19 / 04 / 2024

Sea Pearl Ataköy projesi

Sea Pearl Ataköy projesi

Sea Pearl Ataköy'de yüzde 10 KDV indirimi avantajı sunuluyor. Daire teslimlerinin hemen yapıldığı projede bu kampanyadan 31 Ekim 2018 tarihine kadar yararlanılabiliyor...

Sea Pearl Ataköy'de 100 ünitede geçerli fırsat dolu ödeme planı!

Sea Pearl Evleri'nde 100 ünite için geçerli fırsat dolu ödeme planı sizleri bekliyor. Projede 60 ay sıfır faiz avantajı bulunuyor...

Kuzu Grup Sea Pearl Evleri ödemeler!

Kuzu Grup imzasıyla İstanbul Ataköy'de hayata geçirilen Sea Pearl Evleri'nde konut ve lüks otele yer veriliyor. Projede 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Ataköy Sea Pearl 2017 fiyat listesi!

Sea Pearl Evleri İstanbul Bakırköy'e bağlı Ataköy'de inşa ediliyor. İlk teslimlerin bu yılın Temmuz ayında yapılacağı projede fiyatlar 957 bin dolardan başlıyor...

SeaPearl Ataköy fiyat listesi!

SeaPearl Ataköy fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Toplam 1.381 tane daireden meydana gelen proje Ataköy Yat Limanı’na 1 kilometre mesafede inşa ediliyor.

Sea Pearl Ataköy'ün 2. lansmanı haftaya!

Sea Pearl Ataköy ''İhtişamı yaşayanların yeni adresi'' sloganıyla satış sürecine devam ediyor. Önümüzdeki hafta 2. kez lansman yapılması planlanan projede fiyatlar dolar bazında hesaplanıyor.

Sea Pearl Ataköy Otel lansmanı için geri sayım başladı!

Kuzu Grup, Cityscape Turkey’de SeaPearl Ataköy'le boy gösteriyor. Kuzu, Türkiye’ye ilk kez gelen Cityscape’in, bireysel ve kurumsal gayrimenkul yatırımcıları için önemli fırsatlar yaratırken; Türkiye ekonomisine ve sektöre katkı sağladığını söyledi.

Sea Pearl Ataköy projesi Cityscape Global 2015'te tanıtılacak!

Türkiye'den ve dünyadan saygın projelerin, önemli sektör duayenlerinin ve yabancı yatırımcıların katıldığı Cityscape Global 2015, yoğun bir ilgiyle ilk günü geride bıraktı.

Sea Pearl Ataköy, Cityscape Global 2015'te yatırımcının gözdesi oldu!

İstanbul'un simge projesi Sea Pearl Ataköy, Cityscape Global 2015'te bir kez daha yabancı yatırımcıların gözdesi oldu. Proje, fuar ziyaretçileri ve yabancı yatırımcı tarafından bu yıl da mercek altına alındı.

Sea Pearl Ataköy ev fiyatları ne kadar?

Daire teslimleri 2017 yılı Temmuz ayında yapılacak olan Sea Pearl Residence'de lansmana özel fırsatlar ile satışlar devam ediyor. Peki Sea Pearl Ataköy ev fiyatları ne kadar?

Sea Pearl Bakırköy satış ofisi!

Satışları devam eden Sea Pearl Bakırköy satış ofisi ile 0212 559 60 09 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Toplam 1.381 adet daireden oluşan proje 2,7 milyar dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor.

Sea Pearl Ataköy Kuzu Grup satılık!

Sea Pearl Ataköy Kuzu Grup satılık daire alanları 88,75 metrekare ile 398,91 metrekare arasında değişiyor. Teslim tarihi Temmuz 2017 olarak belirlenen projede satışlar devam ediyor.

Ataköy Sea Pearl güncel fiyatlar!

Atatürk Havaalanı’na 2 kilometre uzaklıkta olan Sea Pearl Rezidans 127 bin 600 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Proje Kuzu Grup imzası taşıyor. İşte Ataköy Sea Pearl güncel fiyatlar...

Sea Pearl Ataköy'de lansmana özel koşullar!

Sea Pearl Ataköy'de lansmana özel koşullar kapsamında 48 ay 0 faiz avantajıyla konut sahibi olunabiliyor. İlk etabında 631 adet dairenin satışa sunulduğu proje 2,7 milyar dolar yatırım bedeli ile yükseliyor.

Sea Pearl Ataköy iletişim bilgileri!

Kuzu Grup tarafından Ataköy’de inşa edilen Sea Pearl Projesi ’nin satışları devam ediyor. 2017 yılının Temmuz ayında teslim edilecek olan Sea Pearl Ataköy iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

KuzuGrup GYO, Sea Pearl Ataköy'deki JW Marriott Residences Istanbul Marmara Sea Otel'i büyütüyor!

Kuzugrup GYO, Sea Pearl Ataköy'ün 9. bloğunda bulunan 27 adet rezidansı, JW Marriott Residences Istanbul Marmara Sea Otel ismiyle işletilmek üzere iki sene süreyle kiraya verdi. İşte detaylar...

