20 / 04 / 2024

saya grup ar ge harcamaları

saya grup ar ge harcamaları

Saya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdulrezzak Sancak, 2020'ye kadar Ar-Ge harcamalarını yılda 100 milyon liraya yükseltip cirolarını 2 milyar liraya ulaştırmayı hedeflediklerini söyledi.

Ali Mahir Başarır'dan emekli zammı tepkisi: 10 bin TL'ye kiralık ev var mı? 

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarına yapılan ek zammı açıkladı. CHP Grup Başkan Vekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, "10 bin TL'ye kiralık ev var mı?" diyerek, en düşük emekli maaşının 10 bin TL olmasına tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

Gnc Grup Bina Tesis Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gnc Grup Bina Tesis Yönetimi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Arıcı tarafından kuruldu.

Kuzu Grup GYO'nun halka arzına 5.6 kat talep geldi! 29 Ağustos'ta borsada işlem görmeye başlayacak!

Kuzu Grup GYO’nun halka arzı başarıyla gerçekleştirildi ve 5.6 kat talep geldiği açıklandı. İşte ayrıntılar...

Ar Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ar Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Aslan, Ali Yıldız ve Barış Arslan ortaklığında kuruldu.

Baryap Grup İnşaat Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Baryap Grup İnşaat Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Önder Yaşar tarafından kuruldu.

Vema Grup İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vema Grup İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Arıca ve Veysi Çimen ortaklığında kuruldu.

Vema Grup İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vema Grup İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Arıca ve Veysi Çimen ortaklığında kuruldu.

Aslanbey Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslanbey Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Nejat Açar tarafından kuruldu.

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Oktay Kaynarca’dan Besa Grup The BO Viera’ya tam not!

Başarılı oyuncu Oktay Kaynarca, Besa Grup’un Bodrum’da inşa ettiği The BO Viera’ya tam not verdi...

Amiral Grup Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amiral Grup Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Samer Haj Ibrahım ve Yasın Arısheh ortaklığında kuruldu.

Vuslat Grup Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vuslat Grup Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur İbicek ve Serkan Taşar ortaklığında kuruldu.

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

saya grup ar ge harcamaları Haberi

saya grup ar ge harcamaları

Saya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdulrezzak Sancak, 2020'ye kadar Ar-Ge harcamalarını yılda 100 milyon liraya yükseltip cirolarını 2 milyar liraya ulaştırmayı hedeflediklerini söyledi.


İnşaat, ilaç, elektrik motorları ve kalıp sanayiinde faaliyet gösteren markalara sahip olan Saya Grup, araştırma geliştirme (Ar-Ge) faaliyetlerine ağırlık vererek büyümeyi amaçlıyor. Saya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdulrezzak Sancak, 2020 yılma gelindiğinde, yılda 100 milyon lirayı Ar-Ge'ye ayırmayı hedeflediklerini söyledi. Ar-Ge'ye büyük önem verdiklerini aktaran Abdulrezzak Sancak, "İştiraklerimizden Volt Elektrik Motorları ve Pharmactive İlaç, Ar-Ge yoğun şirketler. Bu yüzden Ar-Ge yatırımları bizim olmazsa 2. etap için çalışıyoruz Sancak, Çerkezköy'de kurulu ilaç fabrikasına 2. etap tesis yatırımı için çalışmaların sürdüğünü kaydetti. 

olmazlarımızdan" dedi. 


'ORTAKLIĞA AÇIĞIZ' 

Saya Grup'un 2014 yılını 2013'e göre yüzde 27 büyüyerek 400 milyon TL ciro ile kapattığını kaydeden...