20 / 04 / 2024

satılık adalar ne kadar

satılık adalar ne kadar

Zenginler arasında yeni moda ada sahibi olmak. Son dönemde özellikle ABD kıyısında ve Akdeniz’de birçok ada satılığa çıkarken Hollywood ve iş dünyasının öne çıkan isimleri tatillerini bu özel adalarda geçiriyor.

Vestel Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 31 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel Bulaşık Makinesi, Bütün kirli bulaşıklarınızı 50 dk'dan daha az vakitte yıkayan Vestel Çamaşır makinesi bulaşıklarınızı temizlerken ömrünü de uzatıyor. Peki  Vestel Bulaşık Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Grundig bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 26 Mart 2023 fiyat listesi

Grundig bulaşık makinesi, bulaşıklarınızı en çok sayıda almayı amaçlayıp ona göre dizayn edilen Grundig bulaşık makinesi, Tek seferde en çok kirliyi almayı  amaçlayarak dizayn edilmiştir. Grundig bulaşık makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Bosch Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 16 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch, dünya çapında bilinen bir ev aletleri ve elektronik ekipman üreticisidir. Bosch bulaşık makinesi, yüksek kaliteli bir bulaşık yıkama deneyimi sunan üstün özellikleri ile öne çıkmaktadır. Peki Bosch Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Bosch Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 25 Şubat 2023 fiyat listesi

 Bosch Bulaşık Makinesi özellikleri ve yapısı itibari ile evlerin ve hanımların vazgeçilmezi oluyor. Çalışma verimi Şubat ayı için fiyat araştırmasına neden oldu.  Peki Bosch Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? özellikleri ne? İşte detaylar..

Beko Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 17 Şubat 2023 fiyat listesi

Bulaşık makinesini yenilemek isteyenler için Beko Bulaşık Makinesi,hijyenmax özelliği,ayarlanabilir sepeti sahip olduğu 6 yıkama programı ile öne çıkıyor. Peki Beko BM 6047 Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor,özellikleri ne? İşte detaylar..

Arçelik K 3400 Telve Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?10 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik K 3400 Beyaz Telve Türk Kahve Makinesi Misafirlerinize yada ailenize unutamayacağı anlar mı yaşatmak istiyorsunuz? Arçelik ihtiyaçalrınıza cevap veriyor.  Peki Arçelik K 3400 Beyaz Telve Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Arçelik K-3190P Türk Kahve Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 09 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik K-3190P Telve Türk Kahve Makinesi  Yüksek performansıyla misafirlerinize lezzetli anlar yaşatacağınız kahve makinsei için fiyat araştırması yapanlar bu haber sizin için. Peki Arçelik K-3190P Telve Türk Kahve Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vestel BM 4202 Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 03 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel bulaşık makineleri ekonominin şu cep yaktığı dönemde uygun fiyata buzdolabı avantajları araştırılıyor.  Peki Vestel BM 4202 Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Regal Bm 210 2 Programlı Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 30 Ocak 2023 fiyat liste

 Avantajlı Fiyatları ile Regal bulaşık makineleri evlerinizin olmazsa olmazıdır.  Peki Regal Bm 210 2 Programlı Bulaşık Makinesi en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Grundig GDF 6503 S bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 30 Ocak 2023 fiyat listesi

Grundig, Türk halkı nezdinde kadim bir geçmişe sahip. Büyklerimizin evinde de gördüğümüz markanın bulaşıl makinesi için fiyat araştırması yapanlar haberimizi inceleyebilir. Peki Grundig GDF 6503 S bulaşık makinesi en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Sinpaş Kızılbük satılık fiyat Ekim 2022! 

Sinpaş Kızılbük devremülk projesi merakla araştırılıyor. Sinpaş Kızılbük, Marmaris'te yükseliyor. Peki Sinpaş Kızılbük satılık fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Kızılbük satılık fiyat Ekim 2022! 

Bizim Evler Güzelce satılık daire fiyatları Eylül 2022! 

Büyükçekmece'de 92 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Bizim Evler Güzelce projesinde yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Bizim Evler Güzelce satılık daireler ne kadar? İşte Bizim Evler Güzelce satılık daireler...

Konutta rekor üstüne rekor! Satılık ev fiyatları yüzde 172, kiralar yüzde 152 arttı! İstanbul yine zirvede!

Satılık ve kiralık ev fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksacom tarafından Türkiye'deki konut fiyat artışları ve konut fiyatları değerlendirildi. Bu kapsamda satılık ev fiyatlarının yüzde 172, kiraların yüzde 152 arttığı belirlendi...

satılık adalar ne kadar Haberi

satılık adalar ne kadar

İrlanda’da yaşayan işadamı Nadim Sadek de yıllardır sahibi olduğu adayı satışa çıkardı.  Mısırlı işadamı Nedim Sadık'ın İrlanda'da 10 yıl önce satın aldıktan sonra bir servet daha harcayarak ütopik  bir cennet adaya dönüştürdüğü Inish Turk Beg adası şimdi 2.85 milyon pounda satılık. Sadek, 10 yıl önce adayı satın aldıktan sonra ev, helikopter pisti ve bir liman yaptırdı. 65 hektarlık bir alana sahip adadan şehre ulaşım ise tekneyle 5 dakika sürüyor. Elektriğin denizin altından geçen kablolarla sağlandığı adada sinema, spor salonu ve ısıtmalı kapalı yüzme havuzu bulunuyor. İki katlı evde 6 yatakodası, 3 tuvalet, bir gözlem odası, sauna ve bir toplantı odası bulunuyor. Sadek adayı 2 milyon euroya satın almıştı. Adada viski de üretiliyor. Üretilen 2.888 şişe İrlanda malt viskisi bu...