir senede 1 milyon ton propilen üretmeyi amaçlıyor.

Türkiye'nin en zengin üçüncü ismi Ali Erdemoğlu'nun serveti ne kadar? Ali Erdemoğlu kimdir, nereli? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Ali Erdemoğlu, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin üçüncü kişisi olarak belirlendi. Peki, SASA’nın iki ortağından birisi olan Ali Erdemoğlu kimdir, serveti ne kadar? İşte yanıtı...

Son dakika! Erdemoğlu Holding tam 3.55 milyar TL'lik SASA hissesi sattı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Erdemoğlu Holding AŞ elindeki SASA Polyester Sanayi AŞ adi hisselerinin bir bölümünün ödenmiş sermayesinin yaklaşık olarak yüzde 1,26'sına denk gelen 66,9 milyon adet hissenin, yaklaşık 3,55 milyar Türk Lirası brüt gelir elde etmek üzere satışı tamamlandı.

SPK'dan SASA’nın bedelsiz sermaye artımına onay!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Sasa Polyester Sanayi AŞ ve Çemtaş Çelik Makina Sanayi ve Ticaret AŞ'nin bedelsiz sermaye artırımına onay verdi

Mehmet Erdemoğlu kimdir? Ne iş yapar? Nereli?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Erdemoğlu kimdir? Mehmet Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Erdemoğlu Ne iş yapar? Mehmet Erdemoğlu Nereli?  İşte Mehmet Erdemoğlu`nun yaşamına dair merak edilenler.

İbrahim Erdemoğlu kimdir?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu kimdir? İbrahim Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İbrahim Erdemoğlu`nun biyografik bilgisi.

Sasa'dan yüzde 130 bedelsiz sermaye artırım kararı!

Borsa İstanbul’un en gözde hisselerinden Sasa Polyester'in, borsa şirketlerindeki bedelsiz sermaye artırımına katılarak, yüzde 130 oranında bedelsiz sermaye artırımı kararı aldı.

Sasa Polyester 2022 yılında karını 15 kat artırdı! 

Sasa Polyester 2022'nin dördüncü çeyreğinde 2,58 milyar TL net dönem kârı elde etti. Şirket geçen senenin son çeyreğinde 710 milyon TL zarar etmişti.

Sasa’dan hisse geri alım kararı! Ne kadarlık hisse alıyor?

Dün duyurulan yeni kararların ardından, Borsa İstanbul’un en çok takip edilen şirketlerinden Sasa, azami fon tutarı 500 milyon TL olan hisse geri alım programı açıkladı.

Patron çok net konuştu! Sasa Polyester’den borsa açıklaması!

Borsa İstanbul’un en gözde hisselerinden Sasa’dan önemli bir açıklama geldi. Borsa İstanbul’da işlem gören ve en fazla takip edilen hisselerden Sasa Polyester’in Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, hisseler ile ilginç bir açıklama yaptı.

Borsa İstanbul’da son dakika gelişmesi! SASA deprem ile ilgili ilk duyuruyu yaptı!

Borsa İstanbul, deprem nedeniyle 8 şirketin hisselerinde işlemlerin geçici olarak askıya alındığını duyurmuştu. Borsa İstanbul’un isimlerini verdiği şirketler arasında yer alan Sasa’dan açıklama yapıldı.

sasa Haberi

sasa

Borsa İstanbul'da işlem gören 504 şirketin piyasa değeri 4 trilyon 14 milyar liraya dolar bazında ise 216 milyar dolara yükseldi. Yıl başından bu yana yüzde 95 yükselen endeks en son 2008 yılı krizinde bu denli hızlı yükselmişti.  Endeksi en çok etkileyen şirketler holdingler olurken THY de endekse etki derecesinde ilk sıraya yerleşti. Milliyet Gazetesi'nden Zeynep Aktaş'ın yaptığı değerlendirmeye göre Borsa İstanbul, TL bazında son 20 yılın en yüksek artışlarından birini yaşıyor. Yılbaşından bu yana endeks görülen yükseliş oranı yüzde 95. E9ndekste bu oranda hızlı çıkış en son 2008 yılı krizi sonrasında yaşanmıştı. Endeksin TL bazında artış oranı enflasyonun üzerinde gerçekleşirken dolar bazında da yüzde 40 oranında yükseliş kaydedildi.  Aktaş'ın yaptığı değerlendirmeye göre; Borsa 100 Endeksi’nin kapsamında yer alan hisseler...