25 / 04 / 2024

Savunma Sanayi Müsteşarı İsmail Demir

Savunma Sanayi Müsteşarı İsmail Demir

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve Milletvekili adayları ve İl Başkanı Mustafa Kendirli ile yapılan görüşmeler sonrasında müsteşar Demir, yeni yatırım müjdeleri verdi.

Eski Hazine Müsteşarı anlattı! Ekonomi kaç yılda düzelir?

Eski Hazine Müsteşarı Mahfi Eğilmez, 2023 seçimlerine az bir süre kala Türkiye ekonomisine yönelik analizlerini ortaya koydu. İşte detaylar!

Eski Hazine Müsteşar Yardımcısı yazdı Türkiye’de toplam borç 13 trilyon TL

Türkiye’de toplam borcun yılın ilk üç ayında 1.5 trilyon lira daha arttığını belirten Eski Hazine Müsteşar Yardımcısı Hakan Özyıldız, borcun 13.3 trilyon liraya ulaştığını yazdı. Özyıldız, bununla birlikte hane halkının borçlarının da 1.1 trilyon liraya çıktığını belirtti.

El Müsteşar Grup Emlak İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Müsteşar Grup Emlak İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Meshaal A F A A ve Mustafa Açar ortaklığında kuruldu.

Nargin İnşaat Yapı Mühendislik Enerji Otomotiv Tekstil Turizm Ve Savunma Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Nargin İnşaat Yapı Mühendislik Enerji Otomotiv Tekstil Turizm Ve Savunma Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Güzel tarafından kuruldu. 

Sakarya Karasu'da savunma sanayi tesislerinin temeli atılmadı mı?

Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Ethem Sancak’ın yaptığı BMC’ye Sakarya Karasu’da savunma sanayi tesisi kurmak için tahsis edilen Hazine arazilerinin 473 bin 866 metrekare daha genişletildiği meydana çıktı...

Eski Müsteşar Yardımcısı Bünyamin Karaca intihar etti!

2002 ile 2007 yılları arasında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda müsteşar yardımcısı olarak görev yapan Bünyamin Karaca İzmit’teki evinde intihar etti...

Almüsteşar İnşaat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almüsteşar İnşaat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamad Alowıs tarafından kuruldu.

Bu bina Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarını isyan ettirdi!

İstanbul’da uluslararası kuruluştan yeşil belgesi olan bir binaya yapılan incelemeyle ilgili konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk çıkan sonuçlara isyan etti.

BMC, Sakarya-Karasu'da savunma sanayi kenti inşa edecek!

BMC Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, Bakanlar Kurulu'nun BMC'ye savunma sanayi kenti inşa etmek üzere Sakarya-Karasu'da 2 bin 500 dönüm arazi tahsis ettiğini belirtti.

Asm Altyapı Sanayi Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Asm Altyapı Sanayi Mühendislik Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün İsmail İşeri imzasıyla kuruldu.

Deka Savunma Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Deka Savunma Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün İbrahim Katırcı imzasıyla kuruldu

Mücahit Demirtaş, İller Bankası Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mücahit Demirtaş, İller Bankası (İLBANK) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine getirildi.

Ortadoğu Enerji Petrol Mühendislik İnşaat Savunma Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ortadoğu Enerji Petrol Mühendislik İnşaat Savunma Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Muhittin Yöntem Şube Müdürlüğü'nde 10 milyon 250 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Maltepe'de açıldı.

Savunma Sanayi Müsteşarı İsmail Demir Haberi

Savunma Sanayi Müsteşarı İsmail Demir

Savunma Sanayi Müsteşarı Prof. Dr. İsmail Demir, Kırşehir’de yaptığı incelemelerin ardından yeni yatırımların müjdesini verdi.

Yapılan ziyaretlerden sonra Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve Milletvekili adayları ve İl Başkanı Mustafa Kendirli ile yapılan görüşmeler sonrasında müsteşar Demir, yeni yatırım müjdeleri verdi.

Savunma Sanayi Müsteşarı Demir, Kırşehir’e bin kişilik Astsubay Meslek Yüksekokulunun kurulması için çalışma başlatacaklarını açıkladı. Müsteşar Demir’den destek isteyen Kırşehir heyeti, Petlas Lastik A.Ş.,’ye 75 milyonluk yeni yatırımın yapılacağını ifade etti. Yapılan inceleme ve istişareler sonrasında Cacabey Uzay Palnetaryumu’nun açılması girişimlerinin başlatıldığı, Kırşehir’de Petlas Lastik A.Ş.,’de bin kişilik yeni istihdam alanının açılacağı, müjdesi de...