29 / 03 / 2024

Saydeskent Konutları satışları

Saydeskent Konutları satışları

SAYDES Genel Merkezinden yapılan açıklamada; SAYDES olarak 2 yıldır çalışmalarına aralıksız devam ettiğimiz Saydeskent Konut Projesi artık hayat buldu.

Komşupark Mudanya konutlarında yaşam başladı! Deniz manzaralı projede satışlar devam ediyor!

Komşupark Mudanya konutlarına yaşam başladı. FSM Yapı tarafından inşa edilen Komşupark Mudanya konut projesinde satışlar devam ediyor. İşte projeye ilişkin merak edilenler...

Nevsa Konakları'nda satışlar sınırlı sayıdaki konutlar için devam ediyor!

Nevsa inşaat tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen ve bölgenin yeni yaşam merkezi olan Nevsa Konakları'nda sınırlı sayıda konutlar için satışlar devam ediyor..

Başkent Emlak Konutları'nda 2. etap satışları başladı!

"Başkent'in yeni başkenti" sloganıyla basına tanıtılan Başkent Emlak Konutları'nda 2. etap satışları başladı. Bin 500 TL taksitlerle daire sahibi olunabilen Başkent Emlak Konutları'nda teslimler 2020 yılı Ocak ayında gerçekleşecek.

Norm İstanbul Konutları'nda satışlar başladı!

MSY Yapı'nın yeni projesi Norm İstanbul Konutları'nda satışlar başladı. Norm İstanbul Konutları projesinde fiyatlar 229 bin TL'den başlıyor...

Gebze Emlak Konutları 3. Etap'ta satışlar başladı!

Emlak Konut GYO imzası taşıyan Gebze Emlak Konutları'nda 1. ve 2. etabı teslim edildi. Projede 3. etabın satışları devam ediyor. Projede 2+1'ler 269 bin TL'den başlıyor.

Manisa Halıkent TOKİ Konutları'nda satışlar hızlandı!

TOKİ tarafından Manisa Halıkent'te inşa edilen konutların satışları devam ediyor. 151 daireden 36'sı hala satılmadı. Satışlar hızlandı.

Kırşehir’de konut satışları arttı!

2015 yılının 11 ayındaki rakamlara göre 2016 yılında konut satışları arttı, Kırşehir’de 233 konutun ilk satışı yapıldı… Kırşehir’de konut üreten firmalar satışların düştüğü için büyük sıkıntı içinde olduklarını bildirirken, satılan konutların çoğunun eski olduğuna dikkati çektiler.

Başkent Emlak Konutları 2016 satışları!

1.901 konut ve 30 ticari birimden oluşan Başkent Emlak Konutları projesinin basın toplantısı bugün yapılacak. İşte, Başkent Emlak Konutları 2016 satışları...

Başkent Emlak Konutları Ankara satışları!

Başkent Emlak Konutları Ankara satışları yarın yapılacak lansmanla birlikte başlıyor. Başkent Emlak Konutları'nda konut ve ticaret alanları yer alıyor...

Başkent Emlak Konutları satışları ne zaman 2016?

Emlak Konut GYO imzasıyla hayata geçirilen Başkent Emlak Konutları 1.901 adet daire ve 30 dükkandan meydana geliyor. Peki Başkent Emlak Konutları satışları ne zaman 2016?

Konut satışlarında rekorun rekoru kırılacak!

Türkiye genelinde ekim ayında 130 bin 274 konut satıldı. Satılan konutların 61 bin 677’si ilk satış, 68 bin 597’si ise ikinci el konut oldu. 2016 boyunca geçen yılın gerisinde seyreden satışlar, bu yıl ilk kez ekim ayında geçen yılın önüne geçti.

Konutta KDV indirimi satışları artıracak!

İnşaat sektörü temsilcileri Bakanlar Kurulu’nun 150 metrekarenin üzerindeki konutlar için yüzde 18 olan KDV oranını yüzde 8'e indirmesini değerlendirdi. Konut alımlarının kolaylaşmasıyla satışların artarak devam edeceği yönünde.

Metin Öztürk: Kaliteli ve nitelikli konutlar satışları artırır!

Eskişehir Ticaret Odası 1. Meslek Komitesi ve Meclis üyesi Metin Öztürk, Eskişehir Ticaret Odası Dergisi’ne konuştu. Öztürk, “Türkiye’deki ekonominin iyi olmamasına rağmen inşaat sektöründe kaliteli ve nitelikli konutlar yapıldığı sürece satışların olabileceğini düşünüyorum” dedi.

Saydeskent Konutları satışları Haberi

Saydeskent Konutları satışları

SAYDES Genel Merkezinden yapılan açıklamada; SAYDES olarak 2 yıldır çalışmalarına aralıksız devam ettiğimiz Saydeskent Projesi artık hayat buldu.


Geçtiğimiz ay onayını aldığımız kooperatif sözleşmemiz ile tüm tanıtım ve materyallerini hazırladığımız Saydeskent projesi görücüye çıktı. İlk gününde yaklaşık 650 kisi ile iletişime geçilmiş olup SAYDES Genel Merkezi ve Saydeskent Kooperatifi tanıtım ofisi telefonları kilitlenmiştir.


Değerli üyelerimiz ve üyelerimizin referans olduğu katılımcılar ile gerçekleştirilen görüşmelerde ilgi ve alakadan anladığımız; gerçekten konut ihtiyacımızın ne denli önemli ve büyük olduğudur.


Sadece 330 üyemizin Saydeskent konut projesinden faydalanabileceği bu ilk etap çalışma heyecan verici. Aynı heyecanı siz değerli üyelerimizde görmek mutluluğumuzu arttırıyor.


Yıllardır Saydes'e inanıp güvenerek yoluna devam eden sevgili üyelerimiz bir taraftan haklı mutluluk yaşarken, buhranlı dönemlerde sabır gösteremeyip istifa eden eski üyelerimizin bu atılım döneminde aramızda...