28 / 03 / 2024

Saydeskent Konutları nerede

Saydeskent Konutları nerede

SAYDES Genel Merkezinden yapılan açıklamada; SAYDES olarak 2 yıldır çalışmalarına aralıksız devam ettiğimiz Saydeskent Konut Projesi artık hayat buldu.

Şehrideniz Projesi satışta! Şehrideniz konutları nerede?

Demkay Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen projede satışlar devam ediyor. 1+1'den 5+1'e kadar değişen konut seçenekleri bulunan Şehri Deniz’de daire büyüklüğü 58-177 metrekare arasında değişiyor. Peki, Şehrideniz projesinde kaç konut var? Şehrideniz konutları nerede?

Alya Konutları Merkezefendi'de ön lansman fırsatı! Alya Konutları nerede?

Alya Konutları Merkezefendi'de ön lansman fırsatı devam ediyor. Peki 467 adet konut ve 15 adet dükkanın yer aldığı Alya Konutları nerede?

Kayaşehir Avrasya Konutları nerede?

Kayaşehir Avrasya Konutları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Kayaşehir Avrasya Konutları nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Atabek Konutları nerede?

Atabek Konutları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Atabek Konutları nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Kartepe Sağlıkkent Konutları nerede? 

Kartepe Sağlıkkent nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Kartepe Sağlıkkent nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Başakşehir Avrasya Konutları nerede?

Başakşehir Avrasya Konutları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 453 adet konut yer alıyor.

Sofulu İlimtepe Konutları nerede? Güncel fiyat!

Sofulu İlimtepe Konutları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Nef Çekmeköy Konutları nerede? İşte lokasyon!

İstanbul Anadolu yakası Çekmeköy'de yükselen NEF Ormantepe projesinde konut teslimlerinin 2020 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Projede daire fiyatları 330 bin TL'den başlıyor..

Kiptaş Loca Mahal Konutları nerede?

Loca Mahal Evleri'nde 2+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. Ön taleplerin toplandığı proje Kiptaş imzasıyla hayata geçiriliyor...

Atabek Konutları nerede?

Sekiz blok olarak tasarlanan Atabek Konutları Can İthalat İhracat ve Pazarlama A.Ş. tarafından hayata geçiriliyor. Peki Atabek Konutları nerede?

Esenler Ömür İstanbul Konutları nerede?

Ömür İstanbul Konutları İstanbul Esenler'de hayata geçirildi. Esenler Belediyesi, Eskon İnşaat ve Efitaş İnşaat imzası taşıyan projede 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri bulunuyor...

TEM Avrasya Konutları nerede?

TEM Avrasya Konutları 612 konut, 3 dükkan, spor salonu, lise ve camiden meydana geliyor. TEM Avrasya Konutları'nda ön talepler toplanıyor. Peki TEM Avrasya Konutları nerede?

Barbaros Üsküdar Konutları nerede?

Ön talep toplanan Barbaros Üsküdar Konutları Yeşil GYO imzasıyla hayata geçiriliyor. Barbaros Üsküdar Konutları 4 katlı 6 blok şeklinde inşa ediliyor. Peki Barbaros Üsküdar Konutları nerede?

Saydeskent Konutları nerede Haberi

Saydeskent Konutları nerede

SAYDES Genel Merkezinden yapılan açıklamada; SAYDES olarak 2 yıldır çalışmalarına aralıksız devam ettiğimiz Saydeskent Projesi artık hayat buldu.


Geçtiğimiz ay onayını aldığımız kooperatif sözleşmemiz ile tüm tanıtım ve materyallerini hazırladığımız Saydeskent projesi görücüye çıktı. İlk gününde yaklaşık 650 kisi ile iletişime geçilmiş olup SAYDES Genel Merkezi ve Saydeskent Kooperatifi tanıtım ofisi telefonları kilitlenmiştir.


Değerli üyelerimiz ve üyelerimizin referans olduğu katılımcılar ile gerçekleştirilen görüşmelerde ilgi ve alakadan anladığımız; gerçekten konut ihtiyacımızın ne denli önemli ve büyük olduğudur.


Sadece 330 üyemizin Saydeskent konut projesinden faydalanabileceği bu ilk etap çalışma heyecan verici. Aynı heyecanı siz değerli üyelerimizde görmek mutluluğumuzu arttırıyor.


Yıllardır Saydes'e inanıp güvenerek yoluna devam eden sevgili üyelerimiz bir taraftan haklı mutluluk yaşarken, buhranlı dönemlerde sabır gösteremeyip istifa eden eski üyelerimizin bu atılım döneminde aramızda...