24 / 04 / 2024

satılık satış mağazası

satılık satış mağazası

İzmir İflas Müdürlüğü Buca'da satış mağazası ve depoyu 4 milyon 315 bin TL'ye satışa çıkardı. Satış mağazası ve deponun toplam alanı 3 bin 724 metrekare.

Facebook'ta verdiği satılık zeytinyağı ilanı yüzünden 5 milyon liralık arsa ve arabasını kaybetti

Almanya’da 45 yıl boyunca gurbetçilik yapan bir vatandaş Facebook’ta verdiği ‘satılık zeytinyağı’ ilanı yüzünden tüm servetini kaybetti. Akıl almaz olayda mağdur olan vatandaş 4,5 milyon lira değerindeki arazisini 5 kuruş para almadan dolandırıcılara devretti.

Satılık ve kiralık konutlar ateş pahası oldu! Mağduriyetler çözülecek mi?

Konut sektöründe fiyatlar gündemden düşmüyor. Satılık ve kiralık konutlar ateş pahası oldu. Kiracılar da mülk sahipleri de bazı mağduriyetler yaşıyor. Peki bu mağduriyetler çözülecek mi? İşte ayrıntılar...

Bursa'da kiralık ve satılık ev fiyatları rekora koşuyor!

Kiralık ve satılık evlerdeki fahiş fiyatlar sebebiyle Bursa’nın yeni bir gecekondulaşma tehdidiyle karşılaştığına dikkat çeken BEMO Başkanı Erdal Çelebi, “Bu tehlikeyi birlikte görüp, kontrol etmemiz lazım. Vatandaşa yaşanabilir alanların düşük maliyetlerle teslim edilmesi gerekiyor” diye konuştu.

LG, Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazasını Antalya Muratpaşa'da hizmete açtı!

Teknoloji Lideri LG, 2021'i yeni bir yatırımla karşılayarak Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazası olan Antalya Dapa LG Brand Shop’u, Antalya Muratpaşa’da açtı...

Starbucks İnegöl'deki ilk mağazasını İnegöl AVM'de açtı!

Sadece kahveyi değil, onu tamamlayacak deneyimi de en iyi şekilde sağlayan, dünyanın sayılı kahve zincirlerinden olan Starbucks, İnegöl’deki ilk mağazasını açtı.

Nike en büyük mağazasını ANKAmall AVM'de açtı!

ECE Türkiye tarafından yönetilen ve dünyanın en seçkin markalarıyla birlikte 330’u aşkın mağazasıyla alışveriş tutkunlarının uğrak noktası olan ANKAmall, bu kez de Türkiye’nin en büyük Nike mağazasına ev sahipliği yapıyor.

Şişli'de 7.8 milyon TL'ye satılık 3 mağaza!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Şişli İlçesi, İnönü Mahallesi'nde bulunan 3 asma katlı mağazası satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 7 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Al Sary Turizm Gayrimenkul Emlak Mağazacılık Danışma Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Sary Turizm Gayrimenkul Emlak Mağazacılık Danışma Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt’ta Abdullah Alsarı tarafından kuruldu. 

Migros 1 ayda 47 satış mağazası açtı!

Migros, Haziran ayında toplam 47 satış mağazası açtı. Şirket, 29 Migros, 17 Migros Jet ve 1 5M formatında satış mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

Ankara Büyükşehir'den 61.2 milyon TL'ye satılık 43 ofis ve mağaza!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya'ya bağlı Kızılırmak- Karakusunlar'da yer alan toplam 43 ofis ve mağazayı ihale ile satıyor. İhale 18 Haziran'da gerçekleşecek...

Cezaevi satış mağazası yakında Ankara'da açılacak!

Adalet Bakanlığı İş Yurtları Kurumu Satış Mağazası, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde de açılacak. Satış mağazasında gıdadan tekstile, hediyelik eşyadan temizlik ürünlerine kadar yüzlerce ürün satılıyor. 

Piazza Rönesans Evleri satılık!

Toplam 230 daire, 220 ofis, 160 mağaza ve 27 restorandan oluşan Piazza Rönesans Evleri satılık daire fiyatları 543 bin TL'den başlıyor.

Uplife Kadıköy satılık!

Toplam 650 konut ve 25 mağazadan meydana gelen Uplife Kadıköy satılık daire fiyatları 525 bin TL'den başlıyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 12 indirim sağlanıyor.

satılık satış mağazası Haberi

satılık satış mağazası

Buca'da bulunan satış mağazası ve depo İzmir İflas Müdürlüğü tarafından satışa çıkarıldı. Toplam alanı 3 bin 724 metrekare olan mağaza ve deponun bedeli ise 4 milyon 315 bin TL.


İhalesi, 27 Şubat 2015 günü saat 15.50 ile 16.00 arası İzmir Adliyesi D3 Blok zemin katta 9 nolu odada açık artırma suretiyle yapılacak.


İhale ilanı:


T.C. 

İZMİR İFLAS MÜDÜRLÜĞÜ 2014/17 İFLAS TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri: 


1 NO LU TAŞINMAZIN


Özellikleri : İzmir İl, Buca İlçe, 10068 Ada No, 16 Parsel No, İNÖNÜ MAHALLESİ, Mahalle/Mevkii, Taşınmaz üzerindeki ana yapı B.Arme prefabrik kolon ve kirişli, biriket duvarlı , çatısı demir konstrüksüyon üzeri oluklu saç kaplı olarak inşa edilmiştir. Satış mağazası ve depo tarzında inşa edilmiş olan yapının 4 bölüm...