26 / 04 / 2024

satılık fındık bahçesi trabzon

satılık fındık bahçesi trabzon

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Trabzon'un Araklı ve Yomra İlçeleri'nde bulunan 8 çalılık ve 2 fındık bahçesinin satışı için ihale açtı. Söz konusu ihaleler, 8 -15 Nisan 2008 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

Fındık bahçesi almak isteyenlere müjde! Trabzon’da fındık bahçesi satılacak!

Trabzon ili Arsin ilçesinde fındık bahçesi satılacak. Açık artırma usulüyle satılacak arsa için geçici teminat ve muhammen bedelleri belli oldu.

O ilde 5 adet fındık bahçesi ve 1 arazi 8 taksitle satışa sunuldu! Son dakika Eylül fırsatı! 

Ordu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Ordu ili, Altınordu ilçesinde yer alan 5 adet fındık bahçesi ile 1 araziyi KDV'den ve emlak vergisinden muaf, 8 taksitle satıyor. Peki Ordu'da yer alan fındık bahçeleri ile arazilerin fiyatları ne kadar? 

Altınordu Belediyesi arsa ve fındık bahçesi satıyor!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Altınordu İlçesi Şahincili (Şirinevler) Mahallesinde yer alan arsa ve fındık bahçesi için satış ihalesi düzenliyor.

Belediyeden son dakika fırsatı! Fındık bahçesi satıyor!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da yer alan iki adet fındık bahçesi için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 23 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Arapların Ordu'da fındık bahçesi alımı 100 dönüme ulaştı!

Araplar, Karadeniz’de yatırım amaçlı deniz manzaralı evlere ek olarak fındık bahçesi ve arsa da satın alıyorlar. İnşaat sektörünün hareketlendiği Ordu'da, Araplar şu ana kadar yaklaşık 100 dönüm fındık bahçesi yatırımı yaptı...

Araplar Türkiye'den yatırım amaçlı fındık bahçesi alıyor!

Araplar turistler, ziyaret ettikleri illerde konut, arsa ve gayrimenkul alımlarına devam ediyor. Araplar, son birkaç yılda Ordu'da 115 konut ve 80 dönüm fındık bahçesi satın aldı. 

Araplar Karadeniz'de konut ve fındık bahçesi alıyor!

Karadeniz Bölgesi, Ortadoğulu yatırımcıların ilgi odağı haline geldi. Bölgeye gelen Arap turistler konut ve fındık bahçesi alıyor.

Sakarya'da 6.1 milyon TL'ye icradan satılık fındık bahçesi!

Sakarya İli, Sapanca İlçesi, Akçay Mahallesi'nde yer alan fındık bahçesi vasıflı gayrimenkul 6 milyon 197 bin 829 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Karadeniz'de fındık bahçesi ilk kez Araplara satıldı!

Karadeniz'i son zamanlarda çok sık ziyaret eden Arap turistler, Ordu'da gayrimenkul alımını sürdürürken ilk kez fındık bahçesi satışı yapıldı...

Bebek'te 3.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Bebek Mahallesi'nde yer alan icradan satılık bahçeli kargir apartman 3 milyon 200 bin TL bedel ile satışa sunuldu. 

Semt Bahçekent Sur Yapı satılık daire fiyatları!

Semt Bahçekent Sur Yapı satılık daire fiyatları 248 bin TL'den başlıyor. Projede 84 ay sıfır faizi avantajı sunuluyor...

Konut satışlarını fındık mı düşürdü?

Fındık fiyatlarından en çok etkilenen sektörlerin başında inşaat yer alıyor. Birçok emlak ve gayrimenkul danışmanı fındık fiyatlarına bağlı olarak fındık üretiminin yoğun olduğu illerde satışların düştüğünü belirtiyor.

satılık fındık bahçesi trabzon Haberi

satılık fındık bahçesi trabzon

1. Trabzon Araklı'ya bağlı Erenler Merkez Mahallesi'nde 11 bin 997 metrekare çalılık satışa çıkarıldı. 15 Nisan 2008 saat 10.00'da yapılacak olan ihalenin tahmini bedeli 72 bin YTL, çalılığın geçici teminatı ise 7 bin 200 YTL olacak.

 

2. Trabzon Araklı'ya bağlı Erenler Merkez Mahallesi'nde 7 bin 778 metrekare çalılığın satışı yapılacak. 15 Nisan 2008 saat 10.30'da yapılacak olan ihalenin tahmini bedeli 47  bin YTL olarak belirlendi. Satın almayı isteyenlerden 4 bin 700 YTL geçici teminat bedeli alınacak.