25 / 04 / 2024

Scarlett Johansson\'ın malikanesi

Scarlett Johansson\'ın malikanesi

Hollyvvood'un başarılı oyuncusu Scarlett Johansson, Los Angeles'taki malikânesini 4.6 milyon dolardan satışa çıkardı

Robin Williams’ın San Francisco'daki ikonik malikanesi 703 milyon TL'ye satılıyor! 

Merhum aktör Robin Williams'ın, ABD'nin San Francisco şehrinde yer alan ikonik malikanesi 703 milyon TL'lik (25 milyon dolar) bir fiyatla satışa sunuluyor. İşte detaylar...

Scarlett Johansson satışa çıkardığı dairesinin fiyatını düşürdü!

Scarlett Johansson, 2008 senesinde New York’un Manhattan bölgesinde satın aldığı dairesini satışa sundu. Johansson, satışa çıkardığı çatı katı dairesinin fiyatını düşürdü.

Beverly Hills malikanesi 25 milyon dolara satışa sunuldu!

Coldwell Banker Realty'nin acentelerinden biri olan Jade Mills, şimdilerde Charles Fries'ın ailesinin olan evin, bir zamanlar Paramount Pictures'a ait olduğunu duyurdu. Eğlence sektörünün tarihine tanık olan Beverly Hills malikanesi 25 milyon dolar bedelle satışa sunuldu.

Elon Musk'ın California Bay Area malikanesi satışa çıkarıldı!

Geçtiğimiz senenin Mayıs ayında herhangi bir şeye sahip olmadığını açıklayan ve bütün konutlarını satacağını duyuran dünyanın en zengin insanlarından olan milyarder Elon Musk, bugüne kadar Kaliforniya'daki 6 gayrimenkulünü sattı. 

The Godfather'ın çekildiği Hearst Estate malikanesi satışa sunuldu!

Sinema dünyasının kült filmlerinden biri olan The Godfather (Baba) filminin çekildiği malikane 89 milyon dolara satışa çıkarıldı.

Adnan Şen'in 75 milyon dolarlık malikanesi için Amerikan basınından eleştiri!

Ünlü iş adamı Adnan Şen, Los Angeles’ta bulunan malikanesini geçtiğimiz yıl 75 milyon dolara satışa çıkarmıştı. Hiç kimsenin alıcı olmadığı lüks villa içni Amerikan basını ‘En fazla 50 eder’ diyerek eleştirdi..

FETÖ'nün Ankara'daki 61.5 milyon TL'lik ultra lüks malikanesi!

FETÖ terör örgütü lideri Fetullah Gülen için Ankara'da inşaa edilen lüks malikane görüntülendi. İşte Çankaya'ya 15 dakika mesafede bulunan ve FETÖ firarisi Akın İpek tarafından yaptırılan devasa malikane...

Acun Ilıcalı'nın Çeşme'deki evi sosyal medyayı salladı!

Çağla Ayça Altunkaya ile aşk yaşadığı iddia edilen Acun Ilıcalı'nın Çeşme'deki 20 milyon liralık malikanesi sosyal medyayı salladı.

Süreyya Yalçın'ın 4 milyon dolarlık malikanesi! 

Amerika'ya gelin giden Süreyya Yalçın, koronavirüs karantinasını 4 milyon dolar değerindeki göz kamaştıran malikanesinde geçiriyor. Sosyetik güzel karantina günlerini nasıl geçirdiğine ilişkin açıklamalarda bulundu...

Mihrimah Sultan Malikanesi satışta!

Dünyanın en büyük mimari dehalarından olan Mimar Sinan'ın en özel eserlerinden biri Mihrimah Sultan Malikanesi satışa çıkarıldı...

Ankara'nın en gözde malikanesi 22 milyon TL'ye satılıyor!

Ankara’nın en gözde malikanesi, 22 milyon TL’den satışa sunuldu. 4 katlı ve 1250 metrekare kullanım alanlı Çayyolu’ndaki malikane, yeni sahibini bekliyor.

Dubai Emiri'nin Darıca'daki gözkamaştıran altın kaplama malikanesi!

Son yıllarda atağa kalkan, yurtdışında da önemli bir konuma gelen Türkiye mobilya sektörü marka ve tasarımda tercih ediliyor. Yerli yabancı çok sayıda isim ise, özel tasarım mobilya işleri için Türkiye firmalarını seçiyor. 

Kim Kardashian’ın malikanesi alevlerin ortasında kaldı!

California yangınında Kim Kardashian’ın malikanesi alevlerin ortasında kaldı. Malikane etrafına kazılan hendek alevleri durdurdu.

Scarlett Johansson\'ın malikanesi Haberi

Scarlett Johansson\'ın malikanesi

Beyazperdenin güzel oyuncusu Scarlett Johansson, Los Angeles'taki malikânesini '4.6 milyon dolardan satışa çıkardı. 26 yaşındaki oyuncunun iki yıl önce 7.5 milyon dolara satın aldığı malikânesinden sıkıldığı için 3 milyon dolar zarara rağmen satmaya karar verdiği öğrenildi. İki yıl önce Ryan Reynolds ile evlenen Johansson eşiyle birlikte New York'ta bir apartman katına taşınacak. Sakin bir yaşamdan sıkıldığını söylenen Johansson'un New York'taki hızlı yaşamı özlediği belirtiliyor.

ZARARA RAĞMEN SATMAK İSTİYOR

Büyük bir bahçe içinde özel bir kış bahçesi bulunan evin büyük bir havuzu var. Yüksek tavanlı ve geniş odaları bulunan evin çatısının bazı bölümleri camlarla kaplı. Büyük bir terası olan evin her odasında farklı bir renk hâkim. Beş banyosu olan evin dört yatak odası bulunuyor. Evin en alt katında büyük bir fitnes salonu ve...