18 / 04 / 2024

Savranoğlu

Savranoğlu

Deri, inşaat, turizm, perakende ve tarım sektörlerinde faaliyet gösteren grup, lüks segmentteki ikinci oteli olan 118 odalı Best Western Premier Karşıyaka’yı hizmete açtı. İşte ayrıntılar...

Savranoğlu'ndan 47 milyon dolarlık AVM yatırımı!

Savranoğlu'ndan 47 milyon dolarlık AVM yatırımı GÜLİZ YİLDİZ ZEBEN Yaklaşık 100 yıllık ticari geçmişe sahip İzmirli bir şirketler grubu olan Savranoğlu, İzmir'e yeni bir yatırım daha kazandırmanın gururunu yaşıyor.

İzmir'de Best Western Premier Hotel hizmete sokulacak!

Savranoğlu Group, İzmir'de yatırımlarına devam ediyor. Group, Konak'taki Best Western Plus Hotel'in ardından İzmir'deki ikinci oteli Best Western Premier Hotel'i hizmete sokuyor.

Savranoğlu, Best Western Premier Karşıyaka'yı açtı!

Deri, inşaat, turizm, perakende ve tarım sektörlerinde faaliyet gösteren grup, lüks segmentteki ikinci oteli olan 118 odalı Best Western Premier Karşıyaka’yı hizmete açtı. İşte ayrıntılar...

Hasan Savranoğlu Mimarlar Haftası'nı değerlendirdi!

Mimar Hasan Savranoğlu TMMOB (Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği) İstanbul Büyükkent Şubesi Keşan Temsilcilik Başkanı Mimar Hasan Savranoğlu yaptığı açıklamada; mimarlar haftası nedeniyle, değerlendirmelerde bulundu.

Savranoğlu Group Karşıyaka'da otel inşa edecek!

İzmir'in en köklü firmaları arasında yer alan Savranoğlu Group Karşıyaka'da gerçekleştirdiği 120 odalı otel yatırımı Best Western Premier ile turizmde belirgin bir oyuncu haline gelmeyi hedefliyor.

Hasan Savranoğlu Keşan meydan projesini değerlendirdi!

TMMOB (Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği) İstanbul Büyükkent Şubesi Keşan Temsilcilik Başkanı Mimar Hasan Savranoğlu yaptığı açıklamada: Keşan Belediyesi tarafından yapılması düşünülen meydan projesiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

İzmir Park ilk ziyaretçilerini ağırladı!

Konak, Şirinyer, Karabağlar ve Hatay’ın birleşme noktasında Savranoğlu Group tarafından 60 milyon dolarlık yatırım ile kurulan İzmir Park renkli bir açılışla dün hizmete girdi.

İzmir Park AVM hizmete girdi!

İzmirli yatırımcı Savranoğlu Group tarafından 60 milyon dolara malolan ilk yerel alışveriş merkezi İzmir Park AVM kapılarını açtı. atandaşların büyük ilgi gösterdiği AVM 500 kişiye istihdam sağladı.

İlk yerel alışveriş merkezi İzmir Park AVM açıldı!

Savranoğlu Grup tarafından Eşrefpaşa Yağhaneler'de 60 milyon dolara mal olan İzmir Park AVM'nin açılış törenine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. İzmir'in ilk yerel AVM'si olan İzmir Park'ın açılışını Savranoğlu ailesinin temsilcileri yaptı.

İzmir Park AVM 500 kişiye istihdam sağlayacak!

İZMİRLİ yatırımcı Savranoğlu Group tarafından 60 milyon dolara mal olan ilk yerel alışveriş merkezi İzmir Park, kapılarını 23 Ocak'ta ziyaretçilerine açacak. AVM 500 kişilik istihdam sağlayacak..

İzmir Park AVM ne zaman açılacak?

İzmirli yatırımcı Savranoğlu Group tarafından 60 milyon dolarlık yatırım ile seçkin markaların bir araya getirildiği ilk yerel alışveriş merkezi İzmir Park, 23 Ocak'ta kapılarını açmaya hazırlanıyor.

İzmir Park AVM 23 Ocak'ta açılıyor!

İzmirli yatırımcı Savranoğlu Group tarafından 60 milyon dolarlık yatırım ile seçkin markaların bir araya getirildiği ilk yerel alışveriş merkezi İzmir Park, 23 Ocak'ta kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Savranoğlu Grup'un projesi İzmirpark AVM açılıyor!

Savranoğlu Grup, Eşrefpaşa Yağhaneler'de 60 milyon dolara tamamladığı İzmirpark AVM'yi 23 Ocak'ta açıyor. Toplamda 500 kişiye iş imkanı sağlayacak AVM, sahip olduğu enerji verimlili sistemleri ile LEED Sertifikası'nı almaya aday.

İzmir Park kapılarını açıyor!

İzmirli yatırımcı Savranoğlu Group tarafından 60 milyon dolara malolan ilk yerel alışveriş merkezi İzmir Park, kapılarını 23 Ocak'ta ziyaretçilerine açacak. AVM, 500 kişiye istihdam sağlayacak.

Savranoğlu Haberi

Savranoğlu

Deri, inşaat, turizm, perakende ve tarım sektörlerinde faaliyet gösteren grup, İzmir Karşıyaka’ya 118 odalı otel yaptı.


Beşana sektörle İzmir ekonomisinin önemli aktörlerinden Savranoğlu Grup, turizm alanında yeni bir yatırıma daha imza attı. Grup, Best Western Plus Hotel Konak’ın ardından lüks segmentteki ikinci oteli olan Best Western Premier Karşıyaka’yı hizmete açtı. İlçenin ilk business oteli bölgedeki boşluğu doldurmaya ve ilkelere imza atmaya talip. Savranoğlu Grup’tan Sesa Deri’nin ortakları Abdullah Sadık Savranoğlu ve Sefa Savranoğlu ile otelin genel müdürü Adil Çakır basın toplantısı düzenlendi.


HEM SANAYİ, HEM HİZMET


Deri sektörünün Savranoğlu ailesinin ana iş kolu olduğunu ifade eden 3’üncü kuşak temsilcisi Abdullah Sadık Savranoğlu, “Son 15 yıllık periyotta sanayici yıprandı. Hizmet sektöründe ise hızlı büyüme var. 1988’de turizmdeki ilk yatırımız olan Best Western Plus...