17 / 04 / 2024

Saydeskent Konutları satış ofisi

Saydeskent Konutları satış ofisi

SAYDES Genel Merkezinden yapılan açıklamada; SAYDES olarak 2 yıldır çalışmalarına aralıksız devam ettiğimiz Saydeskent Konut Projesi artık hayat buldu.

İlimtepe Konutları satış fiyatları!

İlimtepe Konutları satış fiyatları dairelerin kat ve büyüklüklerine göre değişiyor. 6 bloktan meydana gelen proje Yeni Adana İmar A.Ş ile Adana Büyükşehir Belediyesi imzası taşıyor.

Nata İncek Konutları satılık!

Nata İncek Konutları satılık dairelerin fiyatları 950 bin liradan başlıyor. 175 konutun yer aldığı Nata İncek Konutları Ankara'da daireler Haziran 2016 tarihinde teslim ediliyor...

Sakız Ağacı Konutları satılık!

41 adet konuttan meydana gelen Sakız Ağacı Konutları satılık daire tipleri, 1+1, 2+1, 2+1 dubleks, 3+1, 4+1 olarak tasarlandı.

Sarıçam İlimtepe Konutları satılık!

İlk etabında 156 adet dairenin yer aldığı proje 10 bin 706 metrekare arsa alanına yayılıyor. Sarıçam İlimtepe Konutları satılık fiyatlar daire tiplerine bağlı olarak değişiyor.

Adana İlimtepe Konutları satış ofisi!

Adana İlimtepe Konutları satış ofisi telefon numarası 444 13 07 olarak belirlendi. Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje 10 bin 706 metrekare arsa alanında inşa ediliyor.

İlimtepe Konutları satılık!

Toplam 10 bin 706 metrekare arsa alanına yayılan proje yaklaşık 3 bin adet daire bulunacak. İlimtepe Konutları satılık daireler için 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Soyak Konforia Konutları satılık!

Soyak Konforia Konutları satılık daire fiyatları 178 bin TL ile 709 bin 500 TL arasında değişiyor. Soyak Konforia Konutları projesi Eylül 2017 yılında teslim ediliyor...

Trabzon N Tepe Konutları satılık!

Trabzon N Tepe Konutları satılık daireleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Trabzon N Tepe projesinde toplam 116 daire bulunuyor.

Bizimtepe Aydos Konutları satış fiyatları!

Bizimtepe Aydos Konutları satış fiyatları 310 bin liradan başlıyor. Sancaktepe'de yükselen Bizimtepe Aydos Konutları projesinde yüzde 15'e varan indirimlerle dört farklı ödeme seçeneği sunuluyor...

Kartal DKY Sahil Konutları satılık!

Kentsel dönüşüm projesi olarak yükselen proje toplam 140 adet daire yer alıyor. Kartal DKY Sahil Konutları satılık daireler için ön talep süreci devam ediyor.

Göztepe Yonca Konutları satış ofisi!

İstanbul İl'i Anadolu Yakası Göztepe'de bulunan proje 9 kat şeklinde yükseliyor. Göztepe Yonca Konutları satış ofisi telefon numarası 0 216 358 12 12 olarak belirlendi.

Tahincioğlu Başakşehir Nidapark Konutları satılık!

Tahincioğlu Başakşehir Nidapark Konutları satılık konutların fiyatları 522 bin liradan başlayarak değişiyor. Başakşehir Nidapark Konutları projesinde 348 adet daire ve 48 dükkan yer alıyor...

Kayaşehir Avrupa Konutları satış ofisi!

Toplam 620 bağımsız ünitenin yer aldığı proje toplam 140 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek. Kayaşehir Avrupa Konutları satış ofisi telefon numarası 444 38 25 olarak belirlendi.

Saydeskent Konutları satış ofisi Haberi

Saydeskent Konutları satış ofisi

SAYDES Genel Merkezinden yapılan açıklamada; SAYDES olarak 2 yıldır çalışmalarına aralıksız devam ettiğimiz Saydeskent Projesi artık hayat buldu.


Geçtiğimiz ay onayını aldığımız kooperatif sözleşmemiz ile tüm tanıtım ve materyallerini hazırladığımız Saydeskent projesi görücüye çıktı. İlk gününde yaklaşık 650 kisi ile iletişime geçilmiş olup SAYDES Genel Merkezi ve Saydeskent Kooperatifi tanıtım ofisi telefonları kilitlenmiştir.


Değerli üyelerimiz ve üyelerimizin referans olduğu katılımcılar ile gerçekleştirilen görüşmelerde ilgi ve alakadan anladığımız; gerçekten konut ihtiyacımızın ne denli önemli ve büyük olduğudur.


Sadece 330 üyemizin Saydeskent konut projesinden faydalanabileceği bu ilk etap çalışma heyecan verici. Aynı heyecanı siz değerli üyelerimizde görmek mutluluğumuzu arttırıyor.


Yıllardır Saydes'e inanıp güvenerek yoluna devam eden sevgili üyelerimiz bir taraftan haklı mutluluk yaşarken, buhranlı dönemlerde sabır gösteremeyip istifa eden eski üyelerimizin bu atılım döneminde aramızda...