19 / 04 / 2024

satılık ucuz arsa

satılık ucuz arsa

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tokat ili, Yeşilyurt ilçesi Evrenpaşa Köyü'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen konut satış ihalesi 4 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Ziraat ve Vakıfbank'tan satılık ucuz konutlar...

Ziraat ve Vakıfbank, ekonomik konut fırsatları sunarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara yeni bir kapı aralıyor. Bankaların iş birliği ile yayımlanan satılık konutlar listesinde, 1.100.000 TL'ye 4+1 dubleks daire dikkat çekiyor. Ziraat Bankası ve Vakıfbank tarafından sunulan satılık daireler.

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

Ankara Büyükşehir'den satılık 24 arsa! 1 milyon TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait 24 adet arsa satılıyor. Satışı yapılacak arsaların fiyatları 1 milyon 27 bin TL'den başlıyor, 20 milyon 260 bin TL'ye kadar yükseliyor. 

En çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom'un açıkladığı verilere göre, En çok satılık konut ve arsa aranan iller belli oldu. Peki en çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Balıkesir Büyükşehir'den 27 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 2 ilçede yer alan 3 arsa ihale ile satılıyor. İhale 31 Ekim'de yapılacak..

Ankara Büyükşehir'den 13.7 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ ve Pursaklar İlçesi'nde yer alan konut imarlı 7 arsa ihale ile satılıyor. İhale 11 Ekim'de yapılacak..

Adana ASKİ'den 22.9 milyon TL'ye satılık 12 arsa!

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından Yüreğir Seyhan'daki 12 arsa ihale ile satılıyor...

Yalova Kadıköy'de satılık 3 arsa! 14,1 milyon TL'ye!

Yalova Kadıköy Belediyesi tarafından Kadıköy'de yer alan 3 arsa 14 milyon 183 bin TL'ye satılıyor. Söz konusu taşınmazların ihalesi 6 Haziran 2018'de yapılacak.

Ankara Büyükşehir'den 3.4 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ ve Mamak'taki 4 arsa ihale ile satılıyor. İhale 31 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Karabük'te 22.4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Karabük Belediyesi, Bayır Mahallesi'nde yer alan 2 arsa ihale ile satılıyor. İhale 31 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Muğla Büyükşehir'den 13.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Menteşe İlçesi'nde bulunan 2 arsa ihale ile satılıyor. İhale 24 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Afyonkarahisar'da 5.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Afyonkarahisar Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Demirçevre Köyü'nde yer alan 2 arsa ihale ile satılıyor..

Erzurum Büyükşehir'den 244.5 milyon TL'ye satılık 52 arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Palandöken İlçesi'ne bağlı 5 mahallede 52 arsa ihale ile satılıyor. İhale 15 Şubat'ta yapılacak..

satılık ucuz arsa Haberi

satılık ucuz arsa

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü yatırımcılar tarafından merakla beklenen Ağustos ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden hız kesmeden yayımlamayı sürdürüyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesindeki yeni satış ihaleleri arasında Tokat ili, Yeşilyurt ilçesindeki arsa da yer alıyor.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, söz konusu arsa Tokat ili, Yeşilyurt ilçesi Evrenpaşa Köyü'nde bulunuyor.

İhaleye çıkan arsanın taşınmaz numarası 60110100053 şeklinde belirtildi. Söz konusu arsanın yüz ölçümü 983 metrekare olarak belirlendi.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan ihale detaylarına göre, hazine hissesinin 983 metrekare olarak belirlendiği söz konusu arsanın toplam muhammen bedeli 98 bin 300  TL olarak belirlenirken, geçici teminat bedeli...