Sea Pearl'de yüzde 8 KDV fırsatı devam ediyor!

"Denizin kıyısında, hayatın zirvesinde!" yaşam sunulan Sea Pearl'de Sea Pearl'de yüzde 8 KDV fırsatı devam ediyor...

Sea Pearl'de yüzde 10 KDV indirimi!

Kuzu Grup imzasıyla Ataköy No:1'de hayata geçirilen Sea Pearl projesi 127 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor. Sea Pearl'de yüzde 10 KDV indirimi ile daire sahibi olunabiliyor. 

Sea Pearl'de KDV avantajıyla hemen teslim daireler!

Dairelerin hemen teslim edildiği Sea Pearl Ataköy'de 31 Ekim 2018 tarihine kadar indirimli KDV avantajı sunuluyor..

Sea Pearl'de yüzde 10 KDV indirimi avantajı!

Sea Pearl Ataköy'de 31 Ekim 2018 tarihine kadar yüzde 10 KDV indirimi avantajı devam ediyor. Kuzu Grup imzası taşıyan projede 1+1'den 4,5+1'e kadar daire tipleri bulunuyor.

Sea Pearl Ataköy'de yüzde 10 KDV indirimi avantajı!

Sea Pearl Ataköy projesinde 31 Ekim 2018 tarihine kadar yüzde 10 KDV indirimi avantajı devam ediyor. Kuzu Grup imzasını taşıyan projede 1+1'den 4,5+1'e kadar daire tipleri yer alıyor.

Sea Pearl Ataköy'de yüzde 10 KDV indirimi devam ediyor!

Sea Pearl Ataköy projesinde 31 Ekim 2018 tarihine kadar yüzde 10 KDV indirimi avantajı devam ediyor. Kuzu Grup imzasını taşıyan projede 1+1'den 4,5+1'e kadar daire tipleri yer alıyor.

Sea Pearl Ataköy'de 31 Ekim'e kadar yüzde 10 KDV indirimi!

Sea Pearl Ataköy'de 31 Ekim'e kadar yüzde 10 KDV indirimi imkanı sağlanıyor. Sea Pearl Ataköy'de "Denizin kıyısında, hayatın zirvesinde!" yaşam sunuluyor.

Sea Pearl Ataköy'de yüzde 10 KDV indirimi avantajı!

Sea Pearl Ataköy'de yüzde 10 KDV indirimi avantajı sunuluyor. Daire teslimlerinin hemen yapıldığı projede bu kampanyadan 31 Ekim 2018 tarihine kadar yararlanılabiliyor...

Sea Pearl Ataköy'de yüzde 8 KDV avantajı!

Ataköy No:1'de hayata geçirilen Sea Pearl Ataköy projesinde 31 Ekim 2018 tarihine kadar yüzde 10 KDV indirimi avantajı sunuluyor. Projede daireler hemen teslim ediliyor...

Sea Pearl'de yüzde 10 KDV indirimi avantajı!

Ataköy No:1'de hayata geçirilen Sea Pearl Ataköy projesinde yüzde 10 KDV indirimi avantajı sunuluyor. Projede daireler hemen teslim ediliyor...

Sea Pearl'de yüzde 10 KDV indirimi!

Kuzu Grup imzası ile, Ataköy No:1'de hayata geçirilen Sea Pearl'de yüzde 10 KDV indirimi ile 31 Ekim'e kadar ev sahibi olunabiliyor...

Sea Pearl Ataköy'de yüzde 10 KDV indirim avantajı!

Kuzu Grup tarafından Ataköy No:1'de inşa edilen Sea Pearl Ataköy'de yaşam başladı. Projede, yüzde 10 KDV indirim avantajı ile ev sahibi olunabiliyor..

Sea Pearl Ataköy projesi Haberi

Sea Pearl Ataköy projesi

"Denizin kıyısında, hayatın zirvesinde!" yaşam sunulan Sea Pearl Ataköy'de yüzde 10 KDV indirimi avantajı sunuluyor. Projede 31 Ekim 2018 tarihine kadar yüzde 8 KDV'den yararlanılarak ev sahibi olunabiliyor.

Kuzu Grup imzası ile Ataköy No:1'de hayata geçirilen Sea Pearl Ataköy, 127 bin metrekare alanda 20 katlı 4 bloktan meydana geliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 4,5+1 konut tipleri yer alıyor. 

Satışların 193,21 metrekare ile 398,91 metrekare arasında değişen daire seçenekleri için devam ettiği Sea Pearl Ataköy'de 1+1 daireler tükendi.

Yaşam başladı

Daire teslimlerinin hemen yapıldığı Sea Pearl Ataköy'de metrekare fiyatları ortalama 8 bin dolardan başlıyor. 

Sea Pearl Ataköy projesinin ortak alanları arasında fitness salonları, seyir adası, yaya yolları, dinlenme alanları ve tenis kortu bulunuyor. 1.200 metre sahil bandına sahip projede aynı...