23 / 04 / 2024

satilik sinema salonu

satilik sinema salonu

Kiptaş yap-işlet-devret modeli ile sinema salonlarını satışa çıkardı.

Kadıköy Belediyesi'nden büyük fırsat! Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları kiraya verilecek!

İstanbul İli Kadıköy Belediye Başkanlığı, Caddebostan Kültür Merkezi'nin 1. ve 2. katında yer alan 7 adet sinema salonu için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 24 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Caddebostan'da 48 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık sinema salonu!

Kadıköy Belediyesi, Caddebostan Kültür Merkezi'nde bulunan 8 adet sinema salonunu 48 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralıyor...

Sinemalar için uyarı: Kira uyuşmazlıkları yaşanabilir!

Kovid-19 pandemisinden en fazla etkilenen alanlarda biri de sinemalar oldu. Sinema Salonu Yatırımcıları Derneği (SİSAY) Genel Sekreteri Fevzi Genç, erken açılma gibi bir süreçte kiralık salonlarda kira uyuşmazlıklarının yaşanabileceğine dikkat çekti.

Yeni Zelanda'da dev kasaba 7,5 milyon dolara satılıyor!

Yeni Zelanda'da 2006 yılında yapımı tamamlanan Vahşi Batı kasabası 7,5 milyon dolara satılıyor. Kasabada bir tahta şerif ofisi, sinema salonu olarak ikiye katlanan bir adliye binası ve hatta lisanslı bir salon bulunuyor.

Aydın Koçarlı Belediyesi'nin eski sinema salonu yıkılıyor!

Aydın Koçarlı Belediyesi, atıl halde duran eski sinema salonu binasının yıkım çalışmalarına başladı. Yıkılan binanın yerine, vatandaşların vakit geçirebileceği oturma alanları ve çocuk parkları olan yeşil alan yapılacak.

Çayyolu Minasera Hastanesi’nin binası yeni sahibini bekliyor!

Sinema salonu ve kral dairesi ile dünyadaki tek hastane unvanlıyla, hastalarına beş yıldızlı otel konforu sunulan Çayyolu’ndaki Minasera Aldan Hastanesi şimdi yeni sahibini bekliyor.

İngiliz devi Suudi Arabistan’daki sinema salonu projesini durdurdu!

Dünyanın en büyük sinema zinciri olarak gösterilen İngiliz Vue, Suudi Arabistan’daki 30 sinema salonundan oluşan projesini durdurduğunu açıkladı.

Suudi Arabistan'da 3 yılda 30 sinema salonu inşa edilecek!

Suudi Arabistan Enformasyon Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Suudi Arabistan'da sinema salonları inşa edecek bir şirkete daha ruhsat verildi.

Menderes Türel’den Demreli'ye kültür merkezi sözü!

Demre’de öğrencilerle buluşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kendisinden sinema salonu isteyen Nazife adlı öğrenciye kültür merkezi sözü verdi.

Mesut Özil Londra'dan 46 milyon TL'ye ev aldı!

Türk kökenli Alman Futbolcu Mesut Özil, Londra'dan 3 katlı, 6 yatak odalı, sinema salonu da bulunan bir ev aldı. Kırmızı tuğlalı mimarisiyle dikkat çeken evin değeri 46 milyon TL.

Torbalı'ya sinema salonu müjdesi!

Torbalı Belediyesi, ilçe sakinlerini sinema keyfiyle buluşturmaya hazırlanıyor. Belediye Kültür Merkezi'ndeki sinema salonu yarın hizmete açılıyor.

Hendek Rasimpaşa Sinema Salonu yenileniyor!

2000 yılında hizmete giren ve 2001 yılında resmi açılışı yapılan Rasimpaşa Sinema Salonu, aradan geçen 16 yıldan sonra tadilat - restore çalışmalarıyla daha modern bir hale getiriliyor.

Balıkesir'de 23.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Balıkesir Gayrimenkul Yatırım ve Gıda Anonim Şirketi, dörder katlı iki kargir bina ve tek katlı sinema salonu ve iki katlı büro vasıflı gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam bedeli 23 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

satilik sinema salonu Haberi

satilik sinema salonu

Başakşehir Vadi Alışveriş Merkezi'nde bulunan sinema salonları yap- işler-devret modeli ile Kiptaş tarafından satışa çıkarıldı.İstekliler tekliflerini yazılı olarak en geç 28 Ekim 2008 tarihine kadar Kiptaş Tanıtım ve Pazarlama Müdürlüğü'ne vermeleri gerekir.


Bilgi için 0212 477 03 00 (dahili 110)