28 / 03 / 2024

saytaş marmara evleri iletişim

saytaş marmara evleri iletişim

Saytaş İnşaat Marmara Evleri Beylikdüzü'nde hayata geçiyor. Projede yer alan 35 adet dairenin teslimi 2016 yılında yapılacak. Saytaş İnşaat Marmara Evleri daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

Saytaş Marmara Evleri nerede?

Saytaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Marmara Evleri konutları 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleriyle hayata geçiyor. Projede yer alan daireler dubleks veya normal daire olarak inşa ediliyor. Peki Saytaş Marmara Evleri nerede?

Saytaş Marmara Evleri iletişim!

Saytaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Marmara Evleri projesi 3 blok halinde yükseliyor. Projede 35 adet normal ve dubleks daireler yer alıyor. Saytaş Marmara Evleri iletişim bilgilerini haberimizden öğrenebilirsiniz...

Saytaş Marmara Evleri görselleri!

Saytaş Marmara Konutları Beylikdüzü'nde hayata geçiyor. Projede yer alan dairelerde yüzde 25 peşinatla banka kredisi imkanı sağlanıyor. İşte Saytaş Marmara Evleri görselleri...

Beylikdüzü Marmara Evleri satılık!

Marmara Evleri Beylikdüzü'nde Saytaş İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon normal ve dubleks dairlerden meydana geliyor.

Saytaş Marmara Evleri 235 bin TL'den başlıyor! Yeni proje!

Saytaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Marmara Evleri Konutları Beylikdüzü'nde hayata geçiyor. Projede yer alan daireler 235 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Marmara Evleri 4'ün değeri belli oldu!

Kiler GYO,  Marmara Evleri 4 Projesi'nin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki,  Marmara Evleri 4 Projesi'nin değeri ne oldu?

Kiler GYO-İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi Beylikdüzü projesi feshedildi!

Kiler GYO ve İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi'nin ile imzalamış olduğu 03.05.2017 tarihli "Düzenleme Şeklinde Kat Karşılığı İnşaat ve Arsa Satışı Karşılığı Hasılat Paylaşım Sözleşmesi" "Fesihname ve İbra Sözleşmesi" imzalanarak karşılıklı olarak feshedildi.

Marmara Evleri 4'te 2+1'ler 1 milyon 40 bin TL'ye!

İhlas Yapı imzası ve Kiler GYO güvencesi ile yükselen Marmara Evleri 4'te 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor. Projede yer alan 2+1'lerin fiyatları 1 milyon 40 bin TL'den başlıyor.  

İhlas İnşaat'ın üç projesinde teslimler başlıyor!

İhlas İnşaat Grubu, Büyükçekmece’de "Bizim Evler Güzelce", Beylikdüzü’nde "Marmara Evleri 4" ve Ispartakule’de "Bizim Evler 8" projelerinde daire teslimlerine bu yaz başlıyor.

İhlas Yapı projelerinde 0.64 faizle konut sahibi olma fırsatı!

İnşaat sektöründeki 30 yıllık deneyimiyle bugüne dek 16 bini aşkın aileyi ev sahibi yapan İhlas Yapı, Bizim Evler ve Marmara Evleri markalı projeleriyle tarihi konut kampanyasına destek veriyor...

İhlas Yapı'da 0,79 oranı ile 120 ay vade imkanı!

İhlas Yapı, Bizim Evler 8 Ispartakule'de, Beylikdüzü’nde Marmara Evleri 4 ve Büyükçekmece’de Bizim Evler Güzelce projelerinde yeni yıla özel 0,79 oran ile 60 aydan 120 aya kadar varan vade imkanı sunuyor...

Zeki Celep: Türkiye’de kalıcı yatırıma davet ettik!

İhlas Yapı’nın gözde projelerinden Bizim Evler 7, Bizim Evler 8, Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4 Avrupa’da vitrine çıktı. “Evim Türkiye” fuarında gurbetçi vatandaşlar İhlas Yapı’nın prestijli projelerinde geleceğe dönük yatırım yapma fırsatını yakaladı.

İhlas Yapı gözde projelerini Evim Türkiye'de tanıtacak!

İhlas Yapı’nın gözde projelerinden olan Bizim Evler 7, Bizim Evler 8, Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4 Avrupa’da görücüye çıkıyor. 8-10 Şubat tarihlerinde Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek olan “Evim Türkiye” fuarında projelerini tanıtacak.

İhlas Yapı’nın projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor!

İhlas Yapı’nın İstanbul’daki önemli projelerinden Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4  projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor. PVC boru sistemleri ile projelerin atık su drenajlarının sağlıklı bir şekilde yapılması sağlanacak.

Marmara Evleri 4 fiyat!

Marmara Evleri 4 fiyat listesi dairelerin kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. 40 ay vade farksız senet imkanı sağlanan projede teslimler 2020 yılının Haziran ayında yapılacak. 

İhlas Yapı 3 yeni projesi 24 Nisan'da basına tanıtacak!

İhlas Yapı; Ispartakule'deki Bizim Evler 8, Büyükçekmece'deki Bizim Evler Güzelce ve Beylikdüzü'ndeki Marmara Evleri 4 projelerini basına tanıtacak. 

Marmara Evleri 4 nerede?

639 daire ve 44 adet dükkandan meydana gelen Marmara Evleri 4 projesinde ön satışlar başladı. Proje Beylikdüzü Metrosu’nun Yakuplu istasyonuna da komşu konumda bulunuyor..

Marmara Evleri 4 ödeme planı!

Marmara Evleri 4 ödeme planı hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Ön satışların başladığı proje İhlas Yapı imzasıyla Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. 

saytaş marmara evleri iletişim Haberi

saytaş marmara evleri iletişim

Saytaş İnşaat Marmara Evleri daire fiyatlarını vermeden önce projemizden bahsedelim. Marmara Evleri projesi Beylikdüzü'nde hayata geçiyor.


Şaytaş İnşaat tarafından inşa edilen Marmara Evleri projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Daireler normal ve dubleks olarak tasarlanıyor.


Marmara Evleri projesi 2016 yılında teslim edilmeye hazırlanıyor. Projede banka kredisiyle taksitlendirme yapılıyor.


Saytaş İnşaat Marmara Evleri daire fiyatları şöyle:

2 oda 1 salon daire şekilleri 235 bin TL,

3 oda 1 salon daire şekilleri 300 bin TL'den başlıyor.

Dubleks daire şekilleri ise 360 bin TL'den başlıyor.


Marmara Evleri satış ofisi

Yakuplu Hürriyet Bulvarı No:101 Beylikdüzü / İstanbul


Saytaş Marmara Evleri iletişim

Telefon: 0212 879 04 64 - 0212 876 64 46

Web adresi: http://www.saytasinsaat.com.tr/

Merve...