29 / 03 / 2024

satılık arsa bedelleri

satılık arsa bedelleri

Manavgat 1.İcra Dairesi, Antalya Manavgat İlçesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Açık artırma usulüyle ihale edilecek olan arsanın satış bedeli 5 milyon 221 bin TL olarak belirlendi.

Antalya'da 10.8 milyon TL'ye satılık 21 arsa!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 16 Mayıs Pazartesi günü başlayacak ihale sürecinde ilçelerde 21 taşınmazı açık ihale usulü satışa çıkartacak. Satıştan, en az 10 milyon 804 bin 500 TL gelir hedefleniyor.

Ankara Sincan'da 16.4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara İli Sincan İlçesi'nde yer alan 2 arsayı satışa çıkardı. 25 Mayıs'ta ihale edilecek gayrimenkullerin satış bedeli 16 milyon 424 bin TL olarak belirlendi.

Uşak'ta 3.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Uşak Belediyesi, Uşak Merkez'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkan arsanın ihale bedeli 3 milyon 880 bin TL olarak belirlendi.

Antalya'da 4.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Manavgat ve Serik İlçesi'nde yer alan 2 arsayı satışa çıkardı. İhale edilecek gayrimenkullerin satış bedeli 4 milyon 577 bin 500 TL olarak belirlendi.

Beşiktaş'ta icradan 6.5 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul 10. İcra Dairesi İstanbul İli Beşiktaş İlçesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkan gayrimenkulün bedeli 6 milyon 574 bin TL olarak belirlendi.

Kadıköy'de icradan 6 milyon TL'ye satılık bina!

İstanbul Anadolu 7. İcra Dairesi, İstanbul İli Kadıköy İlçesi'nde yer alan binayı satışa çıkardı. Söz konusu satışa çıkan arsanın toplam bedeli 6 milyon TL olarak belirlendi.

Rize'de icradan 3.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Rize İcra Dairesi, Rize İyidere İlçesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış bedeli 3 milyon 730 bin TL'ye satışa çıkarıldı.

Bağcılar'da icradan 5.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Bakırköy Sulh Mahkemesi, İstanbul İli Bağcılar İlçesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın satış beledi 5 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Kırklareli Babaeski'de 3.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Babaeski Belediye Başkanlığı, Kırklareli İli, Babaeski İlçesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

Bitlis Beşminare'de 2.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Bitlis Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bitlis İli Beşminare İlçesi'nde yer alan taşınmazı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 2 milyon 161 bin TL olarak belirlendi.

İzmir Menderes'te 2.9 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Menderes Belediye Başkanlığı İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, İzmir İli Menderes İlçesi'nde yer alan arsa ve muhdesat satışa çıkaracaktır. Söz konusu taşınmazın satış bedeli 2 milyon 919 bin TL olarak belirlendi.

Mersin'de 3.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Mersin 2. Sulh Mahkemesi, Mersin İli Yenişehir İlçesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın satış bedeli 3 milyon 528 bin TL olarak belirlendi.

Kırşehir Körpınar'da 67 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Kırşehir Sulh Mahkemesi, Kırşehir Körpınar'da yer alan 5 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 67 milyon 75 bin TL olarak belirlendi.

Çeşme'de icradan 20.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Çeşme Sulh Mahkemesi, İzmir Çeşme'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 20 milyon 463 bin TL olarak belirlendi.

9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! O iki il için tarih verildi!

Niğde Ulukışla ve Kütahya Emet'te 34 adet arsa 9 bin 812 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

En çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom'un açıkladığı verilere göre, En çok satılık konut ve arsa aranan iller belli oldu. Peki en çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

İFM'de 121.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Anadolu 20. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul îli, Ümraniye İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 3328 Ada, 7 Parselde yer alan 6 bin 741 metrekare  yüzölçümlü arsa vasıflı taşınmazı 121 milyon 250 bin TL'ye icradan satıyor...

Tekirdağ Ergene'de 6.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa ve fabrika binası!

Çorlu 4. İcra Dairesi Müdürlüğü, Tekirdağ İli, Ergene İlçesi, Marmaracık Mahallesi, Çorlu Suyu Kumluca mevkii, 892 ada, 1 parselde kayıtlı 4 bin 32 metrekarelik arsa ve fabrika binasını 6 milyon 623 bin 877 TL'ye icradan satılıyor...

Ordu Büyükşehir'den 10.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu İlçesi Şahincili (Karşıyaka) Mahallesi'nde yer alan arsa ihale ile satılıyor. İhale 25 Temmuz'da gerçekleşecek..

Antalya Manavgat'ta 18 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya İli Manavgat İlçesi Çolaklı Köyü'nde yer alan turizm tesis alanı imarlı arsa ihale ile satılıyor. İhale 16 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Elazığ Merkez'de 16 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Elazığ Merkez'e bağlı Şahinkaya Köyü'ndeki arsa ihale ile satılıyor. İhale 23 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Çorum Belediyesi'nden 9 milyon TL'ye satılık arsa!

Çorum Belediyesi, Gülabibey Mahallesi'ndeki arsa ihale ile satılıyor. Arsa için ihale 18 Mayıs'ta yapılacak..

Küçükçekmece'de 20 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından Halkalı Merkez'deki arsa ihale ile 20 milyon TL'ye satılıyor..

Sivas Kılavuz Mahallesi'nde 8 milyon TL'ye satılık arsa!

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından Kılavuz Mahallesi'ndeki arsa satılıyor. Arsa için ihale 13 Şubat'ta gerçekleşecek..

Elazığ Hankendi Köyü'nde 3.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Elazığ Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından, Elazığ Merkez Hankendi Köyü'ndeki arsa ihale ile satılıyor. İhale 26 Aralık'ta gerçekleşecek..

satılık arsa bedelleri Haberi

satılık arsa bedelleri

T.C. MANAVGAT 1. İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI



Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :


TAŞINMAZIN Özellikleri : Antalya İl, Manavgat İlçe, 520 Ada No, 92 Parsel No, TAŞAĞIL Mahalle/Mevkiinde kain taşınmaz Taşağıl mahallesinin Bekirler mevkiindedir. Mahalle yerleşim alanına 330 metre uzaklıktadır. Antalya-Mersin devlet karayolunun kuzey kenarında ve bu yola yaklaşık 65.00 metre cephelidir. Manavgat merkezi, Şelale ve Side Antik kentine 20 km ve  Antalya hava alanına 37 km mesafededir. Münferiden bu  taşınmaz için mevzi imar planı yapılmış  güneyinden ve batısından plâna uygun olarak yol terki yapılmıştır. Karayolu kenarında akaryakıt istasyonu, yol üstü lokantaları, bazı konut vs bulunmakta ise de taşınmazın geniş çevresinde yapılaşma olmamıştır. Çevredeki araziler tamamen zirai amaçla kullanılmaktadır. Taşınmaz zemini düzgün olup genel...