26 / 04 / 2024

Sayın Recep Tayyip Erdoğan

Sayın Recep Tayyip Erdoğan

Güngör Uras: Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan rica ediyorum. Bir Kasımpaşalı olarak ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin eski Başkanı olarak ve Başbakan olarak, Kasımpaşa’daki tarihi kışla binasının yıkılmasına izin vermeyiniz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024 yılı KYK burs ve kredi oranlarını açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024 yılı KYK burs ve kredi miktarları hakkında açkılamalarda bulundu. Yapılan açıklama kapsamında kredi ve burs miktarına gelen zam oranı da belli oldu. İşte 2024 yılı KYK burs ve kredi oranlarının detayları...

Türkiye'nin yeni MİT Başkanı İbrahim Kalın oldu! İbrahim Kalın kimdir, kaç yaşında, evli mi, nereli? İşte ayrıntılar!

İletişim Başkanlığı, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı'na Sayın İbrahim Kalın'ı atamıştır." açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Müjde' açıklaması: 2 bin liranın altındaki borçlar silinecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli bir kabine toplantısının ardından açıklama yaptı. Milyonlarca kişinin merakla beklediği kararnameyi açıkladı. 2 bin lira ve altındaki borçların tasfiye edileceğini duyuruldu. İşte haberin detayları... 

Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi inşaatında son durum ne?

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Maltepe'de yer alan Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi inşaatını inceledi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ek binalarının açılışı gerçekleşti!

Rize'de bulunan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin ek Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Ek Binası ile Çayeli Eğitim Fakültesi Ek Binasının açılışı gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Elazığ deprem konutlarını inceledi! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem konutları anahtar teslim törenine katılmak üzere Elazığ'a geldi. Erdoğan burada deprem konutlarını inceledi. 

Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni ekonomi politikası uluslararası yatırımcılar için fırsatlar sunuyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda ekonomiye ilişkin açıklamaları ve yeni ekonomi politikasını içeren mesajları uluslararası yatırımcılar için fırsatlar sunuyor.

Türkiye genelinde 1 milyon 410 bin konut dönüştü!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde AK Parti olarak son 18 yıldaki hizmetlerimizle şehirlerimizin çehresini değiştirdik" dedi. Karaaslan, "Bugüne kadar Türkiye genelinde 1 milyon 410 bin konutun dönüşümü

Recep Tayyip Erdoğan Camisi açıldı!

Ağrı Patnos'ta Selçuklu mimarisiyle hayata geçirilen Recep Tayyip Erdoğan Camisi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Recep Tayyip Erdoğan'ın doğalgaz müjdesinin ardından dolar ve euro'da artış!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye ve uluslararası kamuoyunda merakla beklenen müjdesini açıkladı. Erdoğan'ın Karadeniz'de 320 milyar metreküp doğal gaz bulunduğunu duyurmasıyla birlikte dolar/TL ve euro/TL'de kar satışları geldi.

Murat Kurum: Kentsel dönüşüm seferberliğini kararlılıkla sürdürüyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Aynı acıları tekrar yaşamamak için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı kentsel dönüşüm seferberliğini kararlılıkla sürdürüyoruz." dedi.

Recep Tayyip Erdoğan en kapsamlı ekonomi toplantılarından birini yapacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs salgını sürecinin en kapsamlı ekonomi toplantılarından birini bu hafta gerçekleştirecek.

Hava İkmal Millet Bahçesi’nin adı Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi olsun önerisi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada, Hava İkmal Millet Bahçesi’nin ‘Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’ olarak anılmasını gündeme getireceklerini söyledi.

Sayın Recep Tayyip Erdoğan Haberi

Sayın Recep Tayyip Erdoğan




Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan rica ediyorum. Lütfen, bir Kasımpaşalı olarak ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin eski Başkanı olarak ve Başbakan olarak, Kasımpaşa’daki tarihi kışla binasının (Cezayirli Gazi Hasan Paşa-Kalyoncu Kışlası’nın) yıkılmasına izin vermeyiniz.


AA’nın haberine göre, İstanbul Deniz Saha Komutanlığı tarafından kullanılan bina İl Özel İdaresi’ne devredilmiş. İl Özel İdaresi 230 yıllık binanın yıkılmasına ve yerine yepyeni bir bina inşa ettirilmesi için proje hazırlatmış. Kışla yakında yıkılacakmış. Bu önemli haber gazetelerin diğer haberleri arasında kaynadı gitti.


Bu kışla binası çok çok önemli bir binadır. Kasımpaşa’yı Kasımpaşa, İstanbul’u İstanbul yapan anıt binalardan biridir.


İstanbul’u İstanbul yapan tarihidir. Tarihi binaları korumaya mecburuz. Yeni bina her yerde var ama İstanbul’da 230 yıllık kaç bina kaldı? Yıkılmakta olan bina, Kasımpaşa’da sahil doldurularak 1782 yılında Kaptan-ı Derya Cezayirli